rover_xp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,230
Rehberlik öğretmenine veya sınıf öğretmenine söyleyip beraber gidebilirler.Polise nasıl gidecek 12 yaşındaki bir çocuk
Rehberlik öğretmenine veya sınıf öğretmenine söyleyip beraber gidebilirler.Polise nasıl gidecek 12 yaşındaki bir çocuk
Konu bizim tartışmamıza dönecek fakat bu pandemide nasıl olacak ayrıca ailesinin izni olmadandolmuşa falan binebilir,yada okulda öğretmeniyle konuşup öğretmeniyle gidebilir
haklısın,şimdilik evde kalıyor ama korona hafifleyince gidemeyecek diye birşey yokkiKonu bizim tartışmamıza dönecek fakat bu pandemide nasıl olacak ayrıca ailesinin izni olmadan
Oha siz neden hala bura da duruyorsunuz annenize söylesineze. Öz kuzen nasıl taciz eder
Anneme anlatOha siz neden hala bura da duruyorsunuz annenize söylesineze. Öz kuzen nasıl taciz eder ya lütfen hemen söyleyin.
Anneme anlattım dediğim gibi dedi şey cocuksun bizde yaşadık normal ve suda var dışarda çıkmaya korkar oldum yan apartmanda oturuyor ve her gördüğünde çok çirkin bakiyorOha siz neden hala bura da duruyorsunuz annenize söylesineze. Öz kuzen nasıl taciz eder ya lütfen hemen söyleyin.
EvetHala anlamayanlar var,arkadaşlar kız diyorki,AİLEM BENİ TAKMIYOR
Boşuna ailene söyle demeyin
Polise gittiğinizde annenizi de şikayet eder misiniz yoksa ben şikayet edeceğimAnneme anlat
Anneme anlattım dediğim gibi dedi şey cocuksun bizde yaşadık normal ve suda var dışarda çıkmaya korkar oldum yan apartmanda oturuyor ve her gördüğünde çok çirkin bakiyor
Yahu tacizin neyi normal ! Ağzımı açarsam ban yiyeceğim. Neyin kafası bu. Babana anlat .Anneme anlat
Anneme anlattım dediğim gibi dedi şey cocuksun bizde yaşadık normal ve suda var dışarda çıkmaya korkar oldum yan apartmanda oturuyor ve her gördüğünde çok çirkin bakiyor
Babana anlat. O hafife almaz bence bu konuyu. Utanılacak bir şey yok bunda, taciz etmeye kalkan utansın.Anneme anlat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Bu durumda, Öğretmenin en güveneceğin kişi.Çok teşekkür ederim gerçekten anlatınca biraz rahatladım sanırım intahar ettiğimde yada başka kadınlar gibi öldürüldüğünde ailemin aklına gelicem ki ozaman da çok geç olucak
Malesef sizin aile eski kafada. Yani eski dönemdeki gibi düşünüyor. Kadın önemsizdir, ona her şey yapılabilir diye düşünüyor, annende bunu devam ettiriyor. Bu kısır döngüyü kırmak için sınıf öğretmenine başvur. Ve daha güvenebilmen açısından kadın bir öğretmene başvur.Anneme anlattım dediğim gibi dedi şey cocuksun bizde yaşadık normal ve suda var dışarda çıkmaya korkar oldum yan apartmanda oturuyor ve her gördüğünde çok çirkin bakiyor
Babama anlatıdandım ama babaannemi kaybettim babam onun yüzünden aylardı ilaç tedavisi görüyor doktor ona üzecek şeyler fln anlatmayın strese girmesin dediBabana anlat. O hafife almaz bence bu konuyu. Utanılacak bir şey yok bunda, taciz etmeye kalkan utansın.
TamamBu durumda, Öğretmenin en güveneceğin kişi.
ailenle paylaşman lazımDokunmak vsde giriyor ve o an yasadigimi sen yasaydin anlardin ne demek istedigimi
EvetMalesef sizin aile eski kafada. Yani eski dönemdeki gibi düşünüyor. Kadın önemsizdir, ona her şey yapılabilir diye düşünüyor, annende bunu devam ettiriyor. Bu kısır döngüyü kırmak için sınıf öğretmenine başvur. Ve daha güvenebilmen açısından kadın bir öğretmene başvur.
Benim ailem eski kafaailenle paylaşman lazım
Evet
Benim ailem eski kafa
Teşekkürler kendinize çok iyi bakın umarım benim yaşadıklarını hiçbiriniz yasamazsınız yaşarsanız aileniz bu tepkiyi vermez
Evet
Benim ailem eski kafa
Teşekkürler kendinize çok iyi bakın umarım benim yaşadıklarını hiçbiriniz yasamazsınız yaşarsanız aileniz bu tepkiyi vermez
Tamam da, tacizi normal bulan bir aile imkansız.Böyle durumlarda aileler doğru olanı yapmaktan çekinebiliyor.
Olabilir.12 yaşında nasıl 8.sınftasın ?
Benim kardeşim 13 yaşında ve 8. sınıf. Buna göre arkadaşın dediği doğru oluyor.4 yaşında 1.sınıfa mı gidiyordu ?
Kaç yaşında başladığını tartışmak yerine, kardeşimize bir çözüm önerisi yapın. Konuyu saçma yorumlarla doldurmayın.Benim kardeşim 13 yaşında ve 8. sınıf. Buna göre arkadaşın dediği doğru oluyor.
Pardon? Arkadaş konu açıldığından beri yalanlayıp duruyor da saçma yorumla dolduran ben mi oluyorum?Kaç yaşında başladığını tartışmak yerine, kardeşimize bir çözüm önerisi yapın. Konuyu saçma yorumlarla doldurmayın.