Note 5 VS A7 2017

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Yani ve sonuç olarak bırakın a7 2017 yi, J7 2017 dahi Android 8 alacak.

Bu dediğinizin bi dayanağı varmı ?
Samsung'un cihazları güncelleme karnesi ortadayken, bahsi geçen cihazlar için 8.0 için garanti alacağı konusunda
bizlere bi dayanak gösterebilirmisiniz ?

lucifer31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsungda bu yuzden bu romu ici bos cikaracak note serisinin ilk surumu %90 s serisi ile ayni olur
Önemli olan base e sahip olması, zamanla o yenilikler entegre edilebilir. Tıpkı Note 4 e daha sonra Spen translate'i, Spen Gif Maker ı ya da Always On Display i entegre edebilmemiz gibi. Custom rom cu Note 5 çiler dua etsin de Note 8 Nougat ile gelsin. Ha s9 kesinlikle Android 8 ile geleceğinden çoğu şey portlanamayacak söylediğiniz gibi.
--- Gönderi Güncellendi ---
a
Bu dediğinizin bi dayanağı varmı ?
Samsung'un cihazları güncelleme karnesi ortadayken, bahsi geçen cihazlar için 8.0 için garanti alacağı konusunda
bizlere bi dayanak gösterebilirmisiniz ?
Dayanak şudur, her samsung cihazı 2 ana güncelleme alır, tıpkı tüm geçmiş samsung cihazlarında olduğu gibi. Geç olur ama alır, gelenek böyle yıllardır.

Reaksiyon puanı
5,171
Önemli olan base e sahip olması, zamanla o yenilikler entegre edilebilir. Tıpkı Note 4 e daha sonra Spen translate'i, Spen Gif Maker ı ya da Always On Display i entegre edebilmemiz gibi. Custom rom cu Note 5 çiler dua etsin de Note 8 Nougat ile gelsin. Ha s9 kesinlikle Android 8 ile geleceğinden çoğu şey portlanamayacak söylediğiniz gibi.
a

Dayanak şudur, her samsung cihazı 2 ana güncelleme alır, tıpkı tüm geçmiş samsung cihazlarında olduğu gibi.
Note 4 kullanuyormusun bilmiyorum ancak entegre edilen seyler devede kulak

lucifer31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note 4 kullanuyormusun bilmiyorum ancak entegre edilen seyler devede kulak
Note 7 mi geri verip kenarda duran Note 4 ümü kullanıyorum şu an Note 8 gelene kadar. Always on display hiç te devede kulak değil, bunu note 4 e uyarlayabilmek için ne kadar uğraşıldı bilmiyorsunuz belli ki. Electron Team ya da Nemesis (eski sixperience) ı vs ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum, bu iki büyük takım bile direk gerçekleştiremedi. Çünkü kernel sport gerekiyordu, hiçte dediğiniz kadar kolay olmadı aod un portlanması, ha diğerleri apk eyvallah.

Reaksiyon puanı
5,171
Note 7 mi geri verip kenarda duran Note 4 ümü kullanıyorum şu an Note 8 gelene kadar. Always on display hiç te devede kulak değil, bunu note 4 e uyarlayabilmek için ne kadar uğraşıldı bilmiyorsunuz belli ki. Electron Team ya da Nemesis (eski sixperience) ı vs ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum, bu iki büyük takım bile direk gerçekleştiremedi. Çünkü kernel sport gerekiyordu, hiçte dediğiniz kadar kolay olmadı aod un portlanması, ha diğerleri apk eyvallah.

Frameworkde kucuk bikac satir ekleyince cozuluyordu s6 kullanicilari kulubunde anlatmistim nasil yapilacagini

@Patrick.H (NX Team)
@karkasss (NX Team)
@Develoid ALT and F4 (AOD touch / Bluelight filter fix)
@asc1977, @DaOldMan (AOD brightness control)

Aod sorununu bunlar cozdu electron ve nemesiste bunlardan faydalandi.

Zaten aod sorununuda nasil cozulecegini surada anlatmistim

https://forum.shiftdelete.net/threads/galaxy-s6-ve-s6-edge-kullananlar-kulubu.405699/page-154
Screenshot_20170814-183607.jpg

lucifer31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu saydıklarınızın bir kısmı yakın arkadaşım, sevindim tanıyor olmanıza. Çözülmesine çözüldüde drain olayı çözülemedi bir türlü. Yani bir s7 edge gibi olamadı hiç bir zaman n4 te :)

Reaksiyon puanı
5,171
Bu saydıklarınızın bir kısmı yakın arkadaşım, sevindim tanıyor olmanıza. Çözülmesine çözüldüde drain olayı çözülemedi bir türlü. Yani bir s7 edge gibi olamadı hiç bir zaman n4 te :)
Sonunda sdn de bu islerden anlayan biri cikti.

Büyük ihtimal senle biz telegramdan da tanisiyoruz. Veya herhangi bir n4 romunun test ekibine girdiyseniz oradanda tanisiyor olabiliriz.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Biraz keyfi kullanici oldugum belli :) wp hala yasiyomu ?son nefesini aldi diye biliyorum...
WP uygulama olarak yetersiz ama sistem olarak android in üstünde bir kullanım kolaylığı veriyor hele işini gören uygulamalarda varsa cihazın da fazlası ile iş yapıyor bakma kötüleyen lere çoğu eline alıp kullanmisligi bile yok bir kısmida sürü psikolojisi ile millet kotuluyor diye kötüleme cabasinda

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
WP uygulama olarak yetersiz ama sistem olarak android in üstünde bir kullanım kolaylığı veriyor hele işini gören uygulamalarda varsa cihazın da fazlası ile iş yapıyor bakma kötüleyen lere çoğu eline alıp kullanışlılık bile yok bir kısmida sürü psikolojisi ile millet kotuluyor diye kötüleme cabasinda

Evet suru psikolojisine sadece o kurban gitmedi bb os10 da o sekilde kaynoldu gitti malesef.ios dan bile akiciydi.ama wp bende kullandim basit appler bile yok direk tarayiciya yonlendiriyo.90 lardan kalma gibi.

lucifer31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hangi telefonu kullaniyorsunuz
Note 8 gelene kadar Note 4 söylediğim gibi. Note 7 yi iade ettim ama hala özlüyorum, home tuşunun o konumda olduğu son efsaneydi :) , Telegram tabi ki kullanıyorum, sonuçta tüm community 7/24 orada ve aktif. Sizinle Tr Note 4 Grubu ya da Elite Crew'den tanışıyor olabiliriz. Hangi kanallarda bulundun kardeşim? Bir de nick neydi, kesin çıkartacağım :)

Reaksiyon puanı
5,171
Note 8 gelene kadar Note 4 söylediğim gibi. Note 7 yi iade ettim ama hala özlüyorum, home tuşunun o konumda olduğu son efsaneydi :) , Telegram tabi ki kullanıyorum, sonuçta tüm community 7/24 orada ve aktif. Sizinle Tr Note 4 Grubu ya da Elite Crew'den tanışıyor olabiliriz. Hangi kanallarda bulundun kardeşim? Bir de nick neydi, kesin çıkartacağım :)
Ilk sen soyle nicki:)

Reaksiyon puanı
5,171
Tahminde bulunmak istiyorum:)

Ya mert ya arda yada ertuğrul hocasin:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
WP uygulama olarak yetersiz ama sistem olarak android in üstünde bir kullanım kolaylığı veriyor hele işini gören uygulamalarda varsa cihazın da fazlası ile iş yapıyor bakma kötüleyen lere çoğu eline alıp kullanmisligi bile yok bir kısmida sürü psikolojisi ile millet kotuluyor diye kötüleme cabasinda
Bilmiyorum bizim evde giriş seviyesi bir seviyesi WP olduğundan mıdır bilmem ama WP'den bir cacık olmaz. Uygulamasız olmuyor maalesef. Android ile kullanım kolaylaığı olarak neye göre karşılaştırıyorsunuz ne kolaylık sağlıyor? Cihaz Windows 10

lucifer31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@lucifer31 buldum seni note7 yi verdigine gore cüneyt sin
hayır yahu o kim
ikisi de yakın dostum, gerçi tr note 4 rom grubundan ayrılala çok çok uzun zaman oldu, tanışmıyoruzdur muhtemelen, ertugrul lar ile kendi grubumuz var uzun zamandır ( noob lardan izole:) ). Serhan dı nickim, muhtemelen henüz tanışmadık. Sizin nick neydi? Bir şey yok bunda yahu, söyleyin artık :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
hayır yahu o kim
ikisi de yakın dostum, gerçi tr note 4 rom grubundan ayrılala çok çok uzun zaman oldu, tanışmıyoruzdur muhtemelen, ertugrul lar ile kendi grubumuz var uzun zamandır ( noob lardan izole:) ). Serhan dı nickim, muhtemelen henüz tanışmadık. Sizin nick neydi? Bir şey yok bunda yahu, söyleyin artık :)
Abi adama diss atmayaydın iyiydi.:D

lucifer31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
M

Murat Burç

SDN Okuru
Cuneyt dediğiniz Jn idi sanırım, çok samimi olmasakta onu da hatırlıyorum. Onda da n7 vardı fakat benim n7 konusundan hiç bahsetmemiştim grupta vs, keza pek yazmazdım, sizin neydi hocam?

Diss atmadım kimseye?
hayır yahu o kim
Şunu diyorum.

lucifer31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Reaksiyon puanı
5,171
hayır yahu o kim
Kafamın basmadığı nokta şu türk grubundan ilk ayrilan Arda ben ardayi bile taniyorsam sizi kesinlikle tanirim. Elite yide iyi tanirim ancak serhan diye biri olmadiğına adim gibi eminim ya nickiniz baska biseydi ondan tanimiyorum.

Ve bu arada klasik tr rom grubu üyesi olsam aod yi fixleyen adamlari taniyacagimi sanmam:)

Siz bana suanki nickinizi soyleyin burada söylememe sebebimi telegramdan yazayim:)

lucifer31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arda yı da ismen evet ama şahsen tanımıyorum, muhabbetim yoktu ve nickim Serhan dı dostum, yazmaz ve sadece takip ederdim, muhabbet sarmayınca da ayrıldım hepsi bu. Nerelere çektiniz. Nickinizi de pm den atın o halde belki ben sizi hatirlarim. Ama Ertugrul'u çok iyi tanırım, Xda, yeşilcin de de tanınır. Ayrıca benim kimleri tanıyıp tanıyamayacağımı ve ortamımı nasıl bilebilirsiniz ki? Nemesis te dahi konulardan haberdar, bilgili, dil bilen bir sürü Türk var ama kimse tanımaz, çünkü konuşmazlar, en basitinden İlker diye bir arkadaşım var mesela soyadını hatırlamadığım. Gibi.

Son düzenleme:

Emre Katrancı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
muhabbet yeri olmuş mübarek benim sorumu kimse tınlamamış :D Note 5 vs A7 2017 bu yerin konusu muhabete dönmüş abi ya