Ona Aşığım ve Ondan çok hoşlanıyorum

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sdn üyeleri.Ne yapsam diye düşünüp dururken buraya bu konuyu yazmak istedim :)
Yaklaşık 1 hafta önce tanıştğm bir kız var ve ben ondan çok hoşlanıyorum bunu ona söyledim ve bana önce birbirimizi tanıyalım falan dedi bir kaç gün buluştk konuştk görüştük.Bu hayranı olduğum hoşlandğm kişi biz tanışmadan bir hafta öncede sevgilisnden ayrılmıştı ve dün aklımdan çıkmıyorsn dediğimde bana bir sürü şey söyledi ayrıldığı çocuktan için o benim hala aklımda unutamıyorm dedi biraz zamana bırakalım üzülmiyelim birbirimizi, biliyorm sana haksızlık yapıyorm ama sende beni anla dedi.Ama ben dün akşam çok üzüldüm bunları işitince ve hala o aklımda :( Düşünceleriniz.Önerileriniz.Fikirleriniz Nedir?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Sabırlı olup bekleyeceksin. Anlayışla karşılayacaksın. 2 ay sonra hatun kişilik unutacaktır. ;)

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Allah yardımcın olsun(sabırlı olabilmen için), elimden gelebilecek tek temenni budur ...

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben beklerim sorun değilde ya bunlar birleşir barışırlarsa o süre içerisinde o zaman ben ne yaparım :(

sercanozturk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim o değilde,kendini fazla kaptırma.Üzülürsün...

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Dostum sen yanmışsın ağlayanın yok :S Bu olayda büyük bi ihtimal üzülen sen olacaksın o yüzden dikkat li ol hiç bir şey dünyanın sonu deil :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Yaklaşık 1 hafta yani 1 hafta bile değil anladığım kadarıyla. Bu kadar kısa bir sürede nasıl aşık olunuyor ki? Üzgünüm ilk görüşte aşka inanmayanlardanım. Madem aklında hala biri var neden birbirimizi tanıyalım diyor ki anlamıyorum bu hatunları.

Zaman ver demek isterdim ama ne zamana kadar sürer meçhul...

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abicim beni herşeyi o kadar çok etkilediki bu hafta içinde aklım ondan başkasını düşünmüyor, gözümde ondan başkasını görmüyor.Ya zaten kendisi de zamana bırakalım dedi şuan iyi değilim dedi.Denesemde seninle yapamıyorm dedi :S OFffff offfffffff

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
emelden dedi ki:
Yaklaşık 1 hafta yani 1 hafta bile değil anladığım kadarıyla. Bu kadar kısa bir sürede nasıl aşık olunuyor ki? Üzgünüm ilk görüşte aşka inanmayanlardanım. Madem aklında hala biri var neden birbirimizi tanıyalım diyor ki anlamıyorum bu hatunları.

olabilir bazen insanlar bi kızı çok tatlı bulup yada yakın bulup sevebiliyor

sanada teşekkür ederim samimi bir itiraf yaptığın için ;)

edit: dostum eğer işin hayırlı gider de çıkarsanız bu sayfayı gösterirsin ona ^^

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
canım benim unutursun neler neler unutuluyo bi bilsen.ama bence eski sewgilisini de unutamıyosa daha çok beklersin demek bu.ya sen nasıl aşık oldun ki 1 haftada.bence sadece çok etkilendin.önce kendinden emin ol,duygularından emin ol

gelpcpc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sevgini belli et.kızlar sevildiğini anlayınca severler.sabırlı ol.ama eğer eski sevgilisiyle birleşirse aradan çekil.delikanlı adama yakışmaz ^^ ama eski sevgilisiyle tamamen ayrılırsa bastır bastırabildiğin kadar |) ama şunu unutma kendini kaptırma yoksa çok üzülürsün %(

Yaradan yar ve yardımcın olsun kardeş :]

