ThunderBeast
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 343
Cennet gibi şehir yemin ederim.
Hay ağzına, yüreğine sağlık kardeşim. Valla ruhumu serinlettin. Birileri kendi ülkesini kötüleyip, başka ülkelere methiyeler dizdi mi yüreğim daralıyor.Bülbülü altın kafese koymuşlar ah vatanım demiş.
Teşekkür ediyorumHay ağzına, yüreğine sağlık kardeşim. Valla ruhumu serinlettin. Birileri kendi ülkesini kötüleyip, başka ülkelere methiyeler dizdi mi yüreğim daralıyor.
Valla turistik bir gezi için eyvallah... Da, ilelebet yaşamak için Mehmet Akif'in İstiklal marşında dediği gibi...
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
Not: Konu sahibi arkadaş, sözlerim sana değildi!
İkinci not: Kanalınızı da abone oldum bu arada. Vakit fırsat bulunca izler, buradan yorumlarım inşaallah.
Bence tanımadan ve bilmeden konusmamakta fayda var insanlar hakkında.. Siz ne is yapıyorsunuz bilemiyorum ama bu kanaldaki butun arkadasların isi gucu var.. Kalan zamanlarında da baskalarina yardımcı olabilmek adına bu kanalı kurdular.. Videoları yapmak emek isteyen bir iş (yatarak olsaydı herkesin kanalı olurdu) ve bunu para icin yapmiyorlar.. Buradan da bedava reklam yapmıs olmuyorum.. Forumda boyle bir hakkımız var tanıtım icin.. Bunu kullanıyorum.. Begenmemek tabiiki de hakkınız ancak insanlar hakkında bu sekilde konusmak hos degil..Türk heryerde Türk. adam Norveç gibi zengin bir ülkeye yerleşmiş gir bir işe çalış ama yok YouTube dan kanal aç burda da bedavadan reklamını yap. Yatarak beleşten para kazan. Allah bilir kazandığı paranın vergisini de Norveç alıyordur. Ülkeye gram faydası yok
Saygılı bir şekilde tartışabilirim. Ancak birbirimizi tanımadan hakaret etmemize gerek yok. Benim nerede olduğumu ve ne yaptığımı bilmiyorsunuz. Ben de sizi bilmiyorum. Konu kanal ile ilgili. Eğer ilginizi çekmediyse gelmeyin bu konuya. Sizin hakkınızda bir yorumda bulunmuyorum çünkü sizi tanımıyorum. Rica ediyorum siz de bu şekilde saldırmayın.Karşında 15 yaşında ergen yok birader kime ne masallar anlatıyorsun. Burdan da birkaç tık alırım birkaç enayi söğüşlerim derdindesin başka bir şey yok. Kalan zamanlarında da başkalarına yardımcı olmak için bu kanalı kurdular. En çok da bu kısma güldüm. Aynen kardeşim helal olsun ne de çok yardımseversin takdir ettim seni. Falanca yerde hastamız var para topluyoruz 5 TL gönderiver desem göndermezsen. Sahi senin Norveç te ne işin var askerlikten yırtmak için olmasın. Parayı burda kazan ama oraya vergi ver paranı orda harca. Sorsan vatan millet Sakarya. Yemezler kardeşim. Hata bende ki konuya yazıp sana birkaç tık kazandırmış olabilirim bu da benim yanlışım.
hafif reklam gibi
Bu mesajın bir altındaki mesaja da bakacak olursanız kurallar dahilinde tanıtım olduğunu da görürsünüz.. Komple reklam evet ?hafif değil komple reklam