Onlar Konuşur Ak Parti Yapar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Gül gül son güler iyi güler.. :D Sizler daha 4G nin ne zaman gelecegini tartisa durun ben burda iPhone 6 ile aylardir LTE nin sinirsiz adil kullanim kotasiz tadini cikariyorum..

Ben hayatimi yasiyorum ya sen ? Bak benide güldürdün :D

gülüyoruz iyi güzel de burdan bir ders çıkarmak mühim olan.:) memleket meseleleri iponla sınırsız internetle ölçülebilir şeyler değil. yaşadığın avusturyanın ekonomisini tek başına istanbul bile 8 e katlar. hükümetin yol yapımlarıyla dalga geçmek bile kendini bilmemezlik. o yolun yapılması değil daha önce yapılmamış olması dalga geçilmesi gerekli olan. cumhuriyet tarihi boyunca yapılmış toplam yolun 5 katı yol döşedi bu hükümet 12 yılda. yaptık demesin mi? yol medeniyettir yahu.

ben 7-8 avrupa ülkesi gezdim arabayla. daha ülkeye girişte ilk 1 km içinde de ülkenin ekonomisinden tut halkın yaşam kalitesine kadar hemen her konuda fikir sahibi yapıyor o yol inanı zaten. yaşadım bunu. yamalı bohça gbi yolu olan ülkenin halkı direk fakir.

sadece yol yaptı değil elbette. dediğim gibi son 3 yıldır bu ülkede şehit haberi yankılanmıyor. 3 yılda en az 200 askerimiz şehit olurdu bu süreç olmasaydı. insan hayatı dünyadaki en önemli şey değil mi. 200 askerin ölmemesi kadar muhteşem ne olabilir. sırf bu yüzden bile tüm anneler bu hükümete oy vermeli.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Cebimde iphone altımda BMW yok Allaha şükür. Hayatı da tattım. Sen de vatan sevgisini tat biraz.

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
gülüyoruz iyi güzel de burdan bir ders çıkarmak mühim olan.:) memleket meseleleri iponla sınırsız internetle ölçülebilir şeyler değil. yaşadığın avusturyanın ekonomisini tek başına istanbul bile 8 e katlar. hükümetin yol yapımlarıyla dalga geçmek bile kendini bilmemezlik. o yolun yapılması değil daha önce yapılmamış olması dalga geçilmesi gerekli olan. cumhuriyet tarihi boyunca yapılmış toplam yolun 5 katı yol döşedi bu hükümet 12 yılda. yaptık demesin mi? yol medeniyettir yahu.

ben 7-8 avrupa ülkesi gezdim arabayla. daha ülkeye girişte ilk 1 km içinde de ülkenin ekonomisinden tut halkın yaşam kalitesine kadar hemen her konuda fikir sahibi yapıyor o yol inanı zaten. yaşadım bunu. yamalı bohça gbi yolu olan ülkenin halkı direk fakir.

sadece yol yaptı değil elbette. dediğim gibi son 3 yıldır bu ülkede şehit haberi yankılanmıyor. 3 yılda en az 200 askerimiz şehit olurdu bu süreç olmasaydı. insan hayatı dünyadaki en önemli şey değil mi. 200 askerin ölmemesi kadar muhteşem ne olabilir. sırf bu yüzden bile tüm anneler bu hükümete oy vermeli.

Biz dedikmiki AKP yi herseyi kötü yapmis diye ? Biz iki yüzlü degiliz merak etme , bazi seyleri inkar etmiyoruz.
Ya peki bu AKP nin yaptigi kötü seyleri gözünde görebiliyor mu ?

Suriyede ölen binlerce insanin sorumlusu kimler ? Mit tirlari silahlari kimlere tasiyordu ? Artik bütün dünya biliyorki Türkiye suriyede savasin tek nedenidir.... Eliniz bir kere kana bulasmis bile... Dünya gözünde tam bir katil hükümetsiniz ancak kendinze göre sütten cikmis akkasik gibisiniz siz..

