Okulu bırakmak istiyorum

Doafalan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11

RedXq0

Asistan
Reaksiyon puanı
240
En kısa zamanda polise git ve şikayet et aileninde bence bir psikiyatra görünmesi lazım
12 yaşındaki bir çocuk tek başına polise gidip ifade verecek öyle mi? Tabi yapabilir fakat bunu bir büyüğüyle yapması daha mantıklı.O yüzden hocasıyla(kendini yakın bulduğu) gitmesi daha makul.

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
Ben 8.sınif ogrencisiyim hic uzatmayacam bizim okul hizmetlisi bana dokundu bir diğer anlami ile beni taciz etti 3 kere kordum aileme anlatamadim kuzenim evli cocugu bile var beni iki kere koseye sikistirdi orama burama dokundu taciz etti iste okulda yasadigim o olaydan dolayi okuldan sogudum okumak istemiyorum ama ailem baski yapiyor jer ders calistigimda aklima geliyor kendime zarar bile verdim hastanelik oldum nasil anlaticam aileme ne tepki vericekler bilmiyorum okul dersler psikolojimi bozuyor daha 12 yasindayim okulu cok seviyordum derslerimde cok basariliydim notlarim cok yuksek hep 95 yada 100 falan aliyorum bu yuzden ailemin benden beklentisi yuksek lutfen fikirlerinizi soyleyin yardima ihtiyacim var annem eokulu birakcam 2 gun boyunca benimle konusmadi kavga ettik yardim edin ne yapmaliyim okul bana iyi gelmiyor dayanimiyorum SIZCE NE YAPMALIYIM
ailene mutlaka söyle.en azından senin gibi başkaları da aynı hizmetlinin bu iğrençliğine maruz kalmasın.

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Ben eğer polis bir yere varmazsa gider öldürürüm. Ben biraz şeyim yani fazla sinirleniyorum.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
12 yaşındaki bir çocuk tek başına polise gidip ifade verecek öyle mi? Tabi yapabilir fakat bunu bir büyüğüyle yapması daha mantıklı.O yüzden hocasıyla(kendini yakın bulduğu) gitmesi daha makul.
Okul rehberlik öğretmeniyle veyada sınıf öğretmeniyle konuşup yapması daha iyi olur dediğiniz gibi.

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
Zaten atildi okuldan başka bir öğrenciye aynı şeyi yaptı ailesi şikayet etti
sen de şikayet et işte hem içinden atmış olursun hem de ailen yardım edebilir. bu yaşında kendi başına kararlar almaya çalışma bence . 14 yaşımdayım ama ailemin yardımına başvurmadığım çoğğu işte sıkıntı oluyor.

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Ben daha iyi hissederim tabii polis bir yere varmazsa. Gezip başka çocukları ekleyeceğine gebersin.
sende haklısın,bu adam canlı canlı yakılması gerekenlerden sadece birisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen de şikayet et işte hem içinden atmış olursun hem de ailen yardım edebilir. bu yaşında kendi başına kararlar almaya çalışma bence . 14 yaşımdayım ama ailemin yardımına başvurmadığım çoğğu işte sıkıntı oluyor.
dediya annemin umrunda değil diye

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Ben daha iyi hissederim tabii polis bir yere varmazsa. Gezip başka çocukları ekleyeceğine gebersin.

Öğrenci ve kuzen ve görevli seni taciz etti?
Bunu cevapla merak ettim. Aralarında yakınlık var mı?

O zaman acil öğretmene gidiyorsun!!

Anivia

Doçent
Reaksiyon puanı
446
Güzel kardeşim yaşadığın her olayı ebeveynlerinle paylaş, ailen önemsemiyorsa pek fazla yapacağın bir şey yok maalesef