Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Win 10 oyunlarda kasmaya açmamaya başladı. Sürücüler güncel Pes 13,Fifa 15, Gta 5, Ets 2'yi windows 8 iken rahat oynuyordum. Windows 10 da sorunlar yaşamaya başladım. yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekürler.
Win 10 oyunlarda kasmaya açmamaya başladı. Sürücüler güncel Pes 13,Fifa 15, Gta 5, Ets 2'yi windows 8 iken rahat oynuyordum. Windows 10 da sorunlar yaşamaya başladım. yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekürler.
Kardeş pes senin ekran kartını görmüyor şimdi nvidia denetim masasına gir 3d ayarlarının yönetilmesine gir sonra program ayarlarına gir ordan ekleye tıkla pes 16.exe ve pesin settings.exe nin 2sinide yüksek performanslı nvidia işlemcisi olarak seç uygula de çık sonra ayarlacak şeylerini ayarla
@TapatalkEr ilk window 10'a geçtigimde sorun yoktu uygulamalar silinmedigi için rahat oynuyordum.güncellemeleri otomatik yapıyor son 3 4 gündür sorun çıkmaya başladı söyledigin
@Bepob söyledigin şeyi daha önceden de biliyordum yaptım sonuç yine aynı