Mehmet.d
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Tamamdır teşekürler ,tekrardan eliniz sağlık.
ellerine sağlık üstad ?Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 2.5.3
merhaba bende disablemods diye bir şey yok nasıl yapıcam 2.54 sürüm
dediğiniz gibi yaptım oyuna girerken mod warning uyarısı veriyor devam ediyorum ama oyun hala ingilizce"No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS" dizininde disablemods adında bir metin dosyası yoksa o zaman modlar aktif demektir. Bu adımı geçerek aynı dizinde "MODS" adlı bir klasör oluştur ve indirdiğin ".pak" dosyasını buraya at. O zaman çalışacaktır.
Ve şöyle yazıyor : you appear to be running a modded version of no man's sky. this is not officially supported by hello games and might cause problems. ıf you are experiencing problems, particularly after a version upgrade, please remove any mods in your PCBANK/MODS folder"No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS" dizininde disablemods adında bir metin dosyası yoksa o zaman modlar aktif demektir. Bu adımı geçerek aynı dizinde "MODS" adlı bir klasör oluştur ve indirdiğin ".pak" dosyasını buraya at. O zaman çalışacaktır.
Tamam hallettim oyunu masaüstünden silip en baştan kurup tekrar mods klasörünü attım oldu"No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS" dizininde disablemods adında bir metin dosyası yoksa o zaman modlar aktif demektir. Bu adımı geçerek aynı dizinde "MODS" adlı bir klasör oluştur ve indirdiğin ".pak" dosyasını buraya at. O zaman çalışacaktır.
Bende bekliyorumda pek gelecek gibi değil dosyanin erisimlerini aliyorum 10 saniyr sonra geri aliyo benmiym yönetici o mu anlamadımNeden olmadığını araştırırken bu özelliğin çok sınırlı sayıda oyunda geçerli olduğunu buldum. Yakında gelecek güncelleme ile gamepasste olan daha çok oyuna mod desteği gelecekmiş sanırım ancak henüz bu oyuna gelmemiş. Yani dosyalara hiçbir şekilde müdahale edemiyoruz. Umarım özellik hızlı gelir de Türkçe oynayabiliriz
Abi fallout shelter için yama yapabilir misin ❤Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 2.5.4
Abi fallout shelter için yama yapabilir misin ❤
DISABLEMODS'u silemiyorum, böyle bir uyarı veriyor. Yardımcı olur musun hocam? Yönetici olup tam yetkide olmama rağmen bir türlü işlem yapılmıyor. Xbox Game Pass'den oynuyorum.
çeviri bittimi acaba şuan hiçbirşey anlamıyorum oynarken
Cuma akşamına yetiştirmeye çalışıyorum; ama test durumuna bağlı olarak cumartesi akşamına da uzayabilir. Hazır olduğu zaman size bildirim gitmesi için buraya yazacağım.
Yama için teşekkürler, fakat bi sorum olacak; bu verdiğin linkte ki yama 2.61 sürümü mü ?Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 2.5.8 . Test sırasında gözümden kaçmış birkaç küçük hata olabilir. Onları da gördükçe düzeltirim.
Sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Emeğine sağlık. Azımsanmayacak sayı da insan (ki burada üyeliği olmayıp da, yorum yapamayanlar da var) senin sayende bu oyunu Türkçe oynuyor şu an. Tekrar teşekkürler.Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 2.6.0
Sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Emeğine sağlık. Azımsanmayacak sayı da insan (ki burada üyeliği olmayıp da, yorum yapamayanlar da var) senin sayende bu oyunu Türkçe oynuyor şu an. Tekrar teşekkürler.