Nexus 5

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler an itibari ile nexus 5 elime geçmis durumda.Şimdi sizlere bir kac soru sorcam.Oncelikle telefonun ilk sarzi nasil olmalidir yani su an %46 seviyesinde zaten %60 ile geldi yani telefonun ekranini kapatana kadar jarzini bitireyim mi yoksa %5-6 gibi sarza mi takayim bir de ilk sarz konusunda soyle bir efsane de var telefonun jarzi %100 bile olsa bir kac saat bekle diyenlerde var.Napayim :) simdi ben :)

brobro1312

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon aldigimda ben hep sarji bitirdikten sonra sarja takardim nexus 5 i bilmem ama G2 nin kitapciginda kutudan ciktigi gibi sarja takin ve 12 saatti galiba uzun sure bekletin diyodu yani nexus 5te de boyle olabilir icindeki kitapciga gozat

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi olaya bir el at :) [MENTION=56637]mendocino[/MENTION]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben yardımcı olayım. Telefonun içinde verilen şarzını telefon kapanıncaya kadar bitir tamamen bataryayı boşalt. Ardından şarza tak. %100 olduktan sonra bataryanın üstündeki elektrik işareti gidene kadar şarzda tutmaya devam et. Bu 40 dk ile 1 saat arası değişebiliyor. sonra telefonu çekiyorsun kardeşim. Hayırlı olsun güle güle kullan. Clean Master Programını indirmeyi unutma iyi iş yapar. :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bitir tamamen sonra şarjda bırak 12 saat en az. Fazla takıp çıkarma batarya dengesi bozulur. Örn: sarj & 80 deyken 90 a kadar tak cıkar gıbı .

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben yardımcı olayım. Telefonun içinde verilen şarzını telefon kapanıncaya kadar bitir tamamen bataryayı boşalt. Ardından şarza tak. %100 olduktan sonra bataryanın üstündeki elektrik işareti gidene kadar şarzda tutmaya devam et. Bu 40 dk ile 1 saat arası değişebiliyor. sonra telefonu çekiyorsun kardeşim. Hayırlı olsun güle güle kullan. Clean Master Programını indirmeyi unutma iyi iş yapar. :)

Clean master efsane zaten play store'a ilk girdigimde hemen onu indirdim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Nexusta elektrik işareti gitmez en azından bende gitmiyor.
Batarya uzmanı değilim yukardaki arkadaşların dediğini yapabilirsin ama ben yeni nesil bataryalarda böyle şeylere takmam. Uyarı verince şarja takarım %100 de çekerim gerisini düşünmem.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Nexusta elektrik işareti gitmez en azından bende gitmiyor.
Batarya uzmanı değilim yukardaki arkadaşların dediğini yapabilirsin ama ben yeni nesil bataryalarda böyle şeylere takmam. Uyarı verince şarja takarım %100 de çekerim gerisini düşünmem.

Hocam ben CM11 kulanıyorum G2'im de şarz yerim yuvarlak ortasında elektrik işareti çıkıyor taktığım zaman ve %100 olduktan sonra Elektrik gidene kadar devam ediyorum ve gidiyor gittikten sonra alıyorum. Bi denesin arkadaş belki oluyodur ondada :P

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam ben CM11 kulanıyorum G2'im de şarz yerim yuvarlak ortasında elektrik işareti çıkıyor taktığım zaman ve %100 olduktan sonra Elektrik gidene kadar devam ediyorum ve gidiyor gittikten sonra alıyorum. Bi denesin arkadaş belki oluyodur ondada :P

Zaten bu konustugumuz seylerin batarya kalibrasyonu ile alakasi var diye biliyorum yani batarya omrunu etkileyecegini sanmiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cm 11 niye kurdun ki bu arada

Hocam ben CM11 kulanıyorum G2'im de şarz yerim yuvarlak ortasında elektrik işareti çıkıyor taktığım zaman ve %100 olduktan sonra Elektrik gidene kbadar devam ediyorum ve gidiyor gittikten sonra alıyorum. Bi denesin arkadaş belki oluyodur ondada :P

Bu arada g2 nin batarya turu farkliydi galiba li-po gibi bir seydi sanirim

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yuvarlak gostergede %100 olunca simge yuvarlaga dönüyor ama normal sımgede ısaret kaybolmuyor. Zaten stok romda o sımge tek yuvarlak yok.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yuvarlak gostergede %100 olunca simge yuvarlaga dönüyor ama normal sımgede ısaret kaybolmuyor. Zaten stok romda o sımge tek yuvarlak yok.

Enteresan :)

Zaten bu konustugumuz seylerin batarya kalibrasyonu ile alakasi var diye biliyorum yani batarya omrunu etkileyecegini sanmiyorum

Cm 11 niye kurdun ki bu arada

Bu arada g2 nin batarya turu farkliydi galiba li-po gibi bir seydi sanirim

Sanırım pil olarak nexusla g2 aynı?
CM11 hoşuma gitti o yüzden bunu kullanıyorum. Stock roma döneceğimi düşünmüyorum :D

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cok sade ve hizli dimi :) cm11 iyidir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Cok sade ve hizli dimi :) cm11 iyidir.

Tam onu diyecektim ağızımdan aldın lafı :) LGnin Stock romuna göre aşırı stabil. Sade diyoruz ama bir o kadarda görselliği var :) Nexus temasına zaten gördüm göreli aşığım :) sadece tema için yüklemiştim ama stabilitesini ve kameradaki odaklanma sorunu kalktığını görünce geri dönme isteğim kalmadı :) Forevır Cm11 :D