kambocya
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
2 gün önce turkcell bayisinden aldığım note 4 cihazında aşırı ısınma sorunu ile karşı karşıyayım sorunu bilen veya yaşan kişiler yardımcı olursa çok mutlu olurum
2 gün önce turkcell bayisinden aldığım note 4 cihazında aşırı ısınma sorunu ile karşı karşıyayım sorunu bilen veya yaşan kişiler yardımcı olursa çok mutlu olurum
Genel olarak ısınan bir işlemci değil....2 gün önce turkcell bayisinden aldığım note 4 cihazında aşırı ısınma sorunu ile karşı karşıyayım sorunu bilen veya yaşan kişiler yardımcı olursa çok mutlu olurum
Kardes nerde oturuyosun bilmem ama git samsung servisine aldugin yere falan gitmeden goster faturayi sonra yetkiliye durumu guzelce acikla ve de eger bidaha boylr bi durumla karsilasirsam tuketici mahkemesine sikayet etcem emin ol sana en kaliteli hizmeti sunacaklarBugün aldıgım yere uğradım sorun 2 gün içinde devam ederse getir değişime yollayalım dedi ilk kullanıma başladıgında böyle şeyler olabiliyomuş görücez bakalım
Malesef etmezlerbugün testlerimi yaptım telefon en düşük oyunda bile ısınıyor yarın değişim için götürücem sadece eğer etmezlerse gereğini yapıcam
Telefonun yenisini verdiler fakat bu telefonda ısınıyor nedenini bilen biri yardımcı olabilirmi gerçekten canımı çok sıkmaya başladı![]()
Abinizin ıphone'si ısınıyor diye tüm iphoneler ısınıyor mu demektir?!?!Kardeş sanki iPhone ısınmıyor gibi konuşmayın Abimde iPhone 6 var yanıyor resmen.
Ama 1 note 4 ısınıyor diye samsung suçlanmazAbinizin ıphone'si ısınıyor diye tüm iphoneler ısınıyor mu demektir?!?!
Kime sorarsanız sorun, samsungun eski touchwizi çok ısınıyor der . Yeni touchwiz de bu sorun çözülmüştür. Bundan dolayı samsungum eski nesil telefonları alınmaz bana göre .Ama 1 note 4 ısınıyor diye samsung suçlanmaz
Bu konuda haklısın eski touchwiz ısınıyor ama şimdi bu sorun çözüldü sana katılıyorum. bazı iPhone fanları Samsugu resmen taşlıyor bu kadar büyük bir firma bu eleştirileri haketmiyor. teşekkürlerKime sorarsanız sorun, samsungun eski touchwizi çok ısınıyor der . Yeni touchwiz de bu sorun çözülmüştür. Bundan dolayı samsungum eski nesil telefonları alınmaz bana göre .
Ne demek . Eskiden samsung deyince aklıma ısınma gelirdi . Ordan dolayı bir on yargı olabilir insanlarda . Bazı samsung fanları da iphone a pahalı diyor . Kardeşim pahalı da dayanıklılığını,kullanım süresini,kaç yıl gittiği ortada .Bu konuda haklısın eski touchwiz ısınıyor ama şimdi bu sorun çözüldü sana katılıyorum. bazı iPhone fanları Samsugu resmen taşlıyor bu kadar büyük bir firma bu eleştirileri haketmiyor. teşekkürler
Haklısın herşeyin bir artısı bir eksisi vardır muhakkakNe demek . Eskiden samsung deyince aklıma ısınma gelirdi . Ordan dolayı bir on yargı olabilir insanlarda . Bazı samsung fanları da iphone a pahalı diyor . Kardeşim pahalı da dayanıklılığını,kullanım süresini,kaç yıl gittiği ortada .