Kardesim sen anlamiyormusun ? Istanbul ekonomisi avusturyayi belki 16 ya katlar buna inkarim yok AMA ya calisan angutlarin kazandigi paranin ne miktar oldugunu sen söyle artik sen söyleki , öyle birsey söyleki neden bizler burda bir iPhone a yarim aylik asagari maas ücreti öderken , ekonomisi 8 katlanmis istanbulda calisan dingilin biri 4 aylik asgari ücret ödemek zorunda ?

Sana avrupada isler nasil yürüyor biraz fikir vermek istedim ama sen ordaki yolu referans alip buranin yasam kalitesi konusunda mükemmel fikirler edinmissin :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bundan 30-35 sene önce bütün dünya rekli televizyona geçerken Türkiyede siyah beyaz televizyon fabrikası kuruldu. neden mi? O dönemler Türkiye o kadar fakir durumdaydı ki, dünyanın gelişmiş ülkelerinde her evde televizyon varken Türkiyede neredeyse hiç bir evde tv yoktu. Renkli televizyona geçilirken televizyon üreticileri Türkiye'ye hop dedi. sen benim siyah beyaz televizyonumu hiç aldın mı? ben senden o ürünlerden hiç para kazanamadım ki, önce siyah beyaz televizyonumu bir satın al bakalım dedi. ve dünya renkli tv ye geçerken Türkiyede evlere siyah beyaz tv ler girmeye başladı.

Şimdi ise dünyanın en büyük markalarının ürettiki son teknolojik ürün aynı anda ülkemizde de satışa çıkıyor. korede 1 yıl önce çıkan ürün daha yeni buraya gelmiyor, anında geliyor. Bunları biraz düşünün.

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Cebimde iphone altımda BMW yok Allaha şükür. Hayatı da tattım. Sen de vatan sevgisini tat biraz.

Kardes bir her sene yazin cebimizde tonlarca para ile gelip 1 ay 2 ay vatan sevgisini mükemmel bir sekilde tadiyoruz buna hic kuskun olmasin... Bunun böyle olmasinin sebebi ise Avrupanin insanlari esek yerine koymadigi icindir..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Biz dedikmiki AKP yi herseyi kötü yapmis diye ? Biz iki yüzlü degiliz merak etme , bazi seyleri inkar etmiyoruz.
Ya peki bu AKP nin yaptigi kötü seyleri gözünde görebiliyor mu ?

Suriyede ölen binlerce insanin sorumlusu kimler ? Mit tirlari silahlari kimlere tasiyordu ? Artik bütün dünya biliyorki Türkiye suriyede savasin tek nedenidir.... Eliniz bir kere kana bulasmis bile... Dünya gözünde tam bir katil hükümetsiniz ancak kendinze göre sütten cikmis akkasik gibisiniz siz..

Kardesim sen anlamiyormusun ? Istanbul ekonomisi avusturyayi belki 16 ya katlar buna inkarim yok AMA ya calisan angutlarin kazandigi paranin ne miktar oldugunu sen söyle artik sen söyleki , öyle birsey söyleki neden bizler burda bir iPhone a yarim aylik asagari maas ücreti öderken , ekonomisi 8 katlanmis istanbulda calisan dingilin biri 4 aylik asgari ücret ödemek zorunda ?

