- Reaksiyon puanı
- 16,128
kimse ölmesin kan kaybı değil de oy kaybı deyin.
Çok rica ederim arkadaşım çalıyorlar deme, zinhar günahtır... Verdiği ihalelerden (köprü, Marmaray, yol, tünel, inşaat, sağlık vs vs uzar) prim alıyorlar de, bu ikisi çok farklı şeyler zaten aynen bu şekilde kendileri de açıkladı durumu, ne diyelim kardeşim zorla veriyorlar, almıyoruz mu diyelim dediler ya, bir kere adam olsalar kendilerine en çok rüşvet verene değil, en iyi fiyatı ve hizmeti verene verirler ihaleleri, ama dedim ya bu çalmak olmuyor, günah olmuyor, bir nevi aziz yıldırımın karşı takıma verdiği rüşvet için rüşvet değil teşvik primi demesi gibiBeni en cok rahatsiz eden sey bu insanlarin tayyibe sanki peygamberleriymis gibi sahiplenmesidir. Adamin hic birsey yaptigi yok.. yoksulken sadece dünya milyaderi oldu gitti.. Iside din sömürmekdi baska birsey degil. Ama insanlar biraz süphe eder yahu birazda olsa kendi adami olsun kendi takimi olsun elestirir.. Hic kendilerine sordugu yok , bundan 15-16 yil önce parasizlikdan sürünen bir ailenin simdi ogullarinin gemicikleri , isviredeki bankaciklari , ülkelede bim süpermarketcikleri var , affedersiniz kariciginin bile hastenesi var , 1000 TL lik kadehleri , 1000 odali saraylari var.
Onurlu bir insan olarak 40 yil kendimi yirtsam yine bukadar mal varligi elde edemem ben. Bir sorun kendinize sizde dail bukadar mal marligi elde edemezken nasil oluyorda bu adam ve ogullari dünyanin önde milyarderleri oluyor. Sadece biraz mantik ya. Caliyor iste kabullenemiyorsunuz bir türlü...
Bunlarda gecenin bombası oldu ne güldüm gece gece, aman dikkat edelim sonra Tayyip peygambere dil uzattık diye carpilmayalim![]()
Bu ne rezilliktir bunlari nasil savunuyorsunuz anlamiyorum
Bizim @topalsolucan ne diyecek bunlara acep ne savunma yapacak onu merak ediyorum benBunlarda gecenin bombası oldu ne güldüm gece gece, aman dikkat edelim sonra Tayyip peygambere dil uzattık diye carpilmayalim
Çok rica ederim arkadaşım çalıyorlar deme, zinhar günahtır... Verdiği ihalelerden (köprü, Marmaray, yol, tünel, inşaat, sağlık vs vs uzar) prim alıyorlar de, bu ikisi çok farklı şeyler zaten aynen bu şekilde kendileri de açıkladı durumu, ne diyelim kardeşim zorla veriyorlar, almıyoruz mu diyelim dediler ya, bir kere adam olsalar kendilerine en çok rüşvet verene değil, en iyi fiyatı ve hizmeti verene verirler ihaleleri, ama dedim ya bu çalmak olmuyor, günah olmuyor, bir nevi aziz yıldırımın karşı takıma verdiği rüşvet için rüşvet değil teşvik primi demesi gibiçok gülüyorum çok bu iktidara bırak ülke yönetmeyi bunların eline 3 tane kuzu ver yoldan karşıya geciremezler
Ya baş örtüsü falan umurunda değil bunların bunlar küçük şeyler ama neticede halkın ortak isteği, ve bunu da yapınca adam sanıyorlar bunları, zamanında başı örtülü kardeşlerimizi devlet dairelerine askeriye ye sokmayan zihniyet nasıl ahlaktan yoksun bir zihniyet ise, bu durumu ortadan kaldıran zihniyet de ak kaşık, ahlak timsali olmuyor, bunu bilir bunu söylerim,