Yaşım 19 benim. Bu zamana kadar kimseyi incitmedim, kimseyi kırmadım, kimseyi üzmedim. Kendi işimi kendim yaparım hep. Kimseye de ihtiyacımı bildirmem. Evdeki kendi işlerimi de hiçbir zaman anneme ve ya babama yaptırmadım. Odamı da kendim temizlerim. Basit yemekleri hep kendim yaparım, öncelerden anneme yaptırırdım. Ama bu seneden beri artık hiçbir şey yapasım gelmiyor. Stresten, sıkıntıdan artık en ufak iş bile bana çok zor geliyor. Benim yaşımdaki çocuklar okula gidiyorlar, spora gidiyorlar, gezip tozuyorlar, sahile gidiyorlar, köye gidiyorlar. Bense her gün evdeyim. Herkesin hayatı muhakkak ki mükemmel değil ama kimsenin hayatı da benim kadar ağır kötü değil. Sabah akşam annemle babam kavga ediyorlar sürekli. Bunların bağırmaları caddeye kadar duyuluyor resmen. Bunların yüzünden artık ufak bir iş bile yapma isteği kalmamış bende. O kadar zayıf ve güçsüzüm ki, dışarı çıkmaya bile utanıyorum. Her gün camdan insanlara bakıyorum, nasıl hayatları var diye sorguluyorum. Dışarda hiçbir zaman benim kadar zayıf bir insan görmedim, heralde en zayıfı ben olabilirim. Okulu da bu yüzden bıraktım. Okulda görmediğim psikolojik şiddet kalmadı. Beni okuldan bile attırmaya çalıştılar. Ortaokulda da böyleydi, lisede de böyle geçti. Lisede daha beterdi. Güzel okulumdan da ettiler beni. Var ya Türkiye'nin en güzel lisesinde okuyordum ama gördüğüm zorbalıklardan dolayı açığa geçtim. Üniversite sınavına da çalışmama kafa bırakmadılar ki. Her Allahın günü evde bağrışmalar oluyor. Artık o kadar yalnızlaştım ki, telefon rehberimde bile kimse yok, sadece babam var. Bi hobi edineyim diyorum ama onu da yapasım gelmiyor. Bir şey öğreneyim diyorum, en fazla 1 hafta sonra pes ediyorum. Sabredecek gücüm kalmadı artık. Dışarı çıktığımda bile insanların yanından geçemiyorum, geçtiğimde rahatsız oluyorlar çünkü. Arkamdan laf söylemiyorlar da, yanımdan geçerken ayağını sert vurarak yürürler yada öflerler. Her girdiğim ortamda böyle oldu. Diğer nedeni doğru düzgün kıyafetim yok, sadece 1-2 tane var. İşe gireyim diyorum, eminim ki en fazla 1 hafta çalışıp bırakırım. Zaten dışarı çıkmak bile artık bana kötü bir şey gibi geliyor. İnsanların hepsi bana böyle yapmaya hakları var mı ya
Dayanacak gücüm kalmadı artık. İntihar da etmek istemiyorum ama bu çileyi çekmek de istemiyorum, yeter artık