ThunderBeast
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 343
Bura da daha fazla durup vakit kaybetme hemen anlat annene.
Tamam öyle yapicamÖnce öğretmen sonra polis.
Anlattım annem cocuksun norma dedi bu dediği yüzünden ağlıyorum 10 dakikadır taciz edilsede normal diyicek sanirimBura da daha fazla durup vakit kaybetme hemen anlat annene.
En kısa zamanda polise git ve şikayet et aileninde bence bir psikiyatra görünmesi lazımAnlattım annem cocuksun norma dedi bu dediği yüzünden ağlıyorum 10 dakikadır taciz edilsede normal diyicek sanirim
Öğretmenine varsa koç veya sınıf öğretmenine bu olayı anlat fakat yüzeysel değil detaylıca anlat nasıl aklından çıkaramadığını,bu durumdan çok rahatsız olduğunu,hiç bir şeye doğru dürüst odaklanamadığını anlatmalısın.Tamam öyle yapicam
Tamam teşekkürlerÖğretmenine varsa koç veya sınıf öğretmenine bu olayı anlat fakat yüzeysel değil detaylıca anlat nasıl aklından çıkaramadığını,bu durumdan çok rahatsız olduğunu,hiç bir şeye doğru dürüst odaklanamadığını anlatmalısın.
12 yaşındaki bir çocuk tek başına polise gidip ifade verecek öyle mi? Tabi yapabilir fakat bunu bir büyüğüyle yapması daha mantıklı.O yüzden hocasıyla(kendini yakın bulduğu) gitmesi daha makul.En kısa zamanda polise git ve şikayet et aileninde bence bir psikiyatra görünmesi lazım
ailene mutlaka söyle.en azından senin gibi başkaları da aynı hizmetlinin bu iğrençliğine maruz kalmasın.Ben 8.sınif ogrencisiyim hic uzatmayacam bizim okul hizmetlisi bana dokundu bir diğer anlami ile beni taciz etti 3 kere kordum aileme anlatamadim kuzenim evli cocugu bile var beni iki kere koseye sikistirdi orama burama dokundu taciz etti iste okulda yasadigim o olaydan dolayi okuldan sogudum okumak istemiyorum ama ailem baski yapiyor jer ders calistigimda aklima geliyor kendime zarar bile verdim hastanelik oldum nasil anlaticam aileme ne tepki vericekler bilmiyorum okul dersler psikolojimi bozuyor daha 12 yasindayim okulu cok seviyordum derslerimde cok basariliydim notlarim cok yuksek hep 95 yada 100 falan aliyorum bu yuzden ailemin benden beklentisi yuksek lutfen fikirlerinizi soyleyin yardima ihtiyacim var annem eokulu birakcam 2 gun boyunca benimle konusmadi kavga ettik yardim edin ne yapmaliyim okul bana iyi gelmiyor dayanimiyorum SIZCE NE YAPMALIYIM
Zaten atildi okuldan başka bir öğrenciye aynı şeyi yaptı ailesi şikayet ettiailene mutlaka söyle.en azından senin gibi başkaları da aynı hizmetlinin bu iğrençliğine maruz kalmasın.
Okul rehberlik öğretmeniyle veyada sınıf öğretmeniyle konuşup yapması daha iyi olur dediğiniz gibi.12 yaşındaki bir çocuk tek başına polise gidip ifade verecek öyle mi? Tabi yapabilir fakat bunu bir büyüğüyle yapması daha mantıklı.O yüzden hocasıyla(kendini yakın bulduğu) gitmesi daha makul.
Okuldan atıldı ise sana kuzeninin babası mi tecavüz etti?Zaten atildi okuldan başka bir öğrenciye aynı şeyi yaptı ailesi şikayet etti
problem orada,adamı öldürürsen yatan sen olacaksın bu adaletteBen eğer polis bir yere varmazsa gider öldürürüm. Ben biraz şeyim yani fazla sinirleniyorum.
Onu iyi dedin.problem orada,adamı öldürürsen yatan sen olacaksın bu adalette
Hem öğrenci hemde kuzeniOkuldan atıldı ise sana kuzeninin babası mi tecavüz etti?
Ben daha iyi hissederim tabii polis bir yere varmazsa. Gezip başka çocukları ekleyeceğine gebersin.problem orada,adamı öldürürsen yatan sen olacaksın bu adalette
Öğrenci ve kuzen ve görevli seni taciz etti?Hem öğrenci hemde kuzeni
sen de şikayet et işte hem içinden atmış olursun hem de ailen yardım edebilir. bu yaşında kendi başına kararlar almaya çalışma bence . 14 yaşımdayım ama ailemin yardımına başvurmadığım çoğğu işte sıkıntı oluyor.Zaten atildi okuldan başka bir öğrenciye aynı şeyi yaptı ailesi şikayet etti
sende haklısın,bu adam canlı canlı yakılması gerekenlerden sadece birisiBen daha iyi hissederim tabii polis bir yere varmazsa. Gezip başka çocukları ekleyeceğine gebersin.
dediya annemin umrunda değil diyesen de şikayet et işte hem içinden atmış olursun hem de ailen yardım edebilir. bu yaşında kendi başına kararlar almaya çalışma bence . 14 yaşımdayım ama ailemin yardımına başvurmadığım çoğğu işte sıkıntı oluyor.
Öğrenciyim kuzenim ve okul hizmetlisi taciz ettiBen daha iyi hissederim tabii polis bir yere varmazsa. Gezip başka çocukları ekleyeceğine gebersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öğrenci ve kuzen ve görevli seni taciz etti?
Bunu cevapla merak ettim. Aralarında yakınlık var mı?Ben daha iyi hissederim tabii polis bir yere varmazsa. Gezip başka çocukları ekleyeceğine gebersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öğrenci ve kuzen ve görevli seni taciz etti?
Öz kuzenin de mi taciz etti ?!Öğrenciyim kuzenim ve okul hizmetlisi taciz etti
EvetÖz kuzenin de mi taciz etti ?!
vak vak kardeşim,polis gibi kurumlar bu durumlar için varGüzel kardeşim yaşadığın her olayı ebeveynlerinle paylaş, ailen önemsemiyorsa pek fazla yapacağın bir şey yok maalesef
Oha siz neden hala bura da duruyorsunuz annenize söylesineze. Öz kuzen nasıl taciz eder ya lütfen hemen söyleyin.
dolmuşa falan binebilir,yada okulda öğretmeniyle konuşup öğretmeniyle gidebilirPolise nasıl gidecek 12 yaşındaki bir çocuk
Güzel kardeşim yaşadığın her olayı ebeveynlerinle paylaş, ailen önemsemiyorsa pek fazla yapacağın bir şey yok maalesef
Okuldan atildi zaten bir öğrencini ailesi şikayet attığı içinvak vak kardeşim,polis gibi kurumlar bu durumlar için var
12 yaş 7. Sınıf a gitmen gerek normalde? Sen de geç başlamışsın ona bakılırsa. Bende 12 yaşındayım 7'e gitmem gerekirken 8'e gidiyorumBende 12 yaşındayım 6.sınıfa gidiyorum.Saygılar.