Nokia C7 problemleri

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
- Youtube da video izlerken sesi kisip veya artiramiyorum hep ayni(yuksek) seviyede ses geliyor. Dugmeler calisiyor mesala hafizadan bir video oynatinca ses dugmeleri ile sesi kisip yukseltebiliyorum.

Bu sorunu yasayip cozen arkadas var ise cevap bekliyorum.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Videoyu tam ekran mı izliyorsun ? Eğer tam ekran izlemiyorsan sesi kısamazsın.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet tam ekran yapinca sesi kisamiyorum.

ikinci problemim ise, Bazi divx videolarimdan ses gelmiyor. Bana kaliteli bir Player tavsiye edermisiniz. ? ben biraz baktim hic player goremedim ortalikta.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
symbian 3 icin video player tavsiyesi bekliyorum arkadaslar.

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende dec7 var.ama dün geceden beri mesaj gelince ses çıkmıyo ve titremiyo.sadece mesajda aramada yada başka bişeyde değil....sizce neden ?

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bence bir profil ayarlarini tekrar gozden gecir, ona ragmen olmuyorsa, isletim sistemini upgrade veya downgrade ederek degistir, buna ragmende gelmiyorsa Senin telefon Nokia servis yolcusu demektir.

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

Dikkat dikkat - symbian 3 icin Video player araniyor :)

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
profile baktım ama yok olmadı...sadece ses çık ıyo mesaj gelince nun dışında hepsi var :S tuhaf bi durum bi anda oldu.önceden de bi kaç defa oldu ama hepdüzeldi kendi kendine

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yeni bir problem daha buldum, Telefonun uzerinde gelen internet browser ve Youtube browser i ile ne zaman youtube dan bir video oynatsam , video 10 veya 15 saniye sonra kapaniyor ana sayfaya geri donuyor. Buna bir cozum bulamadim. Simdilik uzun metrajli flash video lari izlemek icin youtube download isimli ucretsiz uygulamayi kullaniyorum.

Sizin de basiniza ayni sey geliyor mu yoksa sadece bende mi oluyor. ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hoparlörün sesi çok kısık şifreyide denedim yapılamıyor yazıyo ne yapmam gerekir? teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokıa c7 dokunmatık ekran ve tuşlar çalışmıyor yalnız şöyle birşey var pc ye takınca çalışıyor çıkartınca tekrar aynı çalışmıyor nasıl duzele bılır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
c7 telefonumun flash entegresı yandı parcasını bulamıyorum lutfen yardımcı olurmusunuz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir sabah kalktığımda normal çalışan telefonumun bir anda dokunmatiki kilitlendi. Ne yapmam gerekiyor