Sana avrupada isler nasil yürüyor biraz fikir vermek istedim ama sen ordaki yolu referans alip buranin yasam kalitesi konusunda mükemmel fikirler edinmissin :D

suriyede çıkan iç savaşın sorumlusu nasıl hükümet oluyor. arap baharı adı altında tüm arap ülkelerinde aynı yaşandı bu iç savaşların ve hala da sürüyor. amerikaya israile ingiltereye bahane bulmayacaksın gelip burda kör ideolojinle hükümeti suçlayacaksın. yok öyle yağma.

takmışsın bir iphone iphone iphone. en nihayetinde telefon bilader olsa ne olur olmasa ne olur. kapitalis amerikan firmasının 3 kuruşa çinlileri köle olarak çalıştırıp ürettirdiği telefona milyarlar bayılıp almayı bir de övünere söylüyorsunya ne diyim. lanet olsun iphone. keşke 10 katı vergi ekleseler de girmese ülkemize.

ayrıca avrupadaki işlerin nasıl yürüdüğü konusunda bana pek fikir verecek konumda değilsin, zira işsizsin :D

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
suriyede çıkan iç savaşın sorumlusu nasıl hükümet oluyor. arap baharı adı altında tüm arap ülkelerinde aynı yaşandı bu iç savaşların ve hala da sürüyor. amerikaya israile ingiltereye bahane bulmayacaksın gelip burda kör ideolojinle hükümeti suçlayacaksın. yok öyle yağma.

takmışsın bir iphone iphone iphone. en nihayetinde telefon bilader olsa ne olur olmasa ne olur. kapitalis amerikan firmasının 3 kuruşa çinlileri köle olarak çalıştırıp ürettirdiği telefona milyarlar bayılıp almayı bir de övünere söylüyorsunya ne diyim. lanet olsun iphone. keşke 10 katı vergi ekleseler de girmese ülkemize.

ayrıca avrupadaki işlerin nasıl yürüdüğü konusunda bana pek fikir verecek konumda değilsin, zira işsizsin :D

Isine gelmeyince nedir bu dalga gecme cabasi :D Burada yasayan ben , almancayi bilen ben buna ragmen demek ben o konumda degilim öylemi.

Burada adam gibi tartisamiyorsan damarina bastik demekki.. O yüzden insan gibi tartismayi birakip laf sokmaya basladin :)

Neyseki umrumda degil , benim sordugum o soruya sen cevap veremedikden sonra burada bin ton laf yazsanda bir halta yaramazsin sen..

Sana kücük bir hatirlatma yapalim: Kapitalist Amerika degil kapitalist bir dünya olmus artik. Bu durumda güclü olan gücsüz olani daima sömürüyor ve sömürecek.. Sen istesende istemesende türkiyede olanda bu zaten... Artik dünyada insanlar nasil rahat yasayacagina bakiyor malum bir kere geliyoruz bu dünyaya.. Sen mutlu mesut oldugun AKP nin hükümeti ile devam edersin sürünmeye ben yine her sene yeni iPhone u satin alacagim :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Isine gelmeyince nedir bu dalga gecme cabasi :D Burada yasayan ben , almancayi bilen ben buna ragmen demek ben o konumda degilim öylemi.

Burada adam gibi tartisamiyorsan damarina bastik demekki.. O yüzden insan gibi tartismayi birakip laf sokmaya basladin :)

Neyseki umrumda degil , benim sordugum o soruya sen cevap veremedikden sonra burada bin ton laf yazsanda bir halta yaramazsin sen..

Sana kücük bir hatirlatma yapalim: Kapitalist Amerika degil kapitalist bir dünya olmus artik. Bu durumda güclü olan gücsüz olani daima sömürüyor ve sömürecek.. Sen istesende istemesende türkiyede olanda bu zaten... Artik dünyada insanlar nasil rahat yasayacagina bakiyor malum bir kere geliyoruz bu dünyaya.. Sen mutlu mesut oldugun AKP nin hükümeti ile devam edersin sürünmeye ben yine her sene yeni iPhone u satin alacagim :)

senin değil sadece, ceddinin soracağı her soruya verecek cevabım var benim. neye cevap istiyorsan sor cevaplayayım. dalga geçen de sensin. bir kere cebindeki telefonla bindiğin arabanla hava atmak ayıp. medeniyetimiz kültürümüz ve dinimiz bize bunu öğretti. sen yavaştan hızlıya asimile olmuşsun malesef. 3 lafından 2 si iphonumda internetim, param da param. senden 3 kuruş fazla kazanan birisi de çıkar basar üstüne geçer dikkatli ol. zira o elindkeiler de hakkaten 3 kuruşluk şeyler. yapma bunu. senin olan sana kalsın.

