Okulu bırakmak istiyorum

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Hala anlamayanlar var,arkadaşlar kız diyorki,AİLEM BENİ TAKMIYOR
Boşuna ailene söyle demeyin

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
İlk önce o ..... ..... .... yaptığını , herşeyi bir bir ailene anlatıyorsun. Ailen onun bir güzel ..... ...... ..... Ailene anlat olayı.

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343
Ya yeter tamam 5 sayfa oldu kapatalım şu konuyu. Yapacaklarını söyledik.

Doafalan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Oha siz neden hala bura da duruyorsunuz annenize söylesineze. Öz kuzen nasıl taciz eder

Oha siz neden hala bura da duruyorsunuz annenize söylesineze. Öz kuzen nasıl taciz eder ya lütfen hemen söyleyin.
Anneme anlat
Oha siz neden hala bura da duruyorsunuz annenize söylesineze. Öz kuzen nasıl taciz eder ya lütfen hemen söyleyin.
Anneme anlattım dediğim gibi dedi şey cocuksun bizde yaşadık normal ve suda var dışarda çıkmaya korkar oldum yan apartmanda oturuyor ve her gördüğünde çok çirkin bakiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala anlamayanlar var,arkadaşlar kız diyorki,AİLEM BENİ TAKMIYOR
Boşuna ailene söyle demeyin
Evet

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Anneme anlat

Anneme anlattım dediğim gibi dedi şey cocuksun bizde yaşadık normal ve suda var dışarda çıkmaya korkar oldum yan apartmanda oturuyor ve her gördüğünde çok çirkin bakiyor
Yahu tacizin neyi normal ! Ağzımı açarsam ban yiyeceğim. Neyin kafası bu. Babana anlat .

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Anneme anlat

Evet
Babana anlat. O hafife almaz bence bu konuyu. Utanılacak bir şey yok bunda, taciz etmeye kalkan utansın.

Doafalan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Çok teşekkür ederim gerçekten anlatınca biraz rahatladım sanırım intahar ettiğimde yada başka kadınlar gibi öldürüldüğünde ailemin aklına gelicem ki ozaman da çok geç olucak

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Çok teşekkür ederim gerçekten anlatınca biraz rahatladım sanırım intahar ettiğimde yada başka kadınlar gibi öldürüldüğünde ailemin aklına gelicem ki ozaman da çok geç olucak
Bu durumda, Öğretmenin en güveneceğin kişi.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Malesef sizin aile eski kafada. Yani eski dönemdeki gibi düşünüyor. Kadın önemsizdir, ona her şey yapılabilir diye düşünüyor, annende bunu devam ettiriyor. Bu kısır döngüyü kırmak için sınıf öğretmenine başvur. Ve daha güvenebilmen açısından kadın bir öğretmene başvur.

Doafalan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Malesef sizin aile eski kafada. Yani eski dönemdeki gibi düşünüyor. Kadın önemsizdir, ona her şey yapılabilir diye düşünüyor, annende bunu devam ettiriyor. Bu kısır döngüyü kırmak için sınıf öğretmenine başvur. Ve daha güvenebilmen açısından kadın bir öğretmene başvur.
Evet

ailenle paylaşman lazım
Benim ailem eski kafa

Teşekkürler kendinize çok iyi bakın umarım benim yaşadıklarını hiçbiriniz yasamazsınız yaşarsanız aileniz bu tepkiyi vermez

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Evet

Benim ailem eski kafa

Teşekkürler kendinize çok iyi bakın umarım benim yaşadıklarını hiçbiriniz yasamazsınız yaşarsanız aileniz bu tepkiyi vermez
:(
Forumda olmasak var ya...

Evet

Benim ailem eski kafa

:(
Forumda olmasak var ya...

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Tacizi normal bulmak neyin kafası? Tam yobaz kafası. Senin önce "kadın" öğretmene, sonra polise, en sonunda da psikiyatriste gitmen gerekiyor. Kendin gidemezsen öğretmeninle birlikte git. Konuyu okurken sakin kaldım, istismar yok diyenler gelip baksın. 12 yaşındaki kız çocuğu taciz edi...

law_98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba. Öncelikle yaşadıkların için çok üzgünüm. Ailenin ne tepki vereceğini kestiremediğimiz için bu konuyu yetkili birine anlatman daha faydalı olacaktır. Sana yol göstermesi açısından aşağıda bıraktığım sayfalarla iletişime geçmeni isterim.

Login • Instagram

Bunun dışında birçok çocuk derneği mevcut. Yalnız olmadığını bilmelisin. Aklına takılan her türlü şey için bana mesaj atabilirsin. Sakın kendini kötü hissetme

Guest-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Böyle durumlarda aileler doğru olanı yapmaktan çekinebiliyor. Bu seni yalnız hissettirmesin. Yaşadığın olumsuzluklar eğitimden uzaklaştırmasın seni. Sana sunulacak psikolojik destekle bunun üstesinden gelebilirsin.

Şu an için yapman gereken şey bu durumu rehber öğretmeninle paylaşmak. Öğretmenin seni yönledirecektir. Sonuç alamazsan eğer bu kurumlarla da iletişime geçebilirsin. İlgili birimlere ulaştığında sana yardımcı olacaklardır.

0850 455 00 70 nolu telefonla Gençlik Destek Hattı’nı arayabilirsin.

Çocuk Alanında Çalışan Avukatlar Ağı’na Instagram adresinden ulaşabilirsin.

Login • Instagram

Bu konuda sana yardımcı olabilecek pek çok kişi var. Kendini yalnız hissetme.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Durumu önce ailenle paylaş, sonra bekçi hakkında suç duyurusunda bulun şikayet et. Hakkettiği cezayı çekeceğine inanıyorum.

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
Ailene anlat. Ben 11 yaşındayım ve 6. Sınıftayım 5-6 yaşımda katılmama rağmen.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,243
Kaç yaşında başladığını tartışmak yerine, kardeşimize bir çözüm önerisi yapın. Konuyu saçma yorumlarla doldurmayın.
Pardon? Arkadaş konu açıldığından beri yalanlayıp duruyor da saçma yorumla dolduran ben mi oluyorum?