Öğrenciye telefon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsnklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni bir telefon almak istiyorum maksimum 1000 lira civarı olması lazım telefon ekranını biraz büyük seviyorum yani iphone4 gibi çok ufak olmasın.Abim de xperia z var o hoşuma gidiyor hem çerçeve köşeleri keskin hemde ele iyi geliyor ama ekranda sony fazla yer kaplamış sanki yani çerçeve kenarları kare şeklinde arada sırada oyun oynayabileceğim sürekli internette olabileceğim ve şarjı sağlam dayanan bir telefon istiyorum bildiğiniz var mı acaba?Ben lg 4x hd gördüm güzel gözüktü ama nasıldır bilmiyorum.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni bir telefon almak istiyorum maksimum 1000 lira civarı olması lazım telefon ekranını biraz büyük seviyorum yani iphone4 gibi çok ufak olmasın.Abim de xperia z var o hoşuma gidiyor hem çerçeve köşeleri keskin hemde ele iyi geliyor ama ekranda sony fazla yer kaplamış sanki yani çerçeve kenarları kare şeklinde arada sırada oyun oynayabileceğim sürekli internette olabileceğim ve şarjı sağlam dayanan bir telefon istiyorum bildiğiniz var mı acaba?Ben lg 4x hd gördüm güzel gözüktü ama nasıldır bilmiyorum.
4x Hd güzel aslında fakat bir kaç bir yerde ısınma şikayetleri duymuştum biraz araştır istersen,ben nexus 4 diyeceğim ama ekranı hakkında ne düşünürsün bilmem.Bence gayet güzel bir telefon ayrıca Ram'i de yüksek seni iyi idare eder heralde.Git bir canlı canlı gör incele :)

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4x Hd güzel aslında fakat bir kaç bir yerde ısınma şikayetleri duymuştum biraz araştır istersen,ben nexus 4 diyeceğim ama ekranı hakkında ne düşünürsün bilmem.Bence gayet güzel bir telefon ayrıca Ram'i de yüksek seni iyi idare eder heralde.Git bir canlı canlı gör incele :)
Teşekkürler :)
Bakıcam başka öneriniz var mı acaba?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nexus 4 istediğin herşeyi yapıyor. Boyutu aslında güzel ama istersen bence Nexus 4 al.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 istediğin herşeyi yapıyor. Boyutu aslında güzel ama istersen bence Nexus 4 al.

Nexus un menüsü hoşuma gitmedi internetten incelediğim kadarıyla hızlı bir telefon ama şekli ve menüsü yani arayüz hoşuma gitmedi ve ekran soluk gibi.

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus un menüsü hoşuma gitmedi internetten incelediğim kadarıyla hızlı bir telefon ama şekli ve menüsü yani arayüz hoşuma gitmedi ve ekran soluk gibi.

Benimde Nexus 5 arayüzü menüleri hoşuma gitmemişti ama bunu launcher ile hallettim.Farkında bile olmassın alışınca launcher kullandığının.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benimde Nexus 5 arayüzü menüleri hoşuma gitmemişti ama bunu launcher ile hallettim.Farkında bile olmassın alışınca launcher kullandığının.

Arayüzden ekran fotosu alıp yollar mısınız bir bakayım.

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence nexus 4 almalısın. senin ihtiyacını 1000 tl ye en iyi nexus 4 görür.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
biraz daha bekle g2 al yada nexus 4 mantıklı

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Limiti o kadar yükseltebilirmiyim bilmiyorum.Ve telefonda dış görünüşe çok önem veriyorum köşeler keskin olmalı yani telefon dikdörtgen şeklinde olmalı varmı öyle bildiğiniz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Limiti o kadar yükseltebilirmiyim bilmiyorum.Ve telefonda dış görünüşe çok önem veriyorum köşeler keskin olmalı yani telefon dikdörtgen şeklinde olmalı varmı öyle bildiğiniz.

