ChaosBoost
Profesör
Bırakma bırakırsan hayatın b*k gibi gider!Okulu birakmak konusunda ne yapmaliyim
Daha kötüsü olur erkeksen kumar ve alkole başlarsın kız isen zaten belli.
Bırakma bırakırsan hayatın b*k gibi gider!Okulu birakmak konusunda ne yapmaliyim
Hocam eğer o sizi taciz eden kişi okuldan atılırsa o okula devam edin. Arkadaşlarınıza falan söylemeyin bu olayı. Eğer okuldan atılmazsa okul değiştirin. Okulu tamamen bırakmayın pişman olursunuz.Okulu birakmak konusunda ne yapmaliyim
Şöyle iste o tip aileden deillerAnnene söyle, o babana açıklar. Böyle bir durumda sinirlenirler haklı olarak ama sana değil. Taciz edene sinirlenirler.
Sana sinirlenmezler. Taciz edene sinirlenirler.Şöyle iste o tip aileden deiller
Durum normal değil. Zaten polise giderlerse orada size yardımcı olacak kişiler vardır mutlaka.Şöyle iste o tip aileden deiller
Abartma. Tecavüz çok büyük bir olay.Şöyle iste o tip aileden deiller
Der ders calismaya basladigimda aklima geliyor gercekten cok korktum pskilojim berbatHocam eğer o sizi taciz eden kişi okuldan atılırsa o okula devam edin. Arkadaşlarınıza falan söylemeyin bu olayı. Eğer okuldan atılmazsa okul değiştirin. Okulu tamamen bırakmayın pişman olursunuz.
Pardon cok buyuk bir olay degil derkenAbartma. Tecavüz çok büyük bir olay.
Psikologa görünmeniz gerek. Ailenize lütfen bahsedin bu meseleden.Der ders calismaya basladigimda aklima geliyor gercekten cok korktum pskilojim berbat
Hergun bunun yuzunden onlarca cocuk ve kadin öldürülüyorDer ders calismaya basladigimda aklima geliyor gercekten cok korktum pskilojim berbat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon cok buyuk bir olay degil derken
Cesaretimi toplayip konusucam teşekkürlerPsikologa görünmeniz gerek. Ailenize lütfen bahsedin bu meseleden.
Ben değil demedim ki? Büyük bir olay tecavüz.Hergun bunun yuzunden onlarca cocuk ve kadin öldürülüyor
Cesaretimi toplayip konusucam teşekkürler
Dokunmak vsde giriyor ve o an yasadigimi sen yasaydin anlardin ne demek istedigimiBen değil demedim ki? Büyük bir olay tecavüz.
Siz yanlış anladınız o öyle demek istemedi.Dokunmak vsde giriyor ve o an yasadigimi sen yasaydin anlardin ne demek istedigimi
Ya tecavüz büyük bir olay git herkese şöyle susma! Sen oyuncak mısın? Sen söylemezsen nasıl öğrenecekler tecavüz edildiğini bugün dokunan yarın s.... .Dokunmak vsde giriyor ve o an yasadigimi sen yasaydin anlardin ne demek istedigimi
Ya tecavüz büyük bir olay git herkese şöyle susma! Sen oyuncak mısın? Sen söylemezsen nasıl öğrenecekler tecavüz edildiğini bugün dokunan yarın s.... .
Öğretmenlerinle konuş. Normal bir durum değil bu.Anneme anlattım dediği şey cocuksun normal çokda sasirmadim aslında
Aynen.Öğretmenlerinle konuş. Normal bir durum değil bu.
Haklisin demiştin benim ailem norma degilAynen.
Ulan nasıl normal yarın hamile olsan yine normal mi diyecekler?
Bunda anlatılamayacak bir şey yok hemen söylemeniz lazım.Ben anneme zor anlattım öğretmenime nasıl anlatayım bilmiyorum offf
Bu arada kız mısınız erkek mi ?Ben anneme zor anlattım öğretmenime nasıl anlatayım bilmiyorum offf
Haklisin demiştin benim ailem norma degil
Dokundu derken mahrem bölgelere doğru mu yoksa kola,omuza dokunma gibisinden mi?Anneme anlattım dediği şey cocuksun normal çokda sasirmadim aslında
SoyliyicemBunda anlatılamayacak bir şey yok hemen söylemeniz lazım.
Bu arada kız mısınız erkek mi ?
Kız veya erkek olması çok mu önemli burada taciz söz konusu.Bunda anlatılamayacak bir şey yok hemen söylemeniz lazım.
Meraktan sordum.Kız veya erkek olması çok mu önemli burada taciz söz konusu.
Neresi önemli?Evet arkadaşım önemli?
Soyliyicem
KizBunda anlatılamayacak bir şey yok hemen söylemeniz lazım.
EvetMahrem bölgelerini mi elledi ?
EvetMahrem bölgelerini mi elledi ?
Önce öğretmen sonra polis.Evet
Evet