Ona Aşığım ve Ondan çok hoşlanıyorum

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
sinan06 dedi ki:
Ya benim de tecrübelerime göre senin dediğin gibi ama ben kendime hkaim olamıyorm dayanamıyorm ben kaçamıyorm :)
senii çok ii anlıyorum :(
üstüne gittikçe kendini bişey sanar,senden hoşlansa bile çaktırmaz daha beter sürünürsün ona göre kritiğini yap

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:( offf msnden çıkıp gidiyor iyi akşamlar diyebilme sorumluluğunun bile farkında değil bile bile mi yapıyor yokksa gerçektenmi umursamıyor :(

gelpcpc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sinan06 dedi ki:
:( offf msnden çıkıp gidiyor iyi akşamlar diyebilme sorumluluğunun bile farkında değil bile bile mi yapıyor yokksa gerçektenmi umursamıyor :(
kızlar hep böyledir,umursamaz gibi davranırlar ama gece başlarını yastığa koydumu çok düşünürler.eminim seni düşünecektir (L)

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnş o çocuk yerine beni düşünüyodur akşamları :(

gelpcpc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
düşünür düşünür ama önemli olan sevgi besleyipte düşünmesi :)

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inş aklına geliyormdur.İnş beni anıyor anımsıyordurr... :(

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sinan kardeş, mutfağa git ve bir bardak su iç. sonra birkaç kere derin derin nefes al. kendine gelirsin. daha sonra da o kızı unut; çünkü, değmeyecek biri. bahaneler üreten birine asla yaklaşma derim. tecrübeyle sabittir.

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Of abi ya nasıl bir devirde yaşıyorz krolarla süper kızlar çıkar biz modern insanlarr böyle sorunlarla uğraşırz...

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bence takma kafana kardeş artık. ya süründüreceksin ya sürüneceksin. bu işler böyle. :S

hotmail_hotmail

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum üzülmene değmez. yakın zamanda bende aynı dertten muzdariptim. dediklerinin aynısı. noktası virgülüne aynı yaşadıklarımız. benimkini soracaksan hüsranla bitti :( kız zaten belli eder halinden seninle ilgilenip ilgilenmediğini. sinyal almıyosan salla gitsin üzülen sen olursun. ben kendimi çok yıprattım sen umarım yıpratmazsın. onun yüzünden üniversitede dersleri dağıttım. ömrümün en kötü notlarını aldım. sen karşılık gelmeyecek gibi hazırla onu unutmaya bak. Allah yardımcın olsun.

fastuner

Asistan
Reaksiyon puanı
1
emubaltaci dedi ki:
hehe :D ama gerçekten bi erkeğe söylenebilecek en kötü şeylerden birisi "ben hala eski çıktığımı unutamıorm"

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
dünyanın en zor sorunuyla karşı karşıyasın kardeşim alah yardımcın olsun ama farklı limanlara yelken açmanı öneririm belki senin için zor olabilri ama

hotmail_jhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence biraz askıya al onu hiç belli etmeden arkadaşça devam et.Uzaktan izle duruma göre o senden ilgi bekler anlarsın.Malesef çok az kız böyle davranıyor ruh haline göre ilgi bekleyim senle ilgilenip sonra gene eski erkek aradaşını tekrar düşünüp problem çıkarabiliyor şans işte.Bence biraz olaylara daha akıllıca yaklaşabilmek için başka fırsatları kaçırmamaya bakmalısın başka birileriylede ilgilenmelisin bu seni daha iyi kararlar vermeni sağlar.Kolay gelsin canını sıkma...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hotmail_jhon dedi ki:
Bence biraz askıya al onu hiç belli etmeden arkadaşça devam et.Uzaktan izle duruma göre o senden ilgi bekler anlarsın.Malesef çok az kız böyle davranıyor ruh haline göre ilgi bekleyim senle ilgilenip sonra gene eski erkek aradaşını tekrar düşünüp problem çıkarabiliyor şans işte.Bence biraz olaylara daha akıllıca yaklaşabilmek için başka fırsatları kaçırmamaya bakmalısın başka birileriylede ilgilenmelisin bu seni daha iyi kararlar vermeni sağlar.Kolay gelsin canını sıkma...

ya kız onu sonradan "ben seni arkadaşım olarak görüyodum" derse olsun sen yinede yavaş yavaş ilerle ama ne az ne fazla ortasını bul yani ne yokluğunu farkettirme ve çokda göze batma... bi insan anca bu kadar saçmalar :D kenidimi kasdettim haa :D

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hotmail_hotmail dedi ki:
dostum üzülmene değmez. yakın zamanda bende aynı dertten muzdariptim. dediklerinin aynısı. noktası virgülüne aynı yaşadıklarımız. benimkini soracaksan hüsranla bitti :( kız zaten belli eder halinden seninle ilgilenip ilgilenmediğini. sinyal almıyosan salla gitsin üzülen sen olursun. ben kendimi çok yıprattım sen umarım yıpratmazsın. onun yüzünden üniversitede dersleri dağıttım. ömrümün en kötü notlarını aldım. sen karşılık gelmeyecek gibi hazırla onu unutmaya bak. Allah yardımcın olsun.

Ya abicim bunu bana başta söylemiyor ilk tanıştğmz geçirdiğim günlerde bana dedi böyle böyle oldu ama unutuyorm yavaş yavaş bende peki dedim.O geçen 2 günden sonra ben onu unutamıyorm seninle birşeyler olamıyorr zamana bırakalım falan dedi...Aman takmıyıcam kafama ya + pek ilgide göstermiyicem gerçekten kovalanan kaçıyoo her zaman.Dönmek beni sevmek istersede ben açığm...