Discovery elite lite var sanirim daha cikmadi ama

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnceliyorum ama Beni ekran parlaklığıyla hızıyla vs P880 yani 4x HD çok etkiledi ama lg nin kötü yanları okuduğuma göre çok var.Ama daha önce Lg km900 kullanmıştım çok sağlam çıkmıştı telefon hala duruyor.Düşmediği yer kalmamıştı su ya bile düşmüştü sonradan gördüm sadece hoparlörde sorun olmuştu.Bu yanıda hoşuma gidiyor ve çerçevesi beni çok etkiledi ama kullanıcıların söyledikleri de bir dezavantaj bilemedim ki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4X HD 'yi hiç tavsiye etmem. Moto G'nin bile 3dMark'da 4608 (unlimited puanı) punanı var. 4X HD'nin puanı 2653. Oyun benim için birinci sırada değil diyorsan da Lumia 925 derim. Her anlamda multimedia yönü çok daha iyi olan bir telefon. Metalik kasası da cabası. Android'te ısrarlıysan da alınabilecek modeller Nexus 4, LG Optimus G, Xperia SP (wireless çekim gücü biraz düşük diyorlar.) ve belki Samsung S4 mini olabilir.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hocamo tel oyun oynayinca çok ısınıyo

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sağolun inceliyeceğim Lumia fikri hoşuma gitti aslında ama w8 çok yetersiz diyorlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sağolun inceliyeceğim Lumia fikri hoşuma gitti aslında ama w8 çok yetersiz diyorlar.
Lumia'lar bir tek oyun konusunda hala yetersiz. Onun dışında bir akıllı telefondan beklediğin herşeyi veriyor. Bazı oyunlar hala Lumia'lara çıkmadı mesela; Real Racing 3, Candy Crush... Ama uygulama olarak çok sıkıntı yok. Facebook'tan tut Spotify'a , Linkedin'den tut instagram'a kadar her sosyal ağ var.
Sonuç olarak kırk yılda bir oyun oynarım telefonda felan diyorsan o fiyata Lumia 925'den iyisi yok. Yalnız Lumia 930 da Türkiye'ye gelmek üzere ama fiyatı 1500 TL felan olur. Onu da belirteyim.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
1000 tl ye sony sp çok sağlamdır.wifi çekim gücü 4.1 de düşüktü güncellemeyle düzeldi şuan 4.3 ü kullanıyor 4.4 de imzalanmış deniliyor.Batarya konusunda da diğerlerini katlar ha biraz daha para bulabilirim dersen g2 falan da olabilir tabi

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Kardeşim 999 TL civarında Gm elite light versiyonu çıkacak
Özelliklerini söyleyeyim;
S800 işlemci 2.2Ghz 4 çekirdek
2GB ram
16GB Hafıza
16 arka 8 ön kamera
5.5 inch 1080p ekran. Bence biraz daha bekleyip bunu almalısın 1299 tl civarında (internette daha ucuzunu bulabilirsin) bunun 3 gb ram 32 gb hafızalı versiyonu var. SEnin söylediklerin arasında en iyileri bunlar ki zaten bu telefonlar tepeye oynayabilen telefonlar. Xperia z ve 4x hd doanım olarak eskidiler. Karar senin

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arayüzden ekran fotosu alıp yollar mısınız bir bakayım.

Buyrun.Apex Launcher kullanıyorum.Telefon oldukça akıcı.Sanki android değilde ios kullanıyormuşçasına hızlı tepki veriyor ve kasılma vs yok.Android dünyasının iPhone'u Nexus5. :D

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hepiniz çok sağolun ama w8 hızla gelişiyormuş ve ben genelde facebook whatsapp vs kullanacak biriyim arada sırada asphalt 8,subway surf,NSS oynarım başkada birşey oynamam.Bu yüzden Lumia 925 beni kendine çekti.Ve kamera başarısıda hoşuma gitti hemde alüminyum kasada çok hoş duruyor.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Aynen telefonda sadece donanım var başka bir şey yok ama launcher yükleyip halledersin.

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony Ericson Xperia İon a bakabilirsin kasası oldukça sağlam ve premium görünüyor

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lumia 925 32 gb lık model bulunmuyor deli oldum ya.