Note 2 almak istiyorum

kmlsengul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 2 almaya karar verdim fakat teknosa gibi mağazalar 1900 gibi bir fiyatta satıyor... İstanbul bilişimde ise 1550 gayet ucuz geldi fakat güvenirliğinden şüpheleniyorum.. Bazı forumlara baktım hep nefret dolu mesajlarla anılıyor. Sizinde fikirlerinizi almak isterim, almak için bir yer tavsiye edersenizde süper olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teknolojix'in sitesinde 1579 TL yazıyor Note 2 için. =)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Vatan'dan %25 indirimle alabilirsin.Teknosa'da 1800 TL olması lazım ama 100-200 lira içinde ucuz yer aramak mantıklı değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende telefonumu ordan aldım ama bi sorun yok ama mağazasına gidip al derim internet alışverişine güvenmem ben

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şuan alabileceğin en iyi telefon merak etme o nefret mesajı atanlar telefonu kullanmayanlar

kmlsengul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan alabileceğin en iyi telefon merak etme o nefret mesajı atanlar telefonu kullanmayanlar

telefon değil istanbul bilişim nefret dolu mesajlarla anılıyor :)

Bende telefonumu ordan aldım ama bi sorun yok ama mağazasına gidip al derim internet alışverişine güvenmem ben

Garanti konusunda biraz dertliymiş galiba. Şimdi sen almışssın bilirsin ordan alsam başım sonradan ağrır mı?

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
telefon değil istanbul bilişim nefret dolu mesajlarla anılıyor :)

Garanti konusunda biraz dertliymiş galiba. Şimdi sen almışssın bilirsin ordan alsam başım sonradan ağrır mı?

anladım bencede yukarıda ki arkadaşın dediği gibi güvenilir bir yerden al sonuçta 1500 tl verip çöpe gitmesindense 1700 ver garanti olsun işin bimekste 1700 civarındaydı mesela vatan her hafta sonu indirime giriyor orayı takip et güveneceğin yerlerden almanı tavsiye ederim

kmlsengul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım bencede yukarıda ki arkadaşın dediği gibi güvenilir bir yerden al sonuçta 1500 tl verip çöpe gitmesindense 1700 ver garanti olsun işin bimekste 1700 civarındaydı mesela vatan her hafta sonu indirime giriyor orayı takip et güveneceğin yerlerden almanı tavsiye ederim

Anladım teşekkürler