okula gitmek istemiyorum

Tiffani

Asistan
Reaksiyon puanı
84
merhaba ben okula gitmek istemiyorum covid-19 dan değil ben hep böyleyim okula gitmek istemiyorum bu yüzden derslerimde düşük napabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide hocaların azarlaması yokmu
O zaman erken yaştan ya pazara git limon sat, ya da sanayiye git sanat öğren. Hem yatayım hem okula gitmeyim olmaz....

Raikiri

Asistan
Reaksiyon puanı
74
ama bir tane matematik hocam var bana hep bağırıyor bana bir şey anlatıldığı zaman geç anlarım anlamaya çalışırım ama anlayamam ve beceriksizim hiçbir şeyi adam akıllı yapmamışımdır aslında bütün hocalarımı severim ama bir tane hocam var matematik hocası bani hep azarlıyor sağolsun beni okuldan soğuttu ondan gitmek istemiyorum ilkokuldayken okulu çok severdim ama artık hayır o hoca beni matematikten de bütün derslerden de okuldan da soğuttu zaten bütün arkadaşarım benimle alay ediyor ben onlara bir şey yapmadığım halde zok mutsuzum eve geldiğimde ailemle mutlu oluyorum

aslında okulu seviyorum ama arkadaşlarım benimle alay ediyor hocam bana bağırıyor ondan okuldan soğudum tek ailemle mutlu oluyorum
Kral matematikten 0 aldığımda matematik hocası yüzüme bile bakmıyordu (450 yapmıştım TEOG'dan öyle kötü bir lisede de değildim yani) matematiği beceremiyordum ama dile yeteneğim vardı. Direk dil seçtim ingilizce-almanca okudum matematiği de daha görmedim. Matematik yerine severek anlayabildiğim bir alanı seçtim. En azından bölüm seçmek gibi bir şansın da var biraz dişini sık hayal ettiğin mesleğin alanını seçtiğinde dünya varmış diyeceksin. Herkesin iyi olduğu kendi alanı var sonuçta.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
ama bir tane matematik hocam var bana hep bağırıyor bana bir şey anlatıldığı zaman geç anlarım anlamaya çalışırım ama anlayamam ve beceriksizim hiçbir şeyi adam akıllı yapmamışımdır aslında bütün hocalarımı severim ama bir tane hocam var matematik hocası bani hep azarlıyor sağolsun beni okuldan soğuttu ondan gitmek istemiyorum ilkokuldayken okulu çok severdim ama artık hayır o hoca beni matematikten de bütün derslerden de okuldan da soğuttu zaten bütün arkadaşarım benimle alay ediyor ben onlara bir şey yapmadığım halde zok mutsuzum eve geldiğimde ailemle mutlu oluyorum

aslında okulu seviyorum ama arkadaşlarım benimle alay ediyor hocam bana bağırıyor ondan okuldan soğudum tek ailemle mutlu oluyorum
bizim arkadaş lisede hocayı dövdü :D acımıcan vurucan oturtcan olelerını Çsfdszgsf

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
teşekkürler ben bunların hepsini test amaçlı yaptım gerçek zannetmeyin ama imam olmak istiyorum imam olabilme çin lgs sınavında kaç puan yapmam gerekiyor

Reaksiyon puanı
112
Arkadaşlar mesaj kasmak için mi böyle konular açıyorsunuz

teşekkürler ben bunların hepsini test amaçlı yaptım gerçek zannetmeyin ama imam olmak istiyorum imam olabilme çin lgs sınavında kaç puan yapmam gerekiyor
0

Reaksiyon puanı
112
0

biraderim imam olmak için imam hatp gerekir imm hatplerin çoğu puansız alıyor merkezi olarak gidebilirsin

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
ama ahiden imam olabilmek için lgs de kaç puan almam gerekiyor

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
en fazla 12 yaşındasındır ve böyle boş ve salakça düşünüyorsun okulun hiç sevilmeyecek yanı yok gayet okuldaki hocalarımız iyi istersen okuma ders çalışma kimse seni zorlamıyor büyüyünce hamallık yaparsın ben okudum çalıştım yüksek lisans okuyorum üniversite bitince rahat bir hayatım olacak ders çalışma kendin bilirsin ama ileride bunun faturasını çekeceksiniz
Galiba koleje yada özel okula gidiyon aga o nası sevinç okul için

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Puansız alan imam hatipler de var. 250 puan bile alsan imam hatip'e gidip imam olursun.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
İstemiyor musun ? Yanlış örnek olmak istemem ama,

Gitme ?

Reaksiyon puanı
13
merhaba ben okula gitmek istemiyorum covid-19 dan değil ben hep böyleyim okula gitmek istemiyorum bu yüzden derslerimde düşük napabilirim

Bizi kimse anlayamaaaaaz : ( eğitim sistemimiz daha iyi olsaydı bunu der miydik. gerek olmazdı bu konuya :'(

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677

Okula gitmiyip okumayıp napacaksın ki he bir yerde çırak olarak çalışmak istiyorum dersem bilmem :)

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Okula gitmiyip okumayıp napacaksın ki he bir yerde çırak olarak çalışmak istiyorum dersem bilmem :)
ya hu bu bir testti kaç defa diyecem ilkokulda teşekkür ve taktir belgesi ortaokulda 5.sınıfn 1.dönemi taktir 5.sınıfın 2. dönemi iftihar belgesi ve taktir 6.sınıfın iki dönemindede taktir

ben ALLAHIN izniyle başarılı bir öğrenci olmak istiyorum

ya hu bu bir testti kaç defa diyecem ilkokulda teşekkür ve taktir belgesi ortaokulda 5.sınıfn 1.dönemi taktir 5.sınıfın 2. dönemi iftihar belgesi ve taktir 6.sınıfın iki dönemindede taktir

ben ALLAHIN izniyle başarılı bir öğrenci olmak istiyorum
ve bunun için uğraşıyorum

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
arkadaşlar merekatmeyin ben okulumu seviyorum sadece yorumlarınızı merak etmiştim

elhamdulillah sadece bitane hocom var herşeye azarlıyor onun dışında başka bir sorun yok

yani ben okulumu seviyorum tek sorun birtane hocam var herşeye azarlıyor
Niye ?? :D

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
test yaptım ALLAHI n izniyle notlarım iyi

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Mutlu olduğun bir iş var mı yaşını bilmiyorum ben de açıktan okuyorum araba al sat işi yapıyorum hem genç yaşta paramı kendim kazanıyorum hem sevdiğim işi yapıyorum

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
imam olmak

lütfen gülmeyin

ben seviyorum hem namaz kılıyorsun sevap kazanıyorsun hemde parada kazanıyorsun ahiretini hazırlıyorsun en güzel meslek