Viserys
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 166
Sende gitmezsin.
O zaman erken yaştan ya pazara git limon sat, ya da sanayiye git sanat öğren. Hem yatayım hem okula gitmeyim olmaz....merhaba ben okula gitmek istemiyorum covid-19 dan değil ben hep böyleyim okula gitmek istemiyorum bu yüzden derslerimde düşük napabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide hocaların azarlaması yokmu
Kral matematikten 0 aldığımda matematik hocası yüzüme bile bakmıyordu (450 yapmıştım TEOG'dan öyle kötü bir lisede de değildim yani) matematiği beceremiyordum ama dile yeteneğim vardı. Direk dil seçtim ingilizce-almanca okudum matematiği de daha görmedim. Matematik yerine severek anlayabildiğim bir alanı seçtim. En azından bölüm seçmek gibi bir şansın da var biraz dişini sık hayal ettiğin mesleğin alanını seçtiğinde dünya varmış diyeceksin. Herkesin iyi olduğu kendi alanı var sonuçta.ama bir tane matematik hocam var bana hep bağırıyor bana bir şey anlatıldığı zaman geç anlarım anlamaya çalışırım ama anlayamam ve beceriksizim hiçbir şeyi adam akıllı yapmamışımdır aslında bütün hocalarımı severim ama bir tane hocam var matematik hocası bani hep azarlıyor sağolsun beni okuldan soğuttu ondan gitmek istemiyorum ilkokuldayken okulu çok severdim ama artık hayır o hoca beni matematikten de bütün derslerden de okuldan da soğuttu zaten bütün arkadaşarım benimle alay ediyor ben onlara bir şey yapmadığım halde zok mutsuzum eve geldiğimde ailemle mutlu oluyorum
aslında okulu seviyorum ama arkadaşlarım benimle alay ediyor hocam bana bağırıyor ondan okuldan soğudum tek ailemle mutlu oluyorum
bizim arkadaş lisede hocayı dövdüama bir tane matematik hocam var bana hep bağırıyor bana bir şey anlatıldığı zaman geç anlarım anlamaya çalışırım ama anlayamam ve beceriksizim hiçbir şeyi adam akıllı yapmamışımdır aslında bütün hocalarımı severim ama bir tane hocam var matematik hocası bani hep azarlıyor sağolsun beni okuldan soğuttu ondan gitmek istemiyorum ilkokuldayken okulu çok severdim ama artık hayır o hoca beni matematikten de bütün derslerden de okuldan da soğuttu zaten bütün arkadaşarım benimle alay ediyor ben onlara bir şey yapmadığım halde zok mutsuzum eve geldiğimde ailemle mutlu oluyorum
aslında okulu seviyorum ama arkadaşlarım benimle alay ediyor hocam bana bağırıyor ondan okuldan soğudum tek ailemle mutlu oluyorum
Test mi ?teşekkürler ben bunların hepsini test amaçlı yaptım gerçek zannetmeyin ama imam olmak istiyorum imam olabilme çin lgs sınavında kaç puan yapmam gerekiyor
0teşekkürler ben bunların hepsini test amaçlı yaptım gerçek zannetmeyin ama imam olmak istiyorum imam olabilme çin lgs sınavında kaç puan yapmam gerekiyor
0teşekkürler ben bunların hepsini test amaçlı yaptım gerçek zannetmeyin ama imam olmak istiyorum imam olabilme çin lgs sınavında kaç puan yapmam gerekiyor
biraderim imam olmak için imam hatp gerekir imm hatplerin çoğu puansız alıyor merkezi olarak gidebilirsinteşekkürler ben bunların hepsini test amaçlı yaptım gerçek zannetmeyin ama imam olmak istiyorum imam olabilme çin lgs sınavında kaç puan yapmam gerekiyor
Galiba koleje yada özel okula gidiyon aga o nası sevinç okul içinen fazla 12 yaşındasındır ve böyle boş ve salakça düşünüyorsun okulun hiç sevilmeyecek yanı yok gayet okuldaki hocalarımız iyi istersen okuma ders çalışma kimse seni zorlamıyor büyüyünce hamallık yaparsın ben okudum çalıştım yüksek lisans okuyorum üniversite bitince rahat bir hayatım olacak ders çalışma kendin bilirsin ama ileride bunun faturasını çekeceksiniz
sendende ALLAH RAZI OLSUN adamakıllı cevap veren tek sensinPuansız alan imam hatipler de var. 250 puan bile alsan imam hatip'e gidip imam olursun.
Ben Devlet Okulunda OkuyorumGaliba koleje yada özel okula gidiyon aga o nası sevinç okul için
Bizi kimse anlayamaaaaaz : ( eğitim sistemimiz daha iyi olsaydı bunu der miydik. gerek olmazdı bu konuya :'(merhaba ben okula gitmek istemiyorum covid-19 dan değil ben hep böyleyim okula gitmek istemiyorum bu yüzden derslerimde düşük napabilirim
Ozaman aga çok şanslısın ya benim yaşadığım yerde devlet okullarını boşver özel okul ve kolejler bile cehennem zaten.Ben Devlet Okulunda Okuyorum
ben üniversiteye gidiyorum agaOzaman aga çok şanslısın ya benim yaşadığım yerde devlet okullarını boşver özel okul ve kolejler bile cehennem zaten.
Okula gitmiyip okumayıp napacaksın ki he bir yerde çırak olarak çalışmak istiyorum dersem bilmemmerhaba ben okula gitmek istemiyorum covid-19 dan değil ben hep böyleyim okula gitmek istemiyorum bu yüzden derslerimde düşük napabilirim
ya hu bu bir testti kaç defa diyecem ilkokulda teşekkür ve taktir belgesi ortaokulda 5.sınıfn 1.dönemi taktir 5.sınıfın 2. dönemi iftihar belgesi ve taktir 6.sınıfın iki dönemindede taktirOkula gitmiyip okumayıp napacaksın ki he bir yerde çırak olarak çalışmak istiyorum dersem bilmem![]()
ve bunun için uğraşıyorumya hu bu bir testti kaç defa diyecem ilkokulda teşekkür ve taktir belgesi ortaokulda 5.sınıfn 1.dönemi taktir 5.sınıfın 2. dönemi iftihar belgesi ve taktir 6.sınıfın iki dönemindede taktir
ben ALLAHIN izniyle başarılı bir öğrenci olmak istiyorum
Niye ??arkadaşlar merekatmeyin ben okulumu seviyorum sadece yorumlarınızı merak etmiştim
elhamdulillah sadece bitane hocom var herşeye azarlıyor onun dışında başka bir sorun yok
yani ben okulumu seviyorum tek sorun birtane hocam var herşeye azarlıyor