S
SDN Okuru
SDN Okuru
8 saatlik mesaimizi anarşistler sayesinde ödeniyor sana göre. senin maaşını kim ödüyor?? bir de Türk üm diye çıkması yok mu, hiç görmedik sanki Türk...
Artık beyni de saklayamıyor, itiraf ediyor.
RTE: Çalmaya devam edeceğiz...
https://youtu.be/A_Sq5Kid1Ng
Video TRT Haber'inizden yahu! Partinizin resmi yayın organına çevirdiğiniz kanaldan...
ERDOĞAN'A TÜRKÜLÜ SALAVAT... Bakara suresi ile makara diye dalga gecen AKP bu seferde Erdoganla Hz.Peygamberi yan yana getirip salavatlı Türkü okudu: AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay Haşa Erdoganla Hz.Peygamberi yanyana koyup salavat okudu Serok Tayyip Erdoğan, Salli Alâ Muhammeddiyerek türkü söyleyip kadınlara halay çektirdi.
8 saatlik mesaimizi anarşistler sayesinde ödeniyor sana göre. senin maaşını kim ödüyor?? bir de Türk üm diye çıkması yok mu, hiç görmedik sanki Türk...
Aslında istemedende doğruyu söylüyor trt, Çünkü hem cumhurbaşkanı hem başbakan, Ya Davutoğlu?![]()
oldukça ilginç.
![]()
oldukça ilginç.
Bu forum da neden chp li taraflı yorumlar yapılınca kalıyorda, akp taraflı yorumlar siliniyor. Moderetöre mesaj attığım halde nedenini söylemedi. Yakında banlar sanırım beni![]()
sarayın kaçaklığı tescillenmiş ...
Bu forum da neden chp li taraflı yorumlar yapılınca kalıyorda, akp taraflı yorumlar siliniyor. Moderetöre mesaj attığım halde nedenini söylemedi. Yakında banlar sanırım beni![]()
Kabul etmişler mi laşaşırdım
![]()
ilgili kurum onaylamış bir yasal daynağı iptal olmuş anlatması uzun ruhsatı yok gece kondu konumunda ben olsam hiç yaptırmazdım ona vereceğim para ile güney doğuyu cennete çevirirdim...
O kadar paraya yazık ya. Şimdi yıkılma kararı alsa israf.
yıkılmazsa topluma kötü örnek olur millet der ki bak gece konduyu yaptılar hala orda duruyor bizde yapalım der yerel yönetimlere bela olurlar.
Hayır önceki köşkün ne zararı vardı. Tüm Cumhurbaşkanları orda ikamet etmiş sen kim oluyorsun milyon dolarlara kendine özel saray yaptırıyorsun?