asıl ben sana bir tavsiyede bulunayım. hangi ülkede yaşıyorsan yaşa, çalışmadan sunulan hayat ne kadar rahat olursa olsun, çalışmadan yaşamaya alıştırma kendini. dediğin gibi bu dünyaya 1 kere geliyoruz, ama o hayatı da üretmeden tüketerek heba etmek acınasıdır. iyi gecler :)

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
senin değil sadece, ceddinin soracağı her soruya verecek cevabım var benim. neye cevap istiyorsan sor cevaplayayım. dalga geçen de sensin. bir kere cebindeki telefonla bindiğin arabanla hava atmak ayıp. medeniyetimiz kültürümüz ve dinimiz bize bunu öğretti. sen yavaştan hızlıya asimile olmuşsun malesef. 3 lafından 2 si iphonumda internetim, param da param. senden 3 kuruş fazla kazanan birisi de çıkar basar üstüne geçer dikkatli ol. zira o elindkeiler de hakkaten 3 kuruşluk şeyler. yapma bunu. senin olan sana kalsın.

asıl ben sana bir tavsiyede bulunayım. hangi ülkede yaşıyorsan yaşa, çalışmadan sunulan hayat ne kadar rahat olursa olsun, çalışmadan yaşamaya alıştırma kendini. dediğin gibi bu dünyaya 1 kere geliyoruz ve o hayatı da üretmeden tüketerek heba etmek acınasıdır. iyi gecler :)

Senin her soruya verebilecek bir cevabin olsaydi bu demek olurdu ki sorgulayabilen bir insansin olurdun ve AKP ye her firsatta destek vermez , bu partinin bir takim tutur gibi tutulmayacagini ve kötü yanlarini görmen ve elestirmen gerektigini bilirdin. VE en önemlisi ülkede yasayan insanlarin yani tam anlamiyla kendi vatandaslarinin durumunu düsünür ülkeyi chaosa sürüklemekden kacinir buna destek olan faktorleri elestirebilirdin AMA yapamiyorsan bosuna ceddimi karistirma bu ise...

Ama ben görüyorum ki sen hala isin ayrintisi anlamakla zorluk cekmektesin..

Evet ben dalga geciyorum ve hava atiyorum peki sen neden bu durumda aciz oluyorsun ? niye benim sana dalga gecmeme ve hava atmama izin veriyorsun ? Izin verme ozaman kardes. Bir iste calistigin zaman ayda ayda ez 1200 Euro asgari ücret maas al.. iPhone olsun BMW olsun bunlari satin almakla zorluk cekme ozaman.. Niye avrupadaki almanlarin sana hava izin veriyorsun ozaman ? Sen türksün hani niye avrupayi ayaklarinin altina alamiyorsun ? Demek ki neymis bu duruma düsmek isteyen senmissin... Kendinde dedin ya BEN MEMNUNUM diye...

Ben kalkip sana AKP lisin diye düsman degilim.. Olmamda zaten. Burda AKP ye asik olmus bin sürü arkadaslarim var zaten.. BENI sorarsan CHP , HDP , AKP hic birinide tutmam ben.. Ama kendi tuttugun partinin yaptiklarinida elestirmen lazim senin tekrar ediyorum takim tutar gibi parti tutulmaz..

Suriyede savasin nedeni neden hükümet olsun diye sordun ya , ama sen kendinde biliyorsunki ISID veya benzeri terör örgütlerine silah gönderen türkiyeden baskasi degil.. ISID denen terör örgütününde büyük bir bölümü türklerden baskasi degil. Terör örgütlerinin türkiyeden yardim aldigina dair bin sürü kanit var bile... Eger ben AKP li olsaydim benim tuttugum partinin hirsizlik , yolsuzluk yaptigini görsem , gözlerin icinin baka baka halka yalan söylediklerini bilsem ve elini kana bulayip terör örgütlerine yardim ettiklerini bilsem bir celsede birakirdim bu partiyi ama siz neden hala destekliyorsunuz anlamis degilim...

