Note 7 geri dönerse alınmalı mı ?

Kalemsizyazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tam note7yi almaya niyetlenmişken bu bumlama haberleri ve sonuç itibariyle vazgeçmiştim , s7 ve s7 edge de note 7 kadar sağlam değil zannımca , bu sıralar note 7 tekrar satışa sunulabilir haberleri var.
Sizce geri dönerse fiyatı ne olur ?
Bir de patlamaya devam eder mi :D ?

Teşekkürler...

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Fiyat çok ucuz olur fakat alınmaz. 1500 civarı çıkarsa PATlar:D değişen bişey olmaz bence.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hepsini İsrail toplamış:) Şaka bir tarafa o isim kötü bir etki oluşturdu yani NOTE 7 adı. Aynı isimde yine telefon üretilirse satışlara kötü yansıyacaktır.

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Samsung note 7'yi bırak note adli telefon üretmek için biraz beklemeli.Zaten öyle yapacaklar s8'in üstüne yuklenicekler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 imkanı yok dönmez.
S7 ve S7 edge note 7 kadar iyi bir telefon onu belirteyim ha sizi düşünceniz başkadır birşey diyemem ona ama durum bu
S8 gelecek s7 ve s7 edge beğenmiyorsan onu bekle

Son düzenleyen moderatör:

H.U.M.M.E.R

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Tam note7yi almaya niyetlenmişken bu bumlama haberleri ve sonuç itibariyle vazgeçmiştim , s7 ve s7 edge de note 7 kadar sağlam değil zannımca , bu sıralar note 7 tekrar satışa sunulabilir haberleri var.

Teşekkürler...
Samsung tekrar Note 7'yi satışa sunarsa batarya sorunu halledeceğini ve fiyatıda aynı olacağını düşünüyorum. Eğer batarya sorunu devam ederse kullanıcıların Samsung'a olan güveni azalır ve maddi anlamda yine zedelenebilirler. Samsung'un bunu göze alacağını düşünmüyorum...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ed
Kesinlikle s7 ve s7 edge note 7 kadar iyi bir telefon fakat, note 7 yi önde görmemin sebebi tasarımıydı yani s7de ki yuvarlak hatlar pek hoşuma gitmiyor o yüzden , bu arada s7nin tasarımına da berbat demiyorum tabi ki başarılı fakat note 7 önde
Edge ekranın oturduğu bir teleofnu note 7 s8de böyle veya daha iyi gelecektir onu bekleyin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Teşekkürler...

Merhaba,

Tarz bir geridönüş olacağını zannetmiyorum. Çünkü bi değişim politikasına girdiler ama olmadı tamamen geri çektiler.

Hadi olduda geri döndü diyelim genede tercih edilmemesi gerekiyor. Alternatif olan s7 ailesine yönelebilirsiniz. Yada komple baka markalar da güzel ürünler sunuyor. Htc10 gayet güzel bir cihaz mesela.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Note7 defteri kapandı.

Kalemsizyazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

Tarz bir geridönüş olacağını zannetmiyorum. Çünkü bi değişim politikasına girdiler ama olmadı tamamen geri çektiler.

Hadi olduda geri döndü diyelim genede tercih edilmemesi gerekiyor. Alternatif olan s7 ailesine yönelebilirsiniz. Yada komple baka markalar da güzel ürünler sunuyor. Htc10 gayet güzel bir cihaz mesela.

Geri döndüğünde tercih etmemiz için sebeb yine batarya mı ? Yani böyle bir hamle olursa bu sorunun düzeltilip yapılması gerekiyor mantıken.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Geri döndüğünde tercih etmemiz için sebeb yine batarya mı ? Yani böyle bir hamle olursa bu sorunun düzeltilip yapılması gerekiyor mantıken.

Evet sorun batarya. Ama bataryanın tekrar patlama riski değil. Durum şu şekilde;

Eğer geri dönerse note 7 nasıl dönecek? Piyasadaki geri çekilen ürünler veya satın alınmış açılmış kullanılmış ama iade edilmiş ürünler çöpe atılacak ve komple sıfırdan üretilecek böyle mi zannediyorsunuz? Böyle düşünüyorsanız beni şahsi fikrim yanılıyorsunuz. Çünkü firma o kadar ürünü çoğuda sıfır kutusunda olan o kadar ürünü çöpe atmaz. Sorunu çözmek için cihazlar tekrardan açılacak, sorunlu komponentler değiştirilip yerine yeni sorunsuz komponentler takılacak ve tekraradan kutulanıp piyasaya sürülecek. Kuvvetle muhtemel olacak olan bu. O cihazın üzerindeki gorilla glass cam bile bi para. Firma bunu çöpe atmaz. Ben içi açılıp sorunu giderilip tekrar sıfır diye piyasaya sürülen bir ürünü almayı tavsiye etmem. He siz ürünü alırsınız 6 ay kullanmışsınızdır bozulmuştur tamire gider o ayrı. Ama bunu sıfır alacaklar için sanki tamir görmüş ikinci el bir cihaz tadında olacaktır. Bu önerebileceğim bir durum değil. Olurda çıkarsa tekrar piyasaya önerebileceğim bir ürün olmaz. Benim düşüncem bu şekilde. O nedenle önermem.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Evet sorun batarya. Ama bataryanın tekrar patlama riski değil. Durum şu şekilde;

Eğer geri dönerse note 7 nasıl dönecek? Piyasadaki geri çekilen ürünler veya satın alınmış açılmış kullanılmış ama iade edilmiş ürünler çöpe atılacak ve komple sıfırdan üretilecek böyle mi zannediyorsunuz? Böyle düşünüyorsanız beni şahsi fikrim yanılıyorsunuz. Çünkü firma o kadar ürünü çoğuda sıfır kutusunda olan o kadar ürünü çöpe atmaz. Sorunu çözmek için cihazlar tekrardan açılacak, sorunlu komponentler değiştirilip yerine yeni sorunsuz komponentler takılacak ve tekraradan kutulanıp piyasaya sürülecek. Kuvvetle muhtemel olacak olan bu. O cihazın üzerindeki gorilla glass cam bile bi para. Firma bunu çöpe atmaz. Ben içi açılıp sorunu giderilip tekrar sıfır diye piyasaya sürülen bir ürünü almayı tavsiye etmem. He siz ürünü alırsınız 6 ay kullanmışsınızdır bozulmuştur tamire gider o ayrı. Ama bunu sıfır alacaklar için sanki tamir görmüş ikinci el bir cihaz tadında olacaktır. Bu önerebileceğim bir durum değil. Olurda çıkarsa tekrar piyasaya önerebileceğim bir ürün olmaz. Benim düşüncem bu şekilde. O nedenle önermem.
Bu sefer Note 8 ismi ile geleceğini pek sanmıyorum eğer Note 8 ismi ile gelirse hem Note 5 hemde Note 4 için iyi olmaz isim olarak epey eski kalır. Ve aradaki boşluk Note 6 ve Note 7 nin olmayışı.
Tahminimce Note 6 ile gelebilir

Kalemsizyazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Baştan üretileceğini düşünmüyordum tabi ki ama bu açıdan da bakmamıştım , açıklama için teşekkürler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 adıyla gelmiş olan cihazın başka bir adla gelmesinin imkanı yok. en bunu düşünüyorum. Note 8 olması gereken cihaz gelecek ama buından çok daha iyi şekilde gelecek. Ha adı note 8 mi olur orası muamma ama yine note takısının olacağını düşünüyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yani note 7 nin sadece ismi değiştirilip note 8 gelse de , ya da bir üst note modeli şeklinde olan note 8 gelsede bir önce ki model note 5 olunca arada baya fark oluyor. Note serisi tamamen kalkabilir diye de düşünmüyor değilim şuan :D
Note kalkmaz emin ol note 7 note 8 olarak geri de dönmez çünkü geri kalır donanım tarafında kamera ekran olarak ezer ama işlemci noktası sıkıntı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Note 7 sevenlere Huawei bir güzellik yapmış ve Mate 9 Pro çıkarmış. :D

Rezil Samsung'dan hiçbir ürün almamanızı, en azından satış sonrası hizmetlerini düzeltene kadar boykot etmenizi şiddetle öneririm.. Yoksa her türlü rezillikle karşılaşabilirsiniz..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 sevenlere Huawei bir güzellik yapmış ve Mate 9 Pro çıkarmış. :D

Rezil Samsung'dan hiçbir ürün almamanızı, en azından satış sonrası hizmetlerini düzeltene kadar boykot etmenizi şiddetle öneririm.. Yoksa her türlü rezillikle karşılaşabilirsiniz..
çıkarmış ? Note 7 yi taklit etmiş desek daha doğru olur.
Hoş o tasarımdan başka hiçbir yetişemez ama demiş taklitle kandırabiliriz belki. 1300 dolar da iyiymiş ha :D
Note 7'nin tırnağı olamaz. Hele o fiyatla hiç olamaz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7'nin kalemi ve patlaması dışındaki artılarını sayar mısın? :D
Kasa olarak birebir aynısını yapmış. Neden yaptığı düşündürücü tabi..
Valla hocam rahmetli alev alıyordu ALEV :D şunu bir anlatamadım
Geri kalan çoğu konuda iyiydi be iris tarayicidir suya dayanıklılıktır ekran kalitesidir kameradir (özel görüntü işlemcisi ve yüksek çözünürlüklü videolarda bile HDR desteği ile ) baya baya iyiydi şimdi olsa piyasadan herkesi silip atardı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Valla hocam rahmetli alev alıyordu ALEV :D şunu bir anlatamadım
Geri kalan çoğu konuda iyiydi be iris tarayicidir suya dayanıklılıktır ekran kalitesidir kameradir (özel görüntü işlemcisi ve yüksek çözünürlüklü videolarda bile HDR desteği ile ) baya baya iyiydi şimdi olsa piyasadan herkesi silip atardı
Peki, hiç Mate 9 özelliklerine baktın mı? :D
Ekran kalitesi ve kamerası daha iyi deme, gülerim.. :D
Bu arada üstteki mesajı düzenledim..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Peki, hiç Mate 9 özelliklerine baktın mı? :D
Ekran kalitesi ve kamerası daha iyi deme, gülerim.. :D
Bu arada üstteki mesajı düzenledim..
Ekran kalitesi olarak açık ve net şekilde önde bana samsung panelinin üstüne çıkabileceğini söyleme :D
Kamera tarafında diyorum ya görüntü işlemcisi ile geliyor ve HDR desteği var videoda özellikle yükseliş var daha zaten S7 edge nasıl biliyoruz özellikle ters ışıkta onun bile üstünde video çekiminde
Note7nin kamera ve ekranı tartışlmaz en iyisiydi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İyi neyse öyle olsun :P

Bu arada Note 4, ekran yanmasından değişim aldı biliyorsun ve bu hatalarından ötürü Note 5 gönderiyorlar şimdi, aynı sorun Note 5'te de mevcut ama yapacak bir şey yok, kaliteli(!) olmak bunu gerektiriyor demekki.. :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
İyi neyse öyle olsun :p

Bu arada Note 4, ekran yanmasından değişim aldı biliyorsun ve bu hatalarından ötürü Note 5 gönderiyorlar şimdi, aynı sorun Note 5'te de mevcut ama yapacak bir şey yok, kaliteli(!) olmak bunu gerektiriyor demekki.. :D
Arada çıkar öyle :D
Ekran yanması nasıl oluyor ben daha karsılasmadım. Ve yeni telefonda ekran yanması nasıl oluyor zamanla oluşan birşey değil mi

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
İyi neyse öyle olsun :P

Abi kademe kademe. İlk ekran yandı. Sonra patladı. Bana kalırsa diğeri uzaya çıkar