Apple Lover
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 708
Ne güzel bir ülke gerçekten bahsedildiği kadar sakin ve eğlenceli bir ülke mi?
14 yıldır yaşayan biri olarak ben daha çok sakin ve huzurlu diye tanımlardım.. Eğlence bizim bildiğimi anlamda çok fazla değil.. Ancak spor ve doğa eğlence anlayışınız ise evet çok eğlenceli ?Ne güzel bir ülke gerçekten bahsedildiği kadar sakin ve eğlenceli bir ülke mi?
Olumsuz çok tarafını anlatıyoruz.. Haklısınız.. Her şey toz pembe değil ? Kurallar dahilinde arada bir video paylaşımına izin var kurallarda.. Youtube bildirimlerimleri çok iyi çalışamadığı için her zaman burada da duyuruyoruz bazen hepsi bu ? rahatsızlık vermeden ?norveç ne ya. olumsuz tarafını saysana üstad. soğuk olur oralar kazak giy dünya güzelliğine aldanmayın gençler. Türkiye daha güzel bence. admin arkadaşın ilk konusu olabilir ama bi yerde kilitle. yoksa bizde yaparız.
Schengen ülkelerinde oturumunuz varsa buraya gelebilirsiniz. Ancak çalışmaya başlayınca bunu bildirip çalıma izni almanız gerekir ?birşey soracağım eu ülkeleri arasında çalışma vizesi gerekiyor mu? mesela alman kimliği olan birisinin norveçte çalışması için
Evet gezmek için gelmenizde bir problem olmaz ? Kanaldaki diğer videoları da öneririm Norveç i merak ediyorsanız ?Bende birdahaki yaza ayarlayabilirsem 3-4 hafta gidicem bu ülkeyi çok merak ediyorum peki bir sorum olacak ben Bulgaristan vatandaşıyım oraya vize falan almadan sadece pasaportla gidebilirmiyim? Hiç bu işlerden anlamamda ?
İzledim baya güzel bir video olmuş. Aslında ülkemizden direk nasıl gidilir başlığı altında bir video olsaydı daha iyi olurdu. Burada çalışan biri nasıl gidebilir? Veya neler yapması gerekli gibi. Keşke imkan olsa da gidebilsek. 2 üniversite mezunuyum işçi olarak asgari ücretle çalışıyorum. Media Marktayım 1 gün iznim var köle gibi çalıştırıyorlar.Norveç'te yaşamayı ya da Norveç'e taşınmayı düşünenler varsa yararlı olabilecek bir video..
Bununla ilgili de bir video plani var.. Çok doğru.. Türkiye den gelen çok kişi var bu şekilde ve onlarla video çekerek bu süreçleri de anlatmalarını isteyeceğiz.İzledim baya güzel bir video olmuş. Aslında ülkemizden direk nasıl gidilir başlığı altında bir video olsaydı daha iyi olurdu. Burada çalışan biri nasıl gidebilir? Veya neler yapması gerekli gibi. Keşke imkan olsa da gidebilsek. 2 üniversite mezunuyum işçi olarak asgari ücretle çalışıyorum. Media Marktayım 1 gün iznim var köle gibi çalıştırıyorlar.
Çok memnun olurum. Güzel bir video olmuş olur. Dil öğrenme durumunu da eklerseniz sevinirim.Bununla ilgili de bir video plani var.. Çok doğru.. Türkiye den gelen çok kişi var bu şekilde ve onlarla video çekerek bu süreçleri de anlatmalarını isteyeceğiz.
norveç hayllerimin ülkesi diyebilirim allah izin verirse gitmeyi çok isterim gökyüzünde kuzey ışıklarını izleyebilmek için cam tavanlı otel odaları olduğunu okumuştum düşüncesi bile insanın içini kıpır kıpır ediyor yerinizde olmak için neleri vermezdimHerkese merhaba.. Ben yaklaşık 14 yıldır Norveç'te yaşıyorum. Norveç in 3. büyük şehri olan Trondheim`da yaşayan 2 aile biraraya gelip Norveç ve Norveç`teki hayatları hakkında videolar çekmeye karar verdik. Bilgilendirme videoları ile merak edilen konuları bilgileri çerçevesinde cevaplandırmak; esprili videoları ile de Norveç`teki hayatlarından kesitler sunup izleyicinin yüzünde tebessüm oluşturma niyetindeyiz.
Yıllardır burada edindiğimiz tecrübeleri paylaşmaktan daha güzel ne olabilir
Kanalımıza abone olmanızı ve videolarımıza bakmanızı tavsiye ederim
Bu konuda da ara ara yeni videolardan haberdar edeceğim sizleri.. Yakında daha çok teknoloji ve araba videoalrı da gelecek umuyoruz ki..
Norveçteyiz
Norveç in 3. büyük şehri olan Trondheim`da yaşayan 2 aile biraraya gelip Norveç ve Norveç`teki hayatları hakkında videolar çekmeye karar verir. Bilgilendirme...www.youtube.com
Bahsettiğiniz otelleri ben de gördüm ancak gitmek nasip olmadı henüz Evimizin kapısının önünden de görebiliyoruz ancak tabii biraz daha luzeye gidip daha çok görmek daha güzel olurdu Fırsatınız olursa öncelikle gezmeye gelerek Norveç'i görmenizi tavsiye ederim. Hem ülkemizden hem de dünyanın geri kalanından biraz farklı bir yer istekleriniz planlarınız gerçekleşir en iyi şekilde umarım eğer ilginizi çekerse kanaldaki diğer videolara da bakmanızı tavsiye ederimnorveç hayllerimin ülkesi diyebilirim allah izin verirse gitmeyi çok isterim gökyüzünde kuzey ışıklarını izleyebilmek için cam tavanlı otel odaları olduğunu okumuştum düşüncesi bile insanın içini kıpır kıpır ediyor yerinizde olmak için neleri vermezdim
Kanaldaki diğer videolarda bununla ilgili bilgiler var. Burada haftada bir paylaşım yapabildiğim için link paylaşamıyorum kusura bakmayınÇok memnun olurum. Güzel bir video olmuş olur. Dil öğrenme durumunu da eklerseniz sevinirim.
en son videoyu izledim norveççenin türkçe karşılığını soran bir kızdı diğerlerine göz atmadımBahsettiğiniz otelleri ben de gördüm ancak gitmek nasip olmadı henüz Evimizin kapısının önünden de görebiliyoruz ancak tabii biraz daha luzeye gidip daha çok görmek daha güzel olurdu Fırsatınız olursa öncelikle gezmeye gelerek Norveç'i görmenizi tavsiye ederim. Hem ülkemizden hem de dünyanın geri kalanından biraz farklı bir yer istekleriniz planlarınız gerçekleşir en iyi şekilde umarım eğer ilginizi çekerse kanaldaki diğer videolara da bakmanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanaldaki diğer videolarda bununla ilgili bilgiler var. Burada haftada bir paylaşım yapabildiğim için link paylaşamıyorum kusura bakmayın
norveç'te yaşam ile ilgili bir çok video var. aurora borealis ile ilgili de ayrıca video varen son videoyu izledim norveççenin türkçe karşılığını soran bir kızdı diğerlerine göz atmad
İzlemedim sadece okuduklarim kadar biliyorumnorveç'te yaşam ile ilgili bir çok video var. aurora borealis ile ilgili de ayrıca video var
En azından çok kez görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim.. Kamera ile çekimler gözle görülenden çok daha güzel her zamanİzlemedim sadece okuduklarim kadar biliyorum
ay susun lütfen siz böyle dedikçe benim içim titriyorEn azından çok kez görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim.. Kamera ile çekimler gözle görülenden çok daha güzel her zaman