• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Norveç'te yaşam, eğitim, iş hayatı, vs hakkında Youtube Kanalı Norveçteyiz :-)

Seneye Norveç'e kalıcı olarak yerleşme planım var.
O zaman kesinlikle (eğer henüz katılmadıysanız) Norveçteyiz kanalının Discord sunucusunu tavsiye ederim. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tesla Cybertruck Norveç'e kendini göstermeye geldi..
Yaklaşık 5.7 metre uzunluk ve 2,4 metre genişliği ile Norveç yollarına nasıl sığabileceği konusunda herkeste soru işaretleri oluştu bile :-)
Deneme sürüşü ne zaman yapabiliriz diye sorduğumuzda da öncelikle Avrupa'da kullanılmasına izin çıkması gerektğini öğrendik.. Eğer her şey yolunda giderse bir ihtimal 2025-2026 dediler.
Ve bu da Cybertruck dansı :-D (Neden derseniz? neden olmasın herhalde :-D)

https://youtube.com/shorts/tcLo-NnfPEE?feature=share

Son düzenleme:
Kurulu düzenimiz var.. sözü üzerine bir sohbet.. Kurulu düzen, konfor alanı nedir? Bozulur mu? Özellikle hayatında değişiklik yapmayı düşünenlerin ilgisini çekebilecek bir video :)

Norveç iltica kampları çoğumuzun evinden daha iyi standartlara sahip, oda, mutfak ve TV internet erişiminiz var kendinize özel. Hükümet size her ay yeme içmeye yanlış hatırlamıyorsam 600 Kron veriyor. En azından bizim zamanımızda öyleydi. Bazı ailevi sebeplerden ötürü Norveç'ten ayrılmam gerekti. Kalsaydım yasal sürecim olumlu sonuçlanırdı.

Synnøve olmasi lazim :)

hıphızlı geçmişin hangi marka bişey anlamadım ki alpro mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Norveç'te ev tasışı çok aşamalı ve pahalı bir süreç.. Emlakçılara çok paralar veriliyor. Ancak karşılığında da bir çok hazırlık yapılıyor.

Ayrıntıları bu videoda, merak edenlere:

Norveç'teki market fiyatları dünyanın geri kalanı ile karşılaştırıldığında sonuş genellikle belli.. Norveç pahalı.. Ancak Norveç içi fiyatlar nasıl değişiyor.. Bu videoda hem buna dair bilgiler hem de temel bir kaç ürünün fiyatları var.. :)

neden pahalı gaz var norveçte yetmiyor mu?
Norveç'teki market fiyatları dünyanın geri kalanı ile karşılaştırıldığında sonuş genellikle belli.. Norveç pahalı.. Ancak Norveç içi fiyatlar nasıl değişiyor.. Bu videoda hem buna dair bilgiler hem de temel bir kaç ürünün fiyatları var.. :)

Norveç’in devasa petrol gelirleriyle kurduğu Varlık Fonu (Oil Fund), bugün dünyanın dört bir yanında yatırımlar yapıyor: Apple, Tesla, Microsoft, Londra'daki gayrimenkuller ve daha fazlası!

Kısa ve bilgilendirici bu videoda Norveç’in ekonomik gücünün arkasındaki sistemi anlatmaya çalıştım. İlginizi çekiyorsa bir göz atın 👇

İsviçre vs. Norveç – Yaşam, ekonomi, iş hayatı ve eğitim karşılaştırması

İki ülkeyi birçok açıdan kıyaslayan, bilgi dolu ve sade anlatımlı bir içerik.

İlgisini çekenler göz atabilir. 👇

Geri