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya abicim her hereketi herşeyi beni o kadar çok etkiliyorki adeta aşık oldum gibiyim... :(

gelpcpc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hareketlerine elbette dikkat edicen ama öncelikle kalbine dikkat edecen..bakalım orda sana bir ışık varmı :)

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
emelden dedi ki:

+1 emel abla

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ben senin yerinde olsam bir daha bu konuyu açmazdım. bitti falan da demiyor, aklımda o isim var diyor.

bu kız senle konuşurken yanlışlıkla sana onun ismiyle bile hitap edebilir ki bu durum kan dökülmesine neden olabilir :D

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gelpcpc dedi ki:
sevgini belli et.kızlar sevildiğini anlayınca severler.sabırlı ol.ama eğer eski sevgilisiyle birleşirse aradan çekil.delikanlı adama yakışmaz ^^ ama eski sevgilisiyle tamamen ayrılırsa bastır bastırabildiğin kadar |) ama şunu unutma kendini kaptırma yoksa çok üzülürsün %(

Yaradan yar ve yardımcın olsun kardeş :]
Yapabileceğim herşeyi yaptım sevgimi belli ettim ona açıldım oda başta ışık yakmştı ama şimdi o çocuktan söz ediyor ve az önce tartıştk zannedersem benden bu kadar eğer o çocuğu unutmak beni sevmek isterse benim ona karşı ilgim her zaman olucak ama fazla üzerine gitmiyicem...

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdide gidiyorm parkta tek başıma oturup börtü böcekleri izliyicem.Aptal aşık insan böyle birşey oluyor işte.Kendinize iyi davranın akşama yaşarsam msjlarınızı okur ve cwp yazarm

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
sinan06 dedi ki:
Şimdide gidiyorm parkta tek başıma oturup börtü böcekleri izliyicem.Aptal aşık insan böyle birşey oluyor işte.Kendinize iyi davranın akşama yaşarsam msjlarınızı okur ve cwp yazarm
ay bu kadar abartma istersen bak pişman olursun herşeyin hayırlısı olsun bu kadar takma yaa

gelpcpc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
off bu kızlar yokmu ahhh..ne çektiriyorlar bize.ama ben hiç aşık olmadım ve çekmedim :D ama şuanlık :(

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Umudunu kırmak istemem ama sevdiğin kişinin ayrıldığı kişiyi unutmasını bekle yoksa sonuç = Hüsran olur :)

fastuner

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostum bu biras kötü ya ama bnce o unutamadığı kişiyi unutturt bi şekilde tabii zamanınıda alır bu brascık :)

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gelpcpc dedi ki:
off bu kızlar yokmu ahhh..ne çektiriyorlar bize.ama ben hiç aşık olmadım ve çekmedim :D ama şuanlık :(

Of abi ya vallahiiii :S

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sinan06 dedi ki:
gelpcpc dedi ki:

dert ettiğiniz şeye bak boşverin hayat güzel herşeye ramen :D felsefik yaklaşım ne içtim yaw buğün 4 saat ders fazla geldi heralde :D

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
titanyum dedi ki:
sinan06 dedi ki:
gelpcpc dedi ki:

dert ettiğiniz şeye bak boşverin hayat güzel herşeye ramen :D felsefik yaklaşım ne içtim yaw buğün 4 saat ders fazla geldi heralde :D

Olmuyo abi bu hayat sevgilisz geçmiyo :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
kaçan kovalanırr derler biraz kaçmayı dene bakalım nolcakk :*

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle yapıcam abi ben yapabileceğim herşeyi yaptım artık oluruna bırakıcam biraz zaman geçsin çocuğu unutursa zaten reddedeceğini sanmıyorm gelir ama ya çocukla birleşirse..

sinan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya benim de tecrübelerime göre senin dediğin gibi ama ben kendime hkaim olamıyorm dayanamıyorm ben kaçamıyorm :)