Nokia tel sim e rehber nasıl aktarılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baba12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar eski kızaklı Nokia var androidsiz benim derdim ben teldeki rehberi hatta nasıl aktarabilirim çünkü Android tel de takacamda

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar ben peki rehberi Hafıza kartına nasıl atarım tel galiba Nokia 1200 kaydıraklı eski bir telefon

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Rehbere geliyorsun orada aktar gibi bir seçenek vardir oradan telefondan sime gibi bir seçenek var oradan aktarırsin islem tamam

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Rehbere geliyorsun orada aktar gibi bir seçenek vardir oradan telefondan sime gibi bir seçenek var oradan aktarırsin islem tamam
Tamam o androide var ama benim istediğim (yani tel rehberini sime aktarmak istediğim) telefon eski kızaklı olan Android olan deil yoksa androide basit

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tamam o androide var ama benim istediğim (yani tel rehberini sime aktarmak istediğim) telefon eski kızaklı olan Android olan deil yoksa androide basit
Eski telefonlarda da var ki o? Rehberden ayarlardan yspiliyor nokia 6020 motorola v360 birçok telefonda bu islemi yaptım

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dediğini buldum sim doldu simi nasıl boşalta bilirim
Simlerin kendi hafizasi var 32 64 128 kb dolduysa yapabilecegin fazla bir sey yok oradaki numaralari diger telefona 2 kerede atabilirsin öyleyse

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Simlerin kendi hafizasi var 32 64 128 kb dolduysa yapabilecegin fazla bir sey yok oradaki numaralari diger telefona 2 kerede atabilirsin öyleyse
Tmm iki kerede Atayım ama şimdi ben androide aktardım bir daha yedeklemek için Simi nasıl silecem

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tmm iki kerede Atayım ama şimdi ben androide aktardım bir daha yedeklemek için Simi nasıl silecem
Rehberdd simdekilerin yaninda sim karti isareti ikur ya da sadece simdekileri goster diye bir secenek varsa öyle görüp attiktan sonra silebilirsin

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Rehberdd simdekilerin yaninda sim karti isareti ikur ya da sadece simdekileri goster diye bir secenek varsa öyle görüp attiktan sonra silebilirsin
Ben androide kopyaladım simdekileri şimdi kalanları almak için sim hafızasını nasıl silerim(evet sim işareti çıkıyor onları tel e kaydettim bu sırada)