Tanerkartal.2111
Öğrenci
Abilerim ablalarım ve kardeşlerim bir sorum olacaktı. Ben odamı led ile aydınlatacağım teknik bilgim var fakat tek sorum ledi duvara nasıl yapıştıracağım? Yardımlarınız için şimdiden sağolun
Edit:imla
Edit:imla
O yapıştırıcı duvarı tutar mı acabaMerhaba,
Eğer şerit LED kullanacaksanız zaten arkasında yapıştırıcısı mevcuttur.
Bizim avize led aydınlatma öyle rahatsız edici bir ışık çıkarmıyor? Led'den led'e değişiyor mu bu durum? Çünkü artık çoğu avize'de led kullanılmaya başlandı.yorumlarda bahsedildiği gibi göz yorma sorunu var. led teknolojisi aydınlatma için uygun değil. ciddi göz rahatsızlıkları yapabilir.
Bizim avize led aydınlatma öyle rahatsız edici bir ışık çıkarmıyor? Led'den led'e değişiyor mu bu durum? Çünkü artık çoğu avize'de led kullanılmaya başlandı.
O yapıştırıcı duvarı tutar mı acaba
Benim bahsettiğim led şoyle birşey. Şu resimdeki camın içinde kalıyor alt tarafında buzlu cam var. Led ışığı kırılarak geliyor yani direk vurmuyor, akşamları sanki gündüz gibi oluyor yani tam gün ışığı. Bunun bir sakıncası olur mu insan sağlığına hiç bilmiyorum mesajları okuyunca merak ettim.parlaklık seviyesine göre değişebilir rahatsız edip etmemesi. led teknolojisinin asıl kullanım alanı genelde dükkan vitrinlerinin ışıl ışıl parlayarak dikkat çekmesine dayalı üretilmesinden dolayı, aydınlatmada kullanınca sanki polis sorgusunda tepene ışık basıyorlarmış gibi gözlere çöküyor.![]()
Benim bahsettiğim led şoyle birşey. Şu resimdeki camın içinde kalıyor alt tarafında buzlu cam var. Led ışığı kırılarak geliyor yani direk vurmuyor, akşamları sanki gündüz gibi oluyor yani tam gün ışığı. Bunun bir sakıncası olur mu insan sağlığına hiç bilmiyorum mesajları okuyunca merak ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 17242
Teşekkür ederim, loş olayını ayarlayabiliyoruz kumandadan da led bu şekilde zararsız o zaman direk led ışığı uzun kullanımda zararlı desek daha doğru olur sanırımloş ışık her zaman iyidir hocamışıkları tamamen kapatıp tv izlemenin göze çok zararlı olduğunu geçenlerde ntv de okumuştum ama çok aydınlığın bir zararı varmı bilmiyorum. senin avize güzelmiş, ledin rahatsız edici direk vuruşunu kırıyor.
bu tasarruf ampülleri de çok zararlı mesela. bir deneyde 2 ayrı cam fanus içine bitki tohumu ekmişti elemanlar, birisini normal sarı ampülle aydınlatmış diğerini ise tasarruf ampülüyle, tasarruf ampülünün ışığıyla büyüyen bitki diğerinin yarısı kadar büyüyüp gelişmişdi. çocuk gelişimden çok zararlı diyorlardı.
Sıkıntı olmaz o zamanTeşekkür ederim, loş olayını ayarlayabiliyoruz kumandadan da led bu şekilde zararsız o zaman direk led ışığı uzun kullanımda zararlı desek daha doğru olur sanırım![]()