Note4 Isınma sorunu

kambocya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 gün önce turkcell bayisinden aldığım note 4 cihazında aşırı ısınma sorunu ile karşı karşıyayım sorunu bilen veya yaşan kişiler yardımcı olursa çok mutlu olurum

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
2 gün önce turkcell bayisinden aldığım note 4 cihazında aşırı ısınma sorunu ile karşı karşıyayım sorunu bilen veya yaşan kişiler yardımcı olursa çok mutlu olurum

Yigenim aldı cihaz asırı derecede ısınıodu ve yuzune dokunduramaz derecede ısınıyordu ust tarafı ve 1 haftalık cıhazı garantıye goturdu ve tabiki samsung un dandikliği servis acısından direk müsteriyi adam yerine koymamalar felan derken bunda bişe yok normal dediker hatta kalemi cıkarttıgımızda resmen yanık kokusu geliyor inanin samsung u sırf buyuzden almıyorum suana kadar appleden en az 7 kez cihaz değişimi aldım farklı modellerde anlıcanız hiçbir cacık olmaz ya 3 kez aynı hatadan yada 5 farklı hatadan servıse vericeksiniz paranızı almak ıstersenızfe hekim heyetine baş vurcaksınız cok konustum [emoji41]

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Genel olarak ısınan bir işlemci değil....

kambocya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün aldıgım yere uğradım sorun 2 gün içinde devam ederse getir değişime yollayalım dedi ilk kullanıma başladıgında böyle şeyler olabiliyomuş görücez bakalım

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bugün aldıgım yere uğradım sorun 2 gün içinde devam ederse getir değişime yollayalım dedi ilk kullanıma başladıgında böyle şeyler olabiliyomuş görücez bakalım
Kardes nerde oturuyosun bilmem ama git samsung servisine aldugin yere falan gitmeden goster faturayi sonra yetkiliye durumu guzelce acikla ve de eger bidaha boylr bi durumla karsilasirsam tuketici mahkemesine sikayet etcem emin ol sana en kaliteli hizmeti sunacaklar:))

kambocya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bugün testlerimi yaptım telefon en düşük oyunda bile ısınıyor yarın değişim için götürücem sadece eğer etmezlerse gereğini yapıcam

kambocya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihazınız arıza tespit edilerek onarılmış ise, Tüketici Hakları Yasası gereği cihazınız ayıplıdır ve sizin için aşağıdaki hakları yaratır.
  1. Arızası giderildikten sonra geri teslim alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
  2. Yenisi ile değişimini talep edebilirsiniz.
  3. Satın almış olduğunuz firmaya ürünü geri iade edebilirsiniz
Etmezlerse bizde tüketici haklarına başvururuz kardeş

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
RAHAT OLUN DEĞİŞİM YAPARLAR.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Onarım yaptırmayın!

Sıfır cihazın içini açtırtmayın. Asla eskisi gibi olmaz açtırırsanız içini. Bir yeri yaparken oteki yeri bozarlar falan canınıza tak ettirirler. Haklısınız Note 4 ısınan bir cihaz değil ki ilk günlerde boyle yapıyor desinler. Kafaya almaya çalışmışlar resmen seni. Söyle Tüketici Haklarında hakkımı ararım gerekirse biraz daha adam gibi muamele etsinler. Sakın içini açtırtmayın sıfırıyla değişim ya da para iadesi isteyin.

kambocya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zaten satan kişi değişim dedi ama iade almaya çalışıcam ve birdaha samsung almayacağım.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Al paranı geri git kral gibi iphone al...Sdn de stajyerin hası baklava getirendir videosundaki Tolga Reis'in s7 ye bile ısınıyo demesi herşeyi özetliyo zaten...

kambocya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İade için önce telefonu servise yollayıp soruna mı bakıyolar yoksa gittigim gibi iade etme şansım varmı

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Önce yolluyorlar galiba sorun var mı yok mu diye bakmaları için...Bu telefonda bir sorun yok deyip tekrar gönderme olasılığı da var tabi...

kambocya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün iadeye verdim telefonun cihaz hakkında bölümünden bütün yapım numaralarını aldım eğer aynı telefonu açıp tamir yaparlarsa diye.Faturalı hat üzerine aldıgım için iade olmuyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 15 gün içinde arayacaklarını söylediler bakalım :mad:

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Ne yani sen faturalı aldın telefon bozuk çıktı diyelim bu faturalı bunu değiştiremeyiz mi diyecekler çok saçma nasıl alınmış olursa olsun satarken her yola başvuruyolar ama bi sorun çıktığında haaa sen bunu faturaya almışsın biz değiştiremeyiz bunu kaderine razı ol mu diyolar...15 günü bekleme sürekli ara rahatsız et noldu benim telefonum diye sor...Sormazsan onlarda sonuna kadar oyalar seni...

kambocya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vallaha direk değişime aldılar yarın samsung servis günüymüş bide faturaya ek oldugu için eğer iptal edersek parasını ödemek zorundaymışız öyle dedi çok bilgim yok ama

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şimdi tahahutlu aldığın için iade etmen için tahahüt bedelini indirim bedeli bir sürü bedel çıkartır bu firmalar sana. Note 4'ün öyle el yakacak düzeyde ısınması hiç normal değil. Daha önce 8 ay bu cihazı kullandım el yakmayı geç normal biçimde bile ısınmamıştı telefon.

kambocya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonla 5 dk nette gezdikten sonra telefonun orta kısmı ve arka sensör kısmı ateş gibi yanıyodu.Ben serviste içini açtırmayın dedim ve değişim talep ettim.eğer telefonu tamir eder ve yollarlarsa nerden anlayabilirim yapım numarası bende ama imei numarası yok

kambocya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonun yenisini verdiler fakat bu telefonda ısınıyor nedenini bilen biri yardımcı olabilirmi gerçekten canımı çok sıkmaya başladı :mad::mad:

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Telefonun yenisini verdiler fakat bu telefonda ısınıyor nedenini bilen biri yardımcı olabilirmi gerçekten canımı çok sıkmaya başladı :mad::mad:

ustad cihazın ısınan terini işaretleyip yüklesen kaç dakika nette gezince ısınıyor ? hani belki hatalı seri filan vardır o denk gelmiştir bende aldım 3 gün oldu nette filan geziyorum hatta ekran süresini filan ölçtüm ama hiç ısınmadı yani g2 ye göre ısınmadı cihaz

pantokrator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
KARDEŞİM bak samsung da genel sorun bu zaten her telefonunda var ısınma sıkıntısı buna bir çare yok sen bence batarya ya bak daha güçlü batarya al bide ole dene ama orjinal alıcaksın sonra sıkıntı olmasın. Olmadı telefon program falan kurmayı dene zaten yapmışsındır diye tahmin ediyorum!!! kolay gelsin.

{~serdar~}

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş sanki iPhone ısınmıyor gibi konuşmayın Abimde iPhone 6 var yanıyor resmen.

{~serdar~}

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kime sorarsanız sorun, samsungun eski touchwizi çok ısınıyor der . Yeni touchwiz de bu sorun çözülmüştür. Bundan dolayı samsungum eski nesil telefonları alınmaz bana göre .
Bu konuda haklısın eski touchwiz ısınıyor ama şimdi bu sorun çözüldü sana katılıyorum. bazı iPhone fanları Samsugu resmen taşlıyor bu kadar büyük bir firma bu eleştirileri haketmiyor. teşekkürler

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bu konuda haklısın eski touchwiz ısınıyor ama şimdi bu sorun çözüldü sana katılıyorum. bazı iPhone fanları Samsugu resmen taşlıyor bu kadar büyük bir firma bu eleştirileri haketmiyor. teşekkürler
Ne demek . Eskiden samsung deyince aklıma ısınma gelirdi . Ordan dolayı bir on yargı olabilir insanlarda . Bazı samsung fanları da iphone a pahalı diyor . Kardeşim pahalı da dayanıklılığını,kullanım süresini,kaç yıl gittiği ortada .

{~serdar~}

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne demek . Eskiden samsung deyince aklıma ısınma gelirdi . Ordan dolayı bir on yargı olabilir insanlarda . Bazı samsung fanları da iphone a pahalı diyor . Kardeşim pahalı da dayanıklılığını,kullanım süresini,kaç yıl gittiği ortada .
Haklısın herşeyin bir artısı bir eksisi vardır muhakkak