Sen beni merak etme kardes... Benden daha iyisi cikarmi cikar ben cikmaz demedim :) Ben sadece bu ülkenin yarisinin fazlasindan daha iyi statüse sahibim diyebilirim :) O nedenle calisiyorum , calismiyorum bu gercekten benim sorunum. Eniste beyimin 3 tane Restoraunti var oda calismiyor bak ayda 50.000 Euro fix kazaniyor...

austata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her şeyin matematiği var!?

Bir ülkenin gelir seviyesi yükselmesi için o ülkenin başka ülkelere bir şeyler satıp ülkesine para sokması lazım . Bunu da o ülkenin devlet yöneticileri değil halkı yapabilir mesela birilerinin bir otomobil üretip mercedes bmw gibi , lg , samsung , apple gibi PETROL , doğal gaz gibi.......

Bizim milletimizde ne var? Tarım ile uğraşır laiği ile yapamaz !!!! bakarsın 50 dönüm bir arsada buğday yetişir o arsanın sahibi ölür 10 çocuğu uzlaşamaz arsayı bölüşür mındar ederler verim olmaz.
Devlet hayvancılığa destek verir vatandaş 1.000.000 tl destek alır 50.000 tl lik göstermelik ağır yapar geri kalan parayı alır kaçar.

Başıma gelen birşey ;

Şirketin deposu temizlenecek kağıt kartonlar atılacak depodan dedik yandaki kahveden 2 adam çağıralım 1 saat de atsınlar verelim 1 saatlik adam başına 50tl kurtulalım dedik. 2 adam geldi depoya baktı adamlar ooooo abi bu iş 50 tl olmaz dediler !!!! e dedik kaça yaparsınız 150 şer tl dedik eyvallah öyle olsun !!! dediler ama bu iş 2 kişi ile olmaz 4 kişi ile olur dedik si......in ... ulan 1 saatlik işe mühendis çalıştırsan 150 tl almaz andaval vasıfsız .... bu adam işsizlik diye bağırır halay başı çeker heeeeee !!!!! (bu 2 öküze siniriniz bozuldu dimi )

Size bir sinir bozucu gerçek daha anlatayım ; eşimin kardeşi gıda mühendisi devlete girdi çalışıyor , denetimlere çıkıyor maaşı 2000tl civarı bu mühendisleri sabah 2 saat öğleden sonra 2 saat araç ile denetleme noktalarına gezdiren ilk okul terk vasıfsız memur ne kadar maaş alıyor biliyor musunuz ''gençler toylar'' 3600tl bu memurlar hangi dönemden kalmalar biliyor musunuz ''gençler toylar''......

Özelleştirmeyi eleştiren ''TOYLAR GENÇLER'' !!!!!! Sizlere bir sinir bozucu ülkemi geride bırakan olaylardan birini anlatayım ; yıllar önce telekom devletin bünyesindeydi . bi arkadaşımın babası telekomda memurdu , orta okul mezunu bir abi idi , telekomdaki işi evlere telefon bağlama idi aldığı maaş eski para ile 3.500.000 tl idi yeni para 3.500tl . ve ozamanlar devlette iken eve telefon bağlatmak demeeeeeeek günler haftalar aayyyylaaar sürerdi sıra beklerdik evden dışarı çıkmazdık ha geldiler ha gelecekler diye . ve bu abim günde 1 en fazla 2 eve telefon bağlamaya gittiğini söylerdi vede maaşına el sürmezdi memur ya her eve telefon bağlamaya gittiğinde 50 100 bahşiş isterlerdi yoksa bugün olmadı yarın yaparlardı......

