Onlar Konuşur Ak Parti Yapar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ne paralel yapisi kardesim sen neden bahsediyon adam duzgunce yazmis iste

Avukatı mısınız? Nesi düzgün yazdığının. Şuna dershaneler kapatılacak haberleri çıktığı günden beri sırt döndük deselerya akpartiye. Boşa kendilerini yormasalar hırsızlık falan diye. Gidip tıpış tıpış hdp ye oy verecek tüm paralel. Çevremden biliyorum. Talimat geldi. Bunların yatacak yeri yok.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Avukatı mısınız? Nesi düzgün yazdığının. Şuna dershaneler kapatılacak haberleri çıktığı günden beri sırt döndük deselerya akpartiye. Boşa kendilerini yormasalar hırsızlık falan diye. Gidip tıpış tıpış hdp ye oy verecek tüm paralel. Çevremden biliyorum. Talimat geldi. Bunların yatacak yeri yok.
Simdi kotu konusurdumda forumdayiz.Ne geldi cevrenden ne duydun? Bende duydum cevremden hdp ye vercek yok kimisi mhp kimisi chp ya ben seni ciddiye alip niye konusuyorumki hata bende

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Simdi kotu konusurdumda forumdayiz.Ne geldi cevrenden ne duydun? Bende duydum cevremden hdp ye vercek yok kimisi mhp kimisi chp ya ben seni ciddiye alip niye konusuyorumki hata bende
Konuş konuş tutma kendini. Cevabı yapıştırayım suratına. Zaman gazetesi yazarları bile hdp ye oy veremem diyen kişi bizden değildir diyor. Haftalardır hdp propagandası yapıyor. Abim ve kardeşim bizzat cemaatin ağları arasında. Kardeşim Kıbrıs'ta yaşadığı için oyunu verdi bile. Boş konuşmayın

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Konuş konuş tutma kendini. Cevabı yapıştırayım suratına. Zaman gazetesi yazarları bile hdp ye oy veremem diyen kişi bizden değildir diyor. Haftalardır hdp propagandası yapıyor. Abim ve kardeşim bizzat cemaatin ağları arasında. Kardeşim Kıbrıs'ta yaşadığı için oyunu verdi bile. Boş konuşmayın
Gosterirmisin bana zaman gazetesindeki "hdpye oy vermeyen bizden degildir yazisini" simdi yazmicam burda ne oldugumu bir bakmissin paralelden iceri almislar :D yatacak yeri yok hahaha :D hdp?? :D ona da guluyorum yani en yakinimdaki insanlar bana en yakin chp ye veriyor ben chp yine diger yakin bi paralel dostlarim mhp ye veriyor? siz saniyorsunuz yurt disindan hdp ye oy verin diye haber geldi :D oy verinde demiyorlar vermeyinde demiyorlar anlatabildimmi abin kibristaymista ağın icerisindeymiste bunlar beni ilgilendirmez

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Gosterirmisin bana zaman gazetesindeki "hdpye oy vermeyen bizden degildir yazisini" simdi yazmicam burda ne oldugumu bir bakmissin paralelden iceri almislar :D yatacak yeri yok hahaha :D hdp?? :D ona da guluyorum yani en yakinimdaki insanlar bana en yakin chp ye veriyor ben chp yine diger yakin bi paralel dostlarim mhp ye veriyor? siz saniyorsunuz yurt disindan hdp ye oy verin diye haber geldi :D oy verinde demiyorlar vermeyinde demiyorlar anlatabildimmi abin kibristaymista ağın icerisindeymiste bunlar beni ilgilendirmez

Yahu bilader kimi yiyon sen. 7 çevrem bunların içinde. Eşim bile eski dershaneci. Direk toplantı yapıp kime verileceği söyleniyor
.

