Can Gönülden tebrik ederim ama Lisans olayı sadece Windows`u özelleştirmek isteyenler için satılıyor artık.Windows 10 adamdır. Gerisi yalandır.
Şaka bir yana ciddi bir seyler olacak.
İyi ki omur boyu Windows 10 lisansım var XD.
Paramı iade edin.Can Gönülden tebrik ederim ama Lisans olayı sadece Windows`u özelleştirmek isteyenler için satılıyor artık.
Yani lisans kullanmayan da Windows`u normal kullanır, kafayı şişirmez lisans gir diye![]()
Aynen kendi çekirdekleri sorunluymuş. Windows 10 o zaman nasıl olur çok mercek ediyorum.bi sene önce windowsun linux çekirdeği kullanmak isteyişi hakkında birşeyler okumuştum.
olur mu öyle birşey?
Forum ikiye ayrılmış durumda. 10 üzeri gelmeyecek diye diