Nvidia Ekran kartı Win10 ve Oyun sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QCheQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

QCheQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win 10 oyunlarda kasmaya açmamaya başladı. Sürücüler güncel Pes 13,Fifa 15, Gta 5, Ets 2'yi windows 8 iken rahat oynuyordum. Windows 10 da sorunlar yaşamaya başladım. yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekürler.

TapatalkEr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win 10 oyunlarda kasmaya açmamaya başladı. Sürücüler güncel Pes 13,Fifa 15, Gta 5, Ets 2'yi windows 8 iken rahat oynuyordum. Windows 10 da sorunlar yaşamaya başladım. yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekürler.

Ilk kurdugunda kasmiyordu sonradan kastimi demeye calsitin yoksa win10 kurar kurmazmi kasmaya basladi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kardeş pes senin ekran kartını görmüyor şimdi nvidia denetim masasına gir 3d ayarlarının yönetilmesine gir sonra program ayarlarına gir ordan ekleye tıkla pes 16.exe ve pesin settings.exe nin 2sinide yüksek performanslı nvidia işlemcisi olarak seç uygula de çık sonra ayarlacak şeylerini ayarla

QCheQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@TapatalkEr ilk window 10'a geçtigimde sorun yoktu uygulamalar silinmedigi için rahat oynuyordum.güncellemeleri otomatik yapıyor son 3 4 gündür sorun çıkmaya başladı söyledigin

@Bepob söyledigin şeyi daha önceden de biliyordum yaptım sonuç yine aynı

@
hayalci indiriyorum sorunun driverden kaynaklandıgını düşünüyorum verdigin linkten indirdim deneyecegim