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yayınladığın gazete kupuru bundan 2 ay öncesine ait, eğer bu kadar cemaatin içinde olan yakınların olsaydı biraz destekli atardın, ama desteksiz atıyorsun, aynı miting meydanlarında başbakanının attığı gibi desteksiz atıyorsun, bu kadar işin içinde olsaydın cemaatin bağımsız A oy vereceğini bilirdin, daha suratına sabaha kadar çarparım hazmedemeyecegin gerçekleri ama hangi birinize anlatayım, tükürsek yarabbi şükür diyecek moddasiniz

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Yayınladığın gazete kupuru bundan 2 ay öncesine ait, eğer bu kadar cemaatin içinde olan yakınların olsaydı biraz destekli atardın, ama desteksiz atıyorsun, aynı miting meydanlarında başbakanının attığı gibi desteksiz atıyorsun, bu kadar işin içinde olsaydın cemaatin bağımsız A oy vereceğini bilirdin, daha suratına sabaha kadar çarparım hazmedemeyecegin gerçekleri ama hangi birinize anlatayım, tükürsek yarabbi şükür diyecek moddasiniz

Atmak sizin işiniz. Samanyolu Haber resmen hdp ye çalışıyor. Selo yu sevgi pıtırcığı gibi gösteriyorlar. Yarın boylarının ölçüsünü alacaklar ama.

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla sevgili arkadaşım hiç kusura bakma ama yarın boyunun ölçüsünü alacak olan kişi senin partin, söylediklerimi başka tarafa çekme, akp iktidar olamaz demiyorum, sadece kan kaybedecek diyorum, bunu ilk yazımda da bu şekilde anlattım, ama gözün ile okumadığın için anlamamış olmalısın

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Atmak sizin işiniz. Samanyolu Haber resmen hdp ye çalışıyor. Selo yu sevgi pıtırcığı gibi gösteriyorlar. Yarın boylarının ölçüsünü alacaklar ama.
Gulduruyorsun beni ya :D atvyide biliyoruz her aksam cumhurbaskani cikiyor :D turkiye kupasi maci izliyoruz durmadan mactan sonra cumhurbaskani ile ozel 10 kere tekrarlanirmi bu? Kardes cemaat suna atacak diye birseyde yok bi tanidigim mhp bi tanidigim chp yani bagimsiza atacak suna atacak buna atacak diye birsey yok hele hdpye atacak diye birsey hic yok.Gazetedeki yazarda nedenini yazmis kendi gorusu.Hdpye atmayan bizden degildir demis mi?

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gulduruyorsun beni ya :D atvyide biliyoruz her aksam cumhurbaskani cikiyor :D turkiye kupasi maci izliyoruz durmadan mactan sonra cumhurbaskani ile ozel 10 kere tekrarlanirmi bu? Kardes cemaat suna atacak diye birseyde yok bi tanidigim mhp bi tanidigim chp yani bagimsiza atacak suna atacak buna atacak diye birsey yok hele hdpye atacak diye birsey hic yok.Gazetedeki yazarda nedenini yazmis kendi gorusu.Hdpye atmayan bizden degildir demis mi?
Ağzın bal yesin senin kardeşim, ben bunlardan çok kendime hayret ediyorum, bunca sene nasıl oy vermişim bunlara

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Dün oy verdiğin partinin bugün en şiddetli düşmanı olmanın arakasındaki sebebin memleketin gelişmesi noktasındaki inancı kaybettiğinden olduğunu hiç sanmıyorum. Dün belki bu istikamette oy veriyordun ama bugün sizi memleketin geleceğinden ziyade cemaatin geleceği ilgilendiriyor. O nedenle sizin sözünüze güvenilmez.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Biz ülkeyi düşünüyoruz, siz cemaati.
Hatta bu uğurda ülkenin yasaklarla dolu geçmişine geri götürecek partileri bile destekler oldunuz. Türban falan da teferruat zaten dimi?

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam arkadaşım sen sevgili cumhurunun ve onun kuklası boş bakanının sözlerine güven, guvenki servetlerine servet katmaya devam etsinler, onlara oy verecek akıllılar olacak ki onlar da sınırsız servete sahip olsunlar değil mi?

