Onlar Konuşur Ak Parti Yapar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kimse ölmesin kan kaybı değil de oy kaybı deyin.

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bunlarda o mantık ne gezer boşuna yorma o Parmaklarını yazık, bunların herşeyi dalavere, Tayyip'i çalarken gözleri ile görseler yine de inandıramazsın adamın bir bildiği onun için çalıyor derler,,

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eline kur'an aldı diye dini sömüren bu partiyi bi halt sanıyorlar, Allah Allâh nidasi ile vatan millet Sakarya diyorlar, Tayyip de arkadan ne gaz verdim be ne güzel korukledim bunlara diyor olayın aslı bundan ibaret

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Beni en cok rahatsiz eden sey bu insanlarin tayyibe sanki peygamberleriymis gibi sahiplenmesidir. Adamin hic birsey yaptigi yok.. yoksulken sadece dünya milyaderi oldu gitti.. Iside din sömürmekdi baska birsey degil. Ama insanlar biraz süphe eder yahu birazda olsa kendi adami olsun kendi takimi olsun elestirir.. Hic kendilerine sordugu yok , bundan 15-16 yil önce parasizlikdan sürünen bir ailenin simdi ogullarinin gemicikleri , isviredeki bankaciklari , ülkelede bim süpermarketcikleri var , affedersiniz kariciginin bile hastenesi var , 1000 TL lik kadehleri , 1000 odali saraylari var.

Onurlu bir insan olarak 40 yil kendimi yirtsam yine bukadar mal varligi elde edemem ben. Bir sorun kendinize sizde dail bukadar mal marligi elde edemezken nasil oluyorda bu adam ve ogullari dünyanin önde milyarderleri oluyor. Sadece biraz mantik ya. Caliyor iste kabullenemiyorsunuz bir türlü...

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
a07aeb7875c6527fe5e83920070b029a.jpg

Bu ne rezilliktir bunlari nasil savunuyorsunuz anlamiyorum

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni en cok rahatsiz eden sey bu insanlarin tayyibe sanki peygamberleriymis gibi sahiplenmesidir. Adamin hic birsey yaptigi yok.. yoksulken sadece dünya milyaderi oldu gitti.. Iside din sömürmekdi baska birsey degil. Ama insanlar biraz süphe eder yahu birazda olsa kendi adami olsun kendi takimi olsun elestirir.. Hic kendilerine sordugu yok , bundan 15-16 yil önce parasizlikdan sürünen bir ailenin simdi ogullarinin gemicikleri , isviredeki bankaciklari , ülkelede bim süpermarketcikleri var , affedersiniz kariciginin bile hastenesi var , 1000 TL lik kadehleri , 1000 odali saraylari var.

Onurlu bir insan olarak 40 yil kendimi yirtsam yine bukadar mal varligi elde edemem ben. Bir sorun kendinize sizde dail bukadar mal marligi elde edemezken nasil oluyorda bu adam ve ogullari dünyanin önde milyarderleri oluyor. Sadece biraz mantik ya. Caliyor iste kabullenemiyorsunuz bir türlü...
Çok rica ederim arkadaşım çalıyorlar deme, zinhar günahtır... Verdiği ihalelerden (köprü, Marmaray, yol, tünel, inşaat, sağlık vs vs uzar) prim alıyorlar de, bu ikisi çok farklı şeyler zaten aynen bu şekilde kendileri de açıkladı durumu, ne diyelim kardeşim zorla veriyorlar, almıyoruz mu diyelim dediler ya, bir kere adam olsalar kendilerine en çok rüşvet verene değil, en iyi fiyatı ve hizmeti verene verirler ihaleleri, ama dedim ya bu çalmak olmuyor, günah olmuyor, bir nevi aziz yıldırımın karşı takıma verdiği rüşvet için rüşvet değil teşvik primi demesi gibi :) çok gülüyorum çok bu iktidara bırak ülke yönetmeyi bunların eline 3 tane kuzu ver yoldan karşıya geciremezler

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Çok rica ederim arkadaşım çalıyorlar deme, zinhar günahtır... Verdiği ihalelerden (köprü, Marmaray, yol, tünel, inşaat, sağlık vs vs uzar) prim alıyorlar de, bu ikisi çok farklı şeyler zaten aynen bu şekilde kendileri de açıkladı durumu, ne diyelim kardeşim zorla veriyorlar, almıyoruz mu diyelim dediler ya, bir kere adam olsalar kendilerine en çok rüşvet verene değil, en iyi fiyatı ve hizmeti verene verirler ihaleleri, ama dedim ya bu çalmak olmuyor, günah olmuyor, bir nevi aziz yıldırımın karşı takıma verdiği rüşvet için rüşvet değil teşvik primi demesi gibi :) çok gülüyorum çok bu iktidara bırak ülke yönetmeyi bunların eline 3 tane kuzu ver yoldan karşıya geciremezler

