Süpürgesiz cadı
Profesör
Zaman makinasıyla tek seferlik gidiş ve dönüş biletin olsaydı, nereye ve hangi zamana gitmek isterdin? Ve sadece bi anı değiştirebilseydin bu hangi an olurdu?
böylede türkçeyi katlederim2055 ye giderdim emeklilik primime bakardım
Tuhaflık yok bence.Bendemi bi tuhaflık var acaba![]()
Bende geçmişe odaklandim.Ben hic geleceğe gitmeyi düşünmemiştim. Hep geçmişe gitmeyi düşünmüştüm.
Bendemi bi tuhaflık var acaba![]()
söylemeyi unuttum hayf layf 3 çıkacak mı onu öğrenmek isterdimZaman makinasıyla tek seferlik gidiş ve dönüş biletin olsaydı, nereye ve hangi zamana gitmek isterdin? Ve sadece bi anı değiştirebilseydin bu hangi an olurdu?
Ancak tek bir şansın varBirde Geçmişe gidip Mekke'nin Fethine katılmak isterim. Bir de Hz. Muhammed(s.a.v.)'i görmek isterim. Bu dünyada da inşallah Yüce Allah nasip ederde rüyamda görürüm.
üzdün admine hanımÇok değil 2010 a gitmek isterdim bende. Ağzımdan çıkan iki kelimenin hayatımı bu denli değiştirdiği o ana gidip o kelimeyi değiştirmek isterdim.
Bu zor imtihan sabırla size daha güzel günleri getirir inşallah. Geçmişe gidemesek de geleceği tevekkül ile guzelleştiririz Bi iznillah3-5 ay geçmişe gidebilseydim keşki. Varya ağlamaktan beynim sallanıyor son iki gün. Bazı kötü olaylar yaşadım.
Allah tüm hastaların Şifasını versin. AMİN
hastane kolidorlarının zorluğunu yaşayan bilir . allah acil şifalar versin .3-5 ay geçmişe gidebilseydim keşki. Varya ağlamaktan beynim sallanıyor son iki gün. Bazı kötü olaylar yaşadım.
Allah tüm hastaların Şifasını versin. AMİN
Evet çok üzücü bi olaydı. Tabi o zamanlar bu kadar önemli oldugunu bilemiyor insan.üzdün admine hanım
bu arada konu ne anlatmak istermisin ?Evet çok üzücü bi olaydı. Tabi o zamanlar bu kadar önemli oldugunu bilemiyor insan.
özeldende yazabilirsin .bu arada konu ne anlatmak istermisin ?
Hayatın bana oynadıgı bi oyundu iste.bu arada konu ne anlatmak istermisin ?
---- Mesajlar birleştirildi ----
özeldende yazabilirsin .
ben çareyi umursamamakta buldum . anlaşılan sen kafana çok takıyorsun. insanların neler yaşadığını bilemeyiz tabikide yorum yapma hakkım yok . işin zor gibi duruyorHayatın bana oynadıgı bi oyundu iste.
Kendi hayatımızı kurtarma derdindeyiz biz abikimse de Zeki Müren'i kurtarmayı demiyor hatta JFK'yi kurtarmayı yada Yaser Arafad'ı kurtarırdım demiyor...
Hiç kolay değil.o kolay esas yapılması gereken bu.
Yorumunla noktayı koymuşsun resmen. Kolidorda insan ömrü ikikat üçkat gidiyor.hastane kolidorlarının zorluğunu yaşayan bilir . allah acil şifalar versin .