Note 4 Isınma Sorunu Yaşayanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhmtdgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar Note 4 kullanıyorum genel olarak cihazın performansından memnunum gayet güzel bir cihaz ancak bazı oyunlarda ısınma problemi yaşıyorum boom beach , asphalt 8 ,BIA3, gibi oyunlarda aşırı ısınma mevcut oyun açtıktan 5-10 dakika sonra hisssedilir ısınma oluyor ekranın üst kısmı ve arka kamera kısmı takip ettiğim kadarıyla bu sorunu pek yaşayan yok çesitli yorumları okudum ancak bariz bir çözüm yok ısınma konusunda servise gönderen ve sorunu düzelen varmı ? yada aynı problemi yaşayan note 4 kullanıcılardan yorumlar bekliyorum.Servise gönderip çözüm bulan yada başka bir çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Merhaba arkadaşlar Note 4 kullanıyorum genel olarak cihazın performansından memnunum gayet güzel bir cihaz ancak bazı oyunlarda ısınma problemi yaşıyorum boom beach , asphalt 8 ,BIA3, gibi oyunlarda aşırı ısınma mevcut oyun açtıktan 5-10 dakika sonra hisssedilir ısınma oluyor ekranın üst kısmı ve arka kamera kısmı takip ettiğim kadarıyla bu sorunu pek yaşayan yok çesitli yorumları okudum ancak bariz bir çözüm yok ısınma konusunda servise gönderen ve sorunu düzelen varmı ? yada aynı problemi yaşayan note 4 kullanıcılardan yorumlar bekliyorum.Servise gönderip çözüm bulan yada başka bir çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim.
Asphalt 8 ' in ilk çıkan versiyonu , COD Strike Team ve Real Racing yüklü iken (crackli :) ) hiçbir ısınma sorunu yok fakat Asphalt 8 ' in son güncellenmiş orjinal hali ile oynarken bariz ısınıyor cihaz. Muhtemelen oyun optimizasyonuna bağlı bir durum. Sonuçta Exynos pişmanlıktır.

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bende bunu anlamaya çalışıyorum cihazdamı yoksa oyun optimizasyonuyla alakalı bir sorunmu bazı kullanacı arkadaslar ısınma olayını hiç yasamadıklarını yada bukadar aşırı ısınmadığını söylediler cihazı servise göndermek istemememden dolayı aynı sorunu yaşayanlara sormak daha mantıklı geldi belki bir çare buluruz:)