Kardesim türkiyenin basinda hangi parti olursa olsun. Köprü , marmaray , yol , tünel , insaat ,saglik artik bu hükümet ülkeye ne getirmisse onlarda aynisini yapardi. Cünkü yil 2015 oldu. Bu durumda demokrasik bir ülke olarak bu derece gelismeseydik oldukca rezil bir duruma düserdik.. Bunlar zaten olmasi gereken seylerdi. Sirf AKP yapmaya firsat buldu diye bu adamlari yüceltmenin bir anlami yok.

Ama ben diyorumki gecen seferde dedigim gibi onca ugraslara ragmen yinede Avrupda standartlarini tutturamadilar gittiler.. yazik bu insanlara o kadar calisiyorlar haftada 40 saatten bile fazla ama euroya göre sadece 200-250 Euro aylik kazaniyorlar.. Niye avrupadaki gibi asgari ücreti 1000 Euro falan yapmiyorlar ? Baksana Apple avrupaya ne kadarina satiyorsa ayni fiyata türkiyeyede satiyor.. Avrupada yasan insan sadece bir iPhone almak icin yarim aylik maas ödüyorsa bizimkiler 4 aylik maas parasi. Yazik gercekten cok yazik.. Vatandas keske tayyipden önce biraz kendini düsünse.. Dertleri sadece basörtüsüymüydü neydi , bunun icin ülkenin düstügü su duruma bak.

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşver ya onlar hem kör hem topal işte, öyle gelmiş öyle giderler :)

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya baş örtüsü falan umurunda değil bunların bunlar küçük şeyler ama neticede halkın ortak isteği, ve bunu da yapınca adam sanıyorlar bunları, zamanında başı örtülü kardeşlerimizi devlet dairelerine askeriye ye sokmayan zihniyet nasıl ahlaktan yoksun bir zihniyet ise, bu durumu ortadan kaldıran zihniyet de ak kaşık, ahlak timsali olmuyor, bunu bilir bunu söylerim,

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Once 1 yıldan fazladır içeride yatan ama henüz 1 mahkemeye bile çıkmayan, bütün hayatları didik didik araştırılıp hiçbir suç bulunamayan ve suçlu olmadıkları için iddianame bile hazirlayamadiklari zavallıların hesabını versinler, gerçi bu deve de kulak, onların verecekleri hesap vermekle bitecek gibi değil ya neyse, iyi geceler cümleten, sonuç ne çıkarsa çıksın adil ve elektriklerin kesilmedigi bir seçim olsun

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Ya baş örtüsü falan umurunda değil bunların bunlar küçük şeyler ama neticede halkın ortak isteği, ve bunu da yapınca adam sanıyorlar bunları, zamanında başı örtülü kardeşlerimizi devlet dairelerine askeriye ye sokmayan zihniyet nasıl ahlaktan yoksun bir zihniyet ise, bu durumu ortadan kaldıran zihniyet de ak kaşık, ahlak timsali olmuyor, bunu bilir bunu söylerim,

kardesim bilemeyecem ben , ben 2002 yilinda avusturyaya geldigimde daha cocuktum siyasetten bir halt anlamaz 12 yasinda bir cocuktum ben. O zaman hatirladigim kadariyla ülkenin tek derdi basörtü olmusdu.. Bende anlam veremiyordum neden yasak diye.. Cok iyi hatirliyorum ben 25.Agustos.2002 tarihi benim icin cok özel bir gündü ilk defa yurt disina cikiyordum ondan önceki aksam haberlerde tayyibin secimelerde baskaban oldugunu duyduk ve aileme sordum sizce bu adam iyi birseyler yapabilir mi dedim onlarda bekleyip görecegiz dediler..

Ama gördük ; acikcasi ülkenin anasini aglatti bu adam. Ne diyebilirim ki sadece kendisi ve sülalesi zengin oldu baskada birsey yaptiklari yok , yaptiklari birsey yapilmasi gereken seylerdi. Firsat sadece bunlara dogdu diye bunlar kendilerini o derece övdüler. Sorarim sana eger dünya üzerinde teknoloji bu denli gelismemis olsaydi AKP yine yapabilirmiydi bunlari ? Yapamaz dimi , herseyi yine teknolojiye borclular. Firsat onlara dogdu iste. Diyecek baska bir lafim yok benim..

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ne hakaret ettin topal ? Iste siz busunuz attigim fotoyu acikla bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...