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şerefsiz partileri meclise hangi şerefsizler soktu, kim onlara açılım adı altında söz sahibi yaptı herşeyi bırak bunun cevabını ver bana sen önce

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ekonomideki gelişim ortada. Boş lafa gerek yok. Aç ta 15 senede ekonomide gelinen tabloya bak. Gerçi siz bunları zaten biliyorsunuz. Sizin amacınız bağcıyı dövmek

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorumun cevabını alamadım topal kardeş, o partiyi meclise kim soktu hangi şerefsiz söz sahibi yapıp bugüne getirdi, evet cevabını bekliyorum

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Şerefsiz partinin temsil ettiği %10 kürt nüfus var bu ülkede. Ve sadece oturup konuşarak 30 yılda durdurulamayan kanı durdurdu bu hükümet. Boş milliyetçiler gibi nara atarak olmuyor bu işler

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne güzel işte madem kanı durdursunuz, yarın da imralidaki sayın Apo yu halaylar eşliğinde karsilarsiniz

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Olduğu zaman konuşursun. Şimdi içeride o zat ve unutmamak lazım ki kendisi mit çalışanıydı
Memur du memur. Devlet memuru. Planları bozdu bu hükümet.

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Sabahtan beri telefon ötüp duruyor ammada tartisdiniz ha.

Yarin miydi secimler yoksa pazartesi mi ? Herneyse birileri baraji gecmesi gerekiyor aksi takdirde ne olacagini herkes biliyor... Kürt degilim ama ilk HDP nin baraji gecmesini istiyorum..

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
He hemen söyleyeyim, öyle Van münit le de olmuyor bu işler, öyle artistlik yapıp uçakta Türkiye'ye dönerken açıp israil cumhur başkanından özür dilemekle de olmuyor

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Zaten neyle olduğunu bir siz biliyorsunuz. O ülkeyi bataklıktan aydınlıklara getirdi, siz de burda çamur atarsınız ancak. Fark burda.

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın da dediği gibi saatler kaldı nasılsa kan kaybiniz çıkacak ortaya şimdi ben sana sabaha kadar konuşsam boş

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Boş konuştuğunuz için sabaha kadar konuşsanız boş. Doğru. Dolu konuşsanız da muhabbet olsa keşke. Hep aynı kalıp ezber cümleler
. Peh

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
AKP nin iside destek verdigini herkes biliyor..

Akp eskiden kürtlerin oyunuda alirdi ama baktilarki isid gidip kürt katliami yapmaya basladi ve sonra HDP ye dogru yôneldiler.

Isin acikcasa BOP projesi tutmadi dimi, lakin Abd nin kuklasi tayyibin basi belada..

Böylece akp kürtlerin oyunu kaybetti.. Hdp bu sefer kesin baraji asar. Tayyip rüyalarini gerceklestiremez artik.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Aga hakkaten masallar aleminde yaşatıyorsunuz kafanızın içindekini. Çok fazla kurgu filmi izliyorsunuz heralde. Mit müsteşarı bile sizin kadar bilgili değildir orta doğu hakkında. İnsan hayret ediyor

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Ak Parti kan kaybedince baş papaz da Türkiye'ye dönecekmiş :D

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Aga hakkaten masallar aleminde yaşatıyorsunuz kafanızın içindekini. Çok fazla kurgu filmi izliyorsunuz heralde. Mit müsteşarı bile sizin kadar bilgili değildir orta doğu hakkında. İnsan hayret ediyor

Kardesim bu kadar kör olmaya gerek yok az biraz mantik yürütmek herseyi aciga cikariyor. Herkes biliyorki dünya üzerinde tüm savaslar petrol yüzündendir. Büyük orta dogu projesinin amacida budur..

Sen isid ve ben el kaide diyeyim butün teror örgütleri tamemn ABD oyunudur.. Amaclari belli bunlarin dinle minle isi yok. Bop un neye ihtiyaci varsa onu yapiyorlar.. Ve bügün AKP de Abd nin bir kuklasidir.. Terör örgütlerine Yaptigi yardimlardan , ülkeyi parsel parsel satmasindan belli..

Gezi olaylarini bile hükümet atesledi buna emin ol. Cünkü ozaman ülkenin bütün beyni gezi olaylarindayken araya sessiz sedasiz petrol kanunu girdi.

Bu kadar kör olmayin. Sadece minnacik mantik yeter herseyi kavramaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...