Bunları bilmeyen sidikliler gelmiş siyaset yapıyor !? HE KOÇUM HEEE!!!
Bu dediklerimi bilip de halen bu hükümete kaşı olan erişkinler de onlarında tüküreyim 5 para etmez ideolojilerine !!!!!! Bu bozuk kokuşmuş ideoloji sahipleri yüzünden bu ERGENLER bilmeden üfürüp atıp tutuyorlar yok avrupada böyle bizde böyle kem küm küm !!!!!

ERGENLER ; Burada size anlat anlat bitmez şeyler çooook Osmanlıdan bir başalayıp kurtuluş savaşından ''LOZAN ANTLAŞMALARINA '' kadar anlatılacak şeyler vardaaaaaa okadar şey burada yazılmaz ;) sizler biraz okuyun her kesimden her bakış açısından kitapları sonra aklı basan anlıyacaktır demek istediklerimi !!!

ONLAR HARBİDEN ''BOŞ'' KONUŞUR ''ANLAYANA''
ANLAMAYAN ''İDEOLOJİK'' KAFALARA DA BİR ŞEY GİBİ GELİR DEDİKLERİ!!!!

AMA AKP HARBİDEN DE YAPIYOR SOMUT , NET , ORTADA, ELLE TUTULUR ,GÖZLE GÖRÜLÜR ...... ;)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Senin her soruya verebilecek bir cevabin olsaydi bu demek olurdu ki sorgulayabilen bir insansin olurdun ve AKP ye her firsatta destek vermez , bu partinin bir takim tutur gibi tutulmayacagini ve kötü yanlarini görmen ve elestirmen gerektigini bilirdin. VE en önemlisi ülkede yasayan insanlarin yani tam anlamiyla kendi vatandaslarinin durumunu düsünür ülkeyi chaosa sürüklemekden kacinir buna destek olan faktorleri elestirebilirdin AMA yapamiyorsan bosuna ceddimi karistirma bu ise...

Ama ben görüyorum ki sen hala isin ayrintisi anlamakla zorluk cekmektesin..

Evet ben dalga geciyorum ve hava atiyorum peki sen neden bu durumda aciz oluyorsun ? niye benim sana dalga gecmeme ve hava atmama izin veriyorsun ? Izin verme ozaman kardes. Bir iste calistigin zaman ayda ayda ez 1200 Euro asgari ücret maas al.. iPhone olsun BMW olsun bunlari satin almakla zorluk cekme ozaman.. Niye avrupadaki almanlarin sana hava izin veriyorsun ozaman ? Sen türksün hani niye avrupayi ayaklarinin altina alamiyorsun ? Demek ki neymis bu duruma düsmek isteyen senmissin... Kendinde dedin ya BEN MEMNUNUM diye...

Ben kalkip sana AKP lisin diye düsman degilim.. Olmamda zaten. Burda AKP ye asik olmus bin sürü arkadaslarim var zaten.. BENI sorarsan CHP , HDP , AKP hic birinide tutmam ben.. Ama kendi tuttugun partinin yaptiklarinida elestirmen lazim senin tekrar ediyorum takim tutar gibi parti tutulmaz..

Suriyede savasin nedeni neden hükümet olsun diye sordun ya , ama sen kendinde biliyorsunki ISID veya benzeri terör örgütlerine silah gönderen türkiyeden baskasi degil.. ISID denen terör örgütününde büyük bir bölümü türklerden baskasi degil. Terör örgütlerinin türkiyeden yardim aldigina dair bin sürü kanit var bile... Eger ben AKP li olsaydim benim tuttugum partinin hirsizlik , yolsuzluk yaptigini görsem , gözlerin icinin baka baka halka yalan söylediklerini bilsem ve elini kana bulayip terör örgütlerine yardim ettiklerini bilsem bir celsede birakirdim bu partiyi ama siz neden hala destekliyorsunuz anlamis degilim...

Sen beni merak etme kardes... Benden daha iyisi cikarmi cikar ben cikmaz demedim :) Ben sadece bu ülkenin yarisinin fazlasindan daha iyi statüse sahibim diyebilirim :) O nedenle calisiyorum , calismiyorum bu gercekten benim sorunum. Eniste beyimin 3 tane Restoraunti var oda calismiyor bak ayda 50.000 Euro fix kazaniyor...

üstteki abi sana cevabı fazlasıyla vermiş. almak istiyorsan ordan alabilirsin. ama yok iphone bmw diyeceksen sana kimse yardım edemez bu hayatta. sen 2002 de çocuk yaşta gittiğini kendin söyledin. işte mesele de burada yatıyor. bu ülkenin nereden nereye geldiğini görmedin bilmedin. türkiyenin şuanki haliyle avusturyayı kıyaslıyorsun ve söylediğin rakamlara göre avusturya bizim ülkemizden en fazla 1 tık ötede. peki ya 2002 öncemizi kıyaslasan ne olurdu acaba?

bir de 3 restoranı olan adam burada da en az o kadar kazanıyor zaten.

relief25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam övmek için üye olmuş.2. mesajı koçlar gibi vuruşuyor.Belki bir beklentisi vardır.Üsluba bak.Hey Allahım bu ne zavallılık.Siyaset için bir yerini yırtacak.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=457487]austata[/MENTION] Beyaz Türk diye bir şey yok. Türk Türk'tür.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=457487]austata[/MENTION] Beyaz Türk diye bir şey yok. Türk Türk'tür.
Ne yazik ki Beyaz Türk diye bir sinif var. Ulkenin parasal acidan buyuk cogunlugunu bunlar olusturuyor. Pastanin buyuk dilimini hep bunlar yiyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ne yazik ki Beyaz Türk diye bir sinif var. Ulkenin parasal acidan buyuk cogunlugunu bunlar olusturuyor. Pastanin buyuk dilimini hep bunlar yiyor.
Ya kardeşim biri tutturmuş beyaz Türk diye.
Onlar kendilerini yüceltmek için söylüyor.
Dediğim onlar da Türk.

relief25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya beyler.Tamam zengin beyaz Türkler var.Okey.Fakat onlara beyaz Türk diyenler de artık beyaz Türk oldular.Zenginler,öncelikliler.Bizim gibi sıradan vatandaşları beyaz Türk yapmazlar.Bu sloganlar sayesinde sadece beyaz Türkler değişir.Yeni beyaz Türkler ortaya çıkar.Ama onlar biz olmayız.

austata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar beyaz Türk den kasıt Türk ırkından değilde başka ırklardan aramızda kalmış gerekirse ülkeyi satacak devletin yaptığı gizli işleri dünyaya yayınlayan ülkenin idaresinin onlarda olduğunu sana zatlardan bahsediyoruz.....Anlayana!!!!!

Neyse anlamayana yaaaz yaz anlamaz İDEOLOJİK açıdan onlar küttür!!!!

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Günah işleme özgürlüğü onlar konuşur ak parti yapar.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Beyaz Türk dediğin öncelikle Ermeni ve Yahudi olup, Cumhuriyet döneminde yaratılmış, zenginleştirilmiş kitledir. Varlığı inkar edilemez.

austata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
moderatör tane tane mesajlarımı silecek isen direkt söyle de yazmaya uğraşmayayım ;)
bir gün senide karşıt görüşlüler engeller senin beni engellediğin gibi ....
yani eden bulur :)
gün olur devran döner :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Akp eşcinsel hakları. Birde meydanlarda Hdp ye laf atıyor aile birliğimizi yoketmeye çalışıyorlar diyor.

[video=youtube;WyhizrExiaA]https://www.youtube.com/watch?v=WyhizrExiaA[/video]

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
chp 12 yıldır olsa evet birileri süper zengin olurdu ama müslüman halk yine fakir kalırdı. halkçı dediğiniz parti eski sömürü düzeninin kurucularını koruyan son kaledir.
medyadan ve iş dünyasından da bu kadar destek almaları bu sebeptendir. yönettikleri ülkeyi gördük 2-3 milyar dolar için amerikaya dilendiler 2001'de. şimdi türkiye o kadar miktarı yardım diye dağıtıyor.

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar yiyorlar ama hizmet de ediyorlar diyen sevgili kör vatandaşlar, adamların yaptığı her yol, tünel, köprü, geçit, inşaat, vs vs daha saymakla bitmez, sizin hizmet dediğiniz bu işlerde alelade rüşvet dönüyor, işi en ucuza en kaliteli şekilde yapan değil, ceplerini doldurma karşılığında en pahalıya optimum kalitede olanını yapıyorlar yaptırıyorlar, tabiki pahalıya yaptiracaklar, yapan da kazanacak ki hükümetin cebini yolsuzluk reçetesi ile doldurabilsin... Hepsinden geçtim en sinir olduğum olay da bunu göstere göstere yapmaları, işin rüşvet alma adabını bile geçmişler, nasıl olsa millet cahil diyorlar ne yaparsak yapalım bize oy verecekler diyorlar, aslında haklılar da bende daha önce iktidar partiye oy vermiş biri olarak ne kadar cahilmişim diyorum, ama benim için herşey 17 ve 25 Aralık operasyonlarından sonra değişti, hükümet içinde öyle, yolsuzlukları açığa çıkacak diye akılları gidiyor, kuduz gibi saldırıyorlar herkese, HSYK kararlarını son olarak hükümet denetleyecek diyorlar, içeri attıkları aylardır içeride yatan adamlar için iddianame bile hazirlayamiyorlar, tarafsız olamıyorlar, iktidara göre onlardan biri değilsen, ya paralelsin, ya da casus ya da terörist... Bu ahmakça milleti aptal yerine koyarak ve çocuğu bile kandiramayacak tutum içinde oldukları sürece bu seçimde kesin kez kan kaybedeceklerini düşünüyorum...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Adamlar yiyorlar ama hizmet de ediyorlar diyen sevgili kör vatandaşlar, adamların yaptığı her yol, tünel, köprü, geçit, inşaat, vs vs daha saymakla bitmez, sizin hizmet dediğiniz bu işlerde alelade rüşvet dönüyor, işi en ucuza en kaliteli şekilde yapan değil, ceplerini doldurma karşılığında en pahalıya optimum kalitede olanını yapıyorlar yaptırıyorlar, tabiki pahalıya yaptiracaklar, yapan da kazanacak ki hükümetin cebini yolsuzluk reçetesi ile doldurabilsin... Hepsinden geçtim en sinir olduğum olay da bunu göstere göstere yapmaları, işin rüşvet alma adabını bile geçmişler, nasıl olsa millet cahil diyorlar ne yaparsak yapalım bize oy verecekler diyorlar, aslında haklılar da bende daha önce iktidar partiye oy vermiş biri olarak ne kadar cahilmişim diyorum, ama benim için herşey 17 ve 25 Aralık operasyonlarından sonra değişti, hükümet içinde öyle, yolsuzlukları açığa çıkacak diye akılları gidiyor, kuduz gibi saldırıyorlar herkese, HSYK kararlarını son olarak hükümet denetleyecek diyorlar, içeri attıkları aylardır içeride yatan adamlar için iddianame bile hazirlayamiyorlar, tarafsız olamıyorlar, iktidara göre onlardan biri değilsen, ya paralelsin, ya da casus ya da terörist... Bu ahmakça milleti aptal yerine koyarak ve çocuğu bile kandiramayacak tutum içinde oldukları sürece bu seçimde kesin kez kan kaybedeceklerini düşünüyorum...

Paralel yapı algılandı. Kendini bu kadar belli etmeyeydin iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...