AdminisTraktör
Dekan
Ben size tecrubemi yazdim kalani size kalmisencede olmuyacak ama a7 o işlemciyle o remle o grafik karıyla o yazılımları düzgün bir şekilde çalıştıracak mı
bununda yanıtını verir misin
Ben size tecrubemi yazdim kalani size kalmisencede olmuyacak ama a7 o işlemciyle o remle o grafik karıyla o yazılımları düzgün bir şekilde çalıştıracak mı
bununda yanıtını verir misin
Yani ve sonuç olarak bırakın a7 2017 yi, J7 2017 dahi Android 8 alacak.
Önemli olan base e sahip olması, zamanla o yenilikler entegre edilebilir. Tıpkı Note 4 e daha sonra Spen translate'i, Spen Gif Maker ı ya da Always On Display i entegre edebilmemiz gibi. Custom rom cu Note 5 çiler dua etsin de Note 8 Nougat ile gelsin. Ha s9 kesinlikle Android 8 ile geleceğinden çoğu şey portlanamayacak söylediğiniz gibi.Samsungda bu yuzden bu romu ici bos cikaracak note serisinin ilk surumu %90 s serisi ile ayni olur
Dayanak şudur, her samsung cihazı 2 ana güncelleme alır, tıpkı tüm geçmiş samsung cihazlarında olduğu gibi. Geç olur ama alır, gelenek böyle yıllardır.Bu dediğinizin bi dayanağı varmı ?
Samsung'un cihazları güncelleme karnesi ortadayken, bahsi geçen cihazlar için 8.0 için garanti alacağı konusunda
bizlere bi dayanak gösterebilirmisiniz ?
Note 4 kullanuyormusun bilmiyorum ancak entegre edilen seyler devede kulakÖnemli olan base e sahip olması, zamanla o yenilikler entegre edilebilir. Tıpkı Note 4 e daha sonra Spen translate'i, Spen Gif Maker ı ya da Always On Display i entegre edebilmemiz gibi. Custom rom cu Note 5 çiler dua etsin de Note 8 Nougat ile gelsin. Ha s9 kesinlikle Android 8 ile geleceğinden çoğu şey portlanamayacak söylediğiniz gibi.
--- Gönderi Güncellendi ---
a
Dayanak şudur, her samsung cihazı 2 ana güncelleme alır, tıpkı tüm geçmiş samsung cihazlarında olduğu gibi.
Note 7 mi geri verip kenarda duran Note 4 ümü kullanıyorum şu an Note 8 gelene kadar. Always on display hiç te devede kulak değil, bunu note 4 e uyarlayabilmek için ne kadar uğraşıldı bilmiyorsunuz belli ki. Electron Team ya da Nemesis (eski sixperience) ı vs ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum, bu iki büyük takım bile direk gerçekleştiremedi. Çünkü kernel sport gerekiyordu, hiçte dediğiniz kadar kolay olmadı aod un portlanması, ha diğerleri apk eyvallah.Note 4 kullanuyormusun bilmiyorum ancak entegre edilen seyler devede kulak
Note 7 mi geri verip kenarda duran Note 4 ümü kullanıyorum şu an Note 8 gelene kadar. Always on display hiç te devede kulak değil, bunu note 4 e uyarlayabilmek için ne kadar uğraşıldı bilmiyorsunuz belli ki. Electron Team ya da Nemesis (eski sixperience) ı vs ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum, bu iki büyük takım bile direk gerçekleştiremedi. Çünkü kernel sport gerekiyordu, hiçte dediğiniz kadar kolay olmadı aod un portlanması, ha diğerleri apk eyvallah.
Sonunda sdn de bu islerden anlayan biri cikti.Bu saydıklarınızın bir kısmı yakın arkadaşım, sevindim tanıyor olmanıza. Çözülmesine çözüldüde drain olayı çözülemedi bir türlü. Yani bir s7 edge gibi olamadı hiç bir zaman n4 te![]()
Note 4 kullanıyormuş bu konuda kendisi söyledi ya. Note 7'yi iade ettikten sonra idarelik Note 4 kullanıyormuş.Hangi telefonu kullaniyorsunuz
Note 4 kullanıyormuş bu konuda kendisi söyledi ya. Note 7'yi iade ettikten sonra idarelik Note 4 kullanıyormuş.
Öyle ama bendeki note 4 de idarelik yedek olarak kullanıyorum ios WP Android hepsi varNasi idarelik onu anlamadimidareten note4 vay be
o kadarda olmedi o telefon
))
Öyle ama bendeki note 4 de idarelik yedek olarak kullanıyorum ios WP Android hepsi var
WP uygulama olarak yetersiz ama sistem olarak android in üstünde bir kullanım kolaylığı veriyor hele işini gören uygulamalarda varsa cihazın da fazlası ile iş yapıyor bakma kötüleyen lere çoğu eline alıp kullanmisligi bile yok bir kısmida sürü psikolojisi ile millet kotuluyor diye kötüleme cabasindaBiraz keyfi kullanici oldugum belliwp hala yasiyomu ?son nefesini aldi diye biliyorum...
WP uygulama olarak yetersiz ama sistem olarak android in üstünde bir kullanım kolaylığı veriyor hele işini gören uygulamalarda varsa cihazın da fazlası ile iş yapıyor bakma kötüleyen lere çoğu eline alıp kullanışlılık bile yok bir kısmida sürü psikolojisi ile millet kotuluyor diye kötüleme cabasinda
Note 8 gelene kadar Note 4 söylediğim gibi. Note 7 yi iade ettim ama hala özlüyorum, home tuşunun o konumda olduğu son efsaneydiHangi telefonu kullaniyorsunuz
Ilk sen soyle nickiNote 8 gelene kadar Note 4 söylediğim gibi. Note 7 yi iade ettim ama hala özlüyorum, home tuşunun o konumda olduğu son efsaneydi, Telegram tabi ki kullanıyorum, sonuçta tüm community 7/24 orada ve aktif. Sizinle Tr Note 4 Grubu ya da Elite Crew'den tanışıyor olabiliriz. Hangi kanallarda bulundun kardeşim? Bir de nick neydi, kesin çıkartacağım
![]()
Tahminde bulunmak istiyorumNote 8 gelene kadar Note 4 söylediğim gibi. Note 7 yi iade ettim ama hala özlüyorum, home tuşunun o konumda olduğu son efsaneydi, Telegram tabi ki kullanıyorum, sonuçta tüm community 7/24 orada ve aktif. Sizinle Tr Note 4 Grubu ya da Elite Crew'den tanışıyor olabiliriz. Hangi kanallarda bulundun kardeşim? Bir de nick neydi, kesin çıkartacağım
![]()
Bilmiyorum bizim evde giriş seviyesi bir seviyesi WP olduğundan mıdır bilmem ama WP'den bir cacık olmaz. Uygulamasız olmuyor maalesef. Android ile kullanım kolaylaığı olarak neye göre karşılaştırıyorsunuz ne kolaylık sağlıyor? Cihaz Windows 10WP uygulama olarak yetersiz ama sistem olarak android in üstünde bir kullanım kolaylığı veriyor hele işini gören uygulamalarda varsa cihazın da fazlası ile iş yapıyor bakma kötüleyen lere çoğu eline alıp kullanmisligi bile yok bir kısmida sürü psikolojisi ile millet kotuluyor diye kötüleme cabasinda
hayır yahu o kim@lucifer31 buldum seni note7 yi verdigine gore cüneyt sin
Abi adama diss atmayaydın iyiydi.hayır yahu o kim
ikisi de yakın dostum, gerçi tr note 4 rom grubundan ayrılala çok çok uzun zaman oldu, tanışmıyoruzdur muhtemelen, ertugrul lar ile kendi grubumuz var uzun zamandır ( noob lardan izole). Serhan dı nickim, muhtemelen henüz tanışmadık. Sizin nick neydi? Bir şey yok bunda yahu, söyleyin artık
![]()
@lucifer31 buldum seni note7 yi verdigine gore cüneyt sin
Diss atmadım kimseye?Abi adama diss atmayaydın iyiydi.![]()
Cuneyt dediğiniz Jn idi sanırım, çok samimi olmasakta onu da hatırlıyorum. Onda da n7 vardı fakat benim n7 konusundan hiç bahsetmemiştim grupta vs, keza pek yazmazdım, sizin neydi hocam?
Diss atmadım kimseye?
Şunu diyorum.hayır yahu o kim
ikisi de yakın dostum, gerçi tr note 4 rom grubundan ayrılala çok çok uzun zaman oldu, tanışmıyoruzdur muhtemelen, ertugrul lar ile kendi grubumuz var uzun zamandır ( noob lardan izole). Serhan dı nickim, muhtemelen henüz tanışmadık. Sizin nick neydi? Bir şey yok bunda yahu, söyleyin artık
![]()
@lucifer31 buldum seni note7 yi verdigine gore cüneyt sin
Şunu diyorum.
Kafamın basmadığı nokta şu türk grubundan ilk ayrilan Arda ben ardayi bile taniyorsam sizi kesinlikle tanirim. Elite yide iyi tanirim ancak serhan diye biri olmadiğına adim gibi eminim ya nickiniz baska biseydi ondan tanimiyorum.hayır yahu o kim
![]()
Note 5 alır. Konu kilit derim.muhabbet yeri olmuş mübarek benim sorumu kimse tınlamamışNote 5 vs A7 2017 bu yerin konusu muhabete dönmüş abi ya