Nv4_disp hatası mavi ekranda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haçlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Haçlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben pc açıyorum herşey geliyor tamam ama hoşgeldiniz yazısı gelmeden ekran kararıyor bekliyorum öyle bi süre sonra bekleme moduna geçiyor gene bekliyorum ve mavi ekran çıkıor nv4_disp diye bir hatadan bahsediyor.bunu formatsız nasıl halledebilirim?
(Güvenli mod da başlatıyorum ama ben dün onar ma yapmıştım geri yükleme de yapamıyorum(xp professional kullanıyorum)

asirock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Nvidia ekran kartı sürücünde bir bozukluk var anladığım kadarıyla.
Windows açılırken f8 basıp windows' güvenli modda başlatıp Nvidia sürücsünü tekrar kurmaya çalış(nvidanın yeni sürücüleri çıktı burdan indirebilirsin)
Yine olmazsa Denetim masası/Bilgisayar yönetimi/aygıt yöneticisi ne gir
orda görüntü bağdaştırıcılarını genişlet sağ tıkla özellikleri aç sürücü sekmesini açıp sürücüye geri dön ü tıkla
Son çözüm ise program ekla kaldır'dan nvidia sürücüsünü kaldırıp tekrar yükle

Haçlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nvidia ekran kartı sürücünde bir bozukluk var anladığım kadarıyla.
Windows açılırken f8 basıp windows' güvenli modda başlatıp Nvidia sürücsünü tekrar kurmaya çalış(nvidanın yeni sürücüleri çıktı burdan indirebilirsin)
Yine olmazsa Denetim masası/Bilgisayar yönetimi/aygıt yöneticisi ne gir
orda görüntü bağdaştırıcılarını genişlet sağ tıkla özellikleri aç sürücü sekmesini açıp sürücüye geri dön ü tıkla
Son çözüm ise program ekla kaldır'dan nvidia sürücüsünü kaldırıp tekrar yükle

sağolasın deniycem

Haçlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam pc açıldı ama şimdide çok yavaşladı hoşgeldin yazısı geliyo 5 dk sonra oturum geliyor yapmam gerken bişey var mı

Last-Shoot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Pardus kurmanızı tavsiye edrim. Artık mavi ekranı falan unuttum. Kullanması da zor değil. Gözünüzde büyütmeyin.

Haçlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki arkadaşlar şimdi pc açılıyor ve status diye bişey yüklenir gibi bişeyler doluyo duruyo ve 2718 diye hata kodu veriyor nasıl yok edilebilir bu