- Reaksiyon puanı
- 1,338
İsveç bence güzel yaw
Fiyati buradaki asgari ucretin yarisi kadar bu arada.. hesabi tam anlamadim da bununla ilgili de video cektik kanalda ama forum kurallari geregi persembeye kadar paylasamam6 X 2200 tl = 13200 TL eder. Bizde de aynıymış.
Bu hafta iki video geliyor.. Bir tanesi guncelleme videosu gibi Iphone ve PS5 hakkında yayınlandı bugun.. Ancak asil video Carsamba ya da Persembe ye geliyor.. Burada ancak Cuma ya paylasabilecegim kurallar geregi iyi seyirler..Aboneyim.
Yorumlarda diyarbakir karpuzu diye birini görürseniz o benim.Bu hafta iki video geliyor.. Bir tanesi guncelleme videosu gibi Iphone ve PS5 hakkında yayınlandı bugun.. Ancak asil video Carsamba ya da Persembe ye geliyor.. Burada ancak Cuma ya paylasabilecegim kurallar geregi iyi seyirler..
Gördük bileYorumlarda diyarbakir karpuzu diye birini görürseniz o benim.
Biri Kalp attı kim ki.Gördük bile
haha kanalda 4 kişiyiz.. kim attı bilemiyorum ama cebimizden mi gidiyor iyi olmuşBiri Kalp attı kim ki.
Kanal ilerlediğinde. Bakın biz eski aboneleriydik diyebileceğiz.haha kanalda 4 kişiyiz.. kim attı bilemiyorum ama cebimizden mi gidiyor iyi olmuş
Kanıt burada yazılı artıkKanal ilerlediğinde. Bakın biz eski aboneleriydik diyebileceğiz.
Referans olarak link atarımKanıt burada yazılı artık
Biz de Türkiye'de sürünelim.Almanyaya gittim yurtdışında. herşey. iyi. geçim şu bu olsun
malesef öyle.Biz de Türkiye'de sürünelim.
gerçi herkes de tam onu demediBülbülü altın kafese koymuşlar ah vatanım demiş.
Link atamayiorum forum kurallari geregi ancak kanalda bir soru cevap videosu var.. Birinicisi orada bu konu cevaplandı birazcik.. bakmaizi oneririmMerhabalar, veteriner hekim birinin gelmesi ve orada çalışması için ne yapabilir ?
evet 14 yıl yaşadıktan sonra beni de en çok düşündüren şeylerden birisi iklimi.. alışık olmamaktan kaynaklı tabii biraz da.. Norveçliler için problem değil hiç.. Neyse ki yukarıdaki videodaki gibi doğa olayları var da eğlence çıkıyorNorveç’in doğası gerçekten de güzel ve yaşanılası ama işte havası olmuyor.
Havası şöyle Akdeniz iklimi gibi olsaydı var ya değil bir ömür, bin sene dahi yaşanılırdı orada.
Ama işte Norveç’te yılın büyük bölümünde kasvetli hava var ki bu da insanı psikolojik olarak olumsuz etkiliyor.
Bugün dahi İstanbul’da hava kapalı, yağmurlu ve 10 C ve ister istemez etkileniyor insan psikolojisi.
Yılın çoğu gününün böyle olduğunu düşünmek dahi istemem. Gerçekten soğuk bir yer, öyle ki insanlarını da soğuk yapmış.
Aslında dünya nüfusu 8 milyara geliyor; Norveç nüfusu ise 6 milyon dahi değil sahip olduğu o büyük coğrafyaya rağmen. Demek ki yaşayanlar da aslında mecburiyetten yaşıyor, dışarıdan pek de yeni insanlar almıyor. Yani bir İngiltere gibi değil.
Ama yine de yaşamak ister miydim, sanırım ekonomisi için ve daha refah bir hayat yaşamak için isterdim ama bir o kadar da havası için yaşamak istemezdim.
İyi işte 1 hafta Norveç tatili aldı ks o zaman.29-) Kişisel YouTube kanallarının linki paylaşımı arasında en az 1 hafta olmak zorundadır. Kişisel kanal videoları örnekteki gibi tek bir konu altında toplanacaktır
Yo adam bişeyi yanlış yapmadı ki, onu sorduğu için koymuştum, ban yemelik bir durum yok şu anİyi işte 1 hafta Norveç tatili aldı ks o zaman.
şaka şaka şaka..Yo adam bişeyi yanlış yapmadı ki, onu sorduğu için koymuştum, ban yemelik bir durum yok şu an
bu gün bütün videolarını izliycem merak etmeyinLink atamayiorum forum kurallari geregi ancak kanalda bir soru cevap videosu var.. Birinicisi orada bu konu cevaplandı birazcik.. bakmaizi oneririm