Note 9 Pro 128GB

QuareConficker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar cihazım not9pro ve orijinalliğini kontrol ettim cihazı kutulu şekilde telefoncudan aldım kendim açtım oyunlarda hfr mod(60)FPS açmama rağmen FPS ortalama 30larda oluyor sorun oyunun optimizasyonundan mı kaynaklı telefondan mı anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
HFR'de oynarken cihazınızın sıcaklığı yüksek oluyor mu? Sıcaklıktan dolayı FPS drop oluyor olabilir.

Yusufemreaktass

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Merhaba arkadaşlar cihazım not9pro ve orijinalliğini kontrol ettim cihazı kutulu şekilde telefoncudan aldım kendim açtım oyunlarda hfr mod(60)FPS açmama rağmen FPS ortalama 30larda oluyor sorun oyunun optimizasyonundan mı kaynaklı telefondan mı anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
tüm oyunalrda aynımı

QuareConficker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

QuareConficker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
@grbzz
Oyunun optimizasyonu ile alakalı olabilir.
Ya uğraştırıyorum kusura bakmayın ama bir oyun indirdim dikeyde iken hiçbir sorun yok ekran döndürmeyi açtığımda yataya geçtiğimde FPS düştü direkt kasmaya başladı oyunda neden olabilir bilginiz var mı

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Ufak bir araştırma yapıyorum yardımcı olmaya çalışacağım yardımcı olamayabilirsem kusura bakmayın.

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Hocam PUBG Mobil'de VSync adlı bir ayar mevcut mu biraz bakabilir misiniz?

QuareConficker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Hocam PUBG Mobil'de VSync adlı bir ayar mevcut mu biraz bakabilir misiniz?
Hayır yok ben sorunun oyunlardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çok basit bir oyunda dikeyde 60fps oynadım yataya aldığım anda FPS 30a düştü telefonda 2 3 aylık bu durum çok canımı sıkıyor

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Düşünüyorum hocam ancak yanıt bulamıyorum. Yarın teknik servis'i arayıp sorsanız olmaz mı?
850 305 1923 - 444 21 18 bunlar teknik servis telefon numaraları. Belki size yardımcı olabilirler. Hem ekranda sıkıntı olsaydı dikey olarak da 60Hz kullanamazdınız. Arayıp sormakta fayda var.

QuareConficker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Düşünüyorum hocam ancak yanıt bulamıyorum. Yarın teknik servis'i arayıp sorsanız olmaz mı?
850 305 1923 - 444 21 18 bunlar teknik servis telefon numaraları. Belki size yardımcı olabilirler. Hem ekranda sıkıntı olsaydı dikey olarak da 60Hz kullanamazdınız. Arayıp sormakta fayda var.
Teşekkür ederim çok sağolun

• Beğen
Reactions: bwr

QuareConficker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sorununuzu çözemedim kusura bakmayın iyi akşamlar :).
Teşekkür ederim çok sağolun
Sorununuzu çözemedim kusura bakmayın iyi akşamlar :).
kardeşim yine de çok sağol telefonu aldığımdan beri nerdeyse 1 aydır hiç kapatmamıştım şimdi biraz araştırdım telefonu kapatıp tekrar açtım sabit 60fps oldu seni de uğraştırdım hakkını helal et

• Beğen
Reactions: bwr

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
kardeşim yine de çok sağol telefonu aldığımdan beri nerdeyse 1 aydır hiç kapatmamıştım şimdi biraz araştırdım telefonu kapatıp tekrar açtım sabit 60fps oldu seni de uğraştırdım hakkını helal et
Lafı mı olur helal olsun sevindim sorununuzun çözülmesine :).