Eline sağlıkYamayı güncelledim. Yeni Sürüm 2.4.2. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl geçirmenizi diliyorum.
Tüm hikayeler bittikten sonra, bir Jenerik ekranının çıkmasını bekleme.senaryo bitince oyun tıkandı sanki. ne yapıcaz burdan sonra
Tam güncelleniyor şu oyuna sürekli güncelleme geliyor. Neyse yamanın 4 te 1 i bitmiş. Bu gidişle çok yakın bir zamanda bitecek gibi. Yama %99 olunca başlıycam ben.
Tüm hikayeler bittikten sonra, bir Jenerik ekranının çıkmasını bekleme.Galaksinin merkezine ulaşmayı deneyebilirsin.Kısaca seni sınırsız keşif yapabileceğin bir ortamda yalnız başına bırakıyor ve NPClerin anlık hikayeleri ile eğlenmeni istiyor.Ama bunu başarmış biri olarak sarf ettiğin çabaya pek değmeyecektir.
oyunu genel olarak çok beğensem de çok fazla kopukluk var. bir üs kurmaya hiç ihtiyaç duymadım. birçok alet ve taşıt var ki çoğunu kullanmadım. sadece uzay gemısı gezegen içinde ulaşım için yeterli. yakıtı kolay temın ediliyor. bazı gezegenlerde amacını anlamadığım yapılar buldum, sanıyorum ileriye yönelik güncelleme ile aktifleşecekler. UMUYORUM ki büyük bir güncelleme ile oyunu online olarak oynanacak çok daha iyi bir seviyeye getirecekler. ve bug ların düzeltilmesi lazım.
oyunu bitirmiş olsam da çeviri güncellemelerini takip ediyorum. tekrardan teşekkürler..
Şuanda ne kadarı bitti? en son geçen yılın son ayında güncellemişsin çeviri notlarını.Neyse ki oyuna gelen güncellemeler dil dosyalarına çok miktarda satır eklemiyor. Mesela bugün gelen güncelleme yaklaşık 150 civarı satır eklenmiş ki benim için 1 günlük çeviri kaybı demek.
en son 16 ocakta güncellenmiş.Şuanda ne kadarı bitti? en son geçen yılın son ayında güncellemişsin çeviri notlarını.
Güncel mi?Yamayı güncelledim. Yeni Sürüm 2.4.7
Güncel mi?
Valla Helal olsun 4796 satır bişey kalmış. Sanırım sona kalan satırların içindeki cümleler çok büyük ya da paraagraflar mı diyeyim
Neredeyse 43K lık satırı düzeltmek ve çevirmek çok büyük bir iş çok büyük bir emek.
çeviri için üye oldum, teşekkürler. oyuna yeni başladım sayende. bu arada hazirandaki hedef %100 türkçe mi? yoksa belli yerler eksik mi olacak yine?
ayrıca dosyayı biz de düzenleyebilir miyiz? şu an oyunu google çevirinin fotoğraf özelliğiyle kullanıp oynuyorum. böyle yapacağıma translate çeviri deneyebilirim.
Biome - Lush
Lush is one of the Biome varieties. Worlds with lush biomes are characterized by colorful grass covering most of the surface. These are essentially the Earth-like planets. Depending on the amount of flora, trees can be sparsely found or sprawl into lush forests. Occasionally, one can ****...nomanssky.gamepedia.com
şuradaki "hava durumu" olayları türkçe'ye nasıl çevrildi? google çeviri kullanınca mesela "Blissful" keyifli, "Lethal Humidity Outbreaks" Ölümcül Nem Salgınları diye çevriliyor. Şu an yerleşecek gezegen arıyorum da bunlara bakarak gezegenleri ziyaret ediyorum.
Temperate | Ilıman |
Light Showers | Hafif Sağanak Yağışlı |
Mild Rain | Hafif Yağmurlu |
Refreshing Breeze | Rahatlatıcı Hafif Rüzgar |
Humid | Nemli |
Pleasant | Güzel |
Balmy | Ilık |
Mellow | Yumuşak |
Beautiful | Çok Güzel |
Blissful | Keyifli |
4 gün sonra büyük bir güncelleme gelir ve büyük bir hüzün çöker.Rica ederim. Kalan metinlerin çoğu konuşma diyalogları ve açıklamaları oluşturduğu için işim biraz daha zorlaştı. Ama çalışma süremi biraz daha genişleterek günlük hedefime ulaşabiliyorum. Eğer geliştirici bol satırlı bir güncelleme yayımlamazsa, hayatımda olumsuz bir değişiklik olmazsa ve beni zorlayacak olan son 1000 satır ile baş edebilirsem Haziran ayına kadar çeviri aşaması bitmiş olur. Sonrasında test ve düzeltmeler için biraz daha zamana ihtiyacım olacak. Her şey tamamlandıktan sonra da yamayı bırakmayacağım ve yeni şeyler eklendikçe çevirmeye devam edeceğim. Çünkü eğer bırakılırsa bir süre sonra çalışmaz hale gelebilir ve tüm emeklerim boşa gider.
Büyük güncelleme geldi. Aksiliğe bak. -_-)
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 gün sonra büyük bir güncelleme gelir ve büyük bir hüzün çöker.
dosya yı indirdim pak diye birşey çıktı denilen yere attım ama olmadı yardım ederseniz sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 92483
Gezegenleri tek tek ziyaret etmeden mesela "adalar" gezegeni gibi göremez miyim? Ziyaret etmediklerim hep sönük mü kalacak? Tarayıcı falan yok mu bunun için? Biraz soru cevaba çevirdim ama soracak yer de yok.