NOTE 4 1800tl eder mi?

CiM...

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklaşık 6 aydır bu telefonu takip ediyorum. Bu gün karar verdim gidip alacam diye.

Telefoncunun biri tüm hevesimi kaçırdı.

Bu telefonda sorun varmış. 1800 tl etmezmiş ...

Bu telefon 1800 tl edermi? Hangi sürümü en iyisi. F'si H'si QC'si var. Bunların hangisi iyi ve sorunsuz. Ben QC'sini almayı düşünüryodum.

NOTE 4ü şu an kullananlar bana bi yardımcı olursa sevinirim...

S

SDN Okuruuuuy

SDN Okuru
Kim demiş sorun var diye. Biz kullanıyoruz yok bir problemi?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sorun mu var dediler ben diyecek birşey bulamadım.

CiM...

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefonda sorun var deyip genelleme yapamaz.

Bir senedir N910F modelini kullaniyorum ve her seyi muhtesem bir cihaz. Bu zamana kadar herhangi bir sorunla da karsilasmadim.

NOTE 4 ün hangi modeli daha iyi?

CiM...

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu paraya değmez falan dedi. Ben uzun süredir araştırıyorum telefonu. Hiç şikayet görmedim. İlk başlarda şebeke sorunu falan var dedilerdi. Sonrada o da düzeldi her halde.

Genede adam kafamı karıştırdı. Ben şimdi bu telefonu alam mı almayam mı?
Beni en az 3-4 sene götürsün istiyorum. Bu paraya değer mi?

S

SDN Okuruu

SDN Okuru
Bu paraya değmez falan dedi. Ben uzun süredir araştırıyorum telefonu. Hiç şikayet görmedim. İlk başlarda şebeke sorunu falan var dedilerdi. Sonrada o da düzeldi her halde.

Genede adam kafamı karıştırdı. Ben şimdi bu telefonu alam mı almayam mı?
Beni en az 3-4 sene götürsün istiyorum. Bu paraya değer mi?

samsung güncelleme konusun da iyi değil, note 4'ü hiç kullanmadım 3-4 idare eder mi bilmiyorum ama alternatif ürünlere de bakabilirsiniz >LG g4,Z5 yada paralel ithalat note 5

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Note 4 2 yıl sorunsuz götürür ancak bu senenin modelleri ile aynı fiyat bandında olması sıkıntı. S6 ve lg g4 gibi. O nedenle bütçeniz varsa note 5 yoksa note 4 derim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ben yaklaşık 6 aydır bu telefonu takip ediyorum. Bu gün karar verdim gidip alacam diye.

Telefoncunun biri tüm hevesimi kaçırdı.

Bu telefonda sorun varmış. 1800 tl etmezmiş ...

Bu telefon 1800 tl edermi? Hangi sürümü en iyisi. F'si H'si QC'si var. Bunların hangisi iyi ve sorunsuz. Ben QC'sini almayı düşünüryodum.

NOTE 4ü şu an kullananlar bana bi yardımcı olursa sevinirim...
2. El al derim 1500 TL bandında o para eder güzel el telefon zaten samsung isteyip üst seviye istiyorsan son bataryası çıkan ve hafıza kartı takilan

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

1800 tl edip etmicegine su sekilde bakabilirsiniz. 1800 tl bandindaki diger rakipleriyle kiyaslayin note 4 un basarili oldugunu goruceksiniz. 1800 tl yuksek bir fiyat ama suan o fiyat bandinda daha iyisi gene ayni fiyata sahip olan s6.

Ayrica cihazda sorun oldugu falanda yok. 1800 lira bandinda daha iyisi var ama oda gene kendi markasi samsung s6. Yani buyuk ekran istiyorsan ve pili iyi gitsin istiyorsan1800 tl de note 4 al, ekran fark etmez kamerasi ve islemcisi daha iyi olsun istiyorsaniz samsung s6 alin.

tolgablc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
1800 tl ye s6 varmi ki.note 4 cok farkli s6 ya gore artilari olan bir telefon dusunme al derim.neden mi s6 ya sarj olarak fark atiyir spen ekran buyuklugu ısınmayisi cihazin hizli ve stabil calismasi gibi

CiM...

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şebeke sorunu var diyolar.

İlk piyasaya sürülenlerde vardı galiba.

Şu anda böyle bi sorun var mı?

A

AcunIlıcalı

SDN Okuru
şebeke sorunu yok öyle diyen daha kazık fiyata başka bişey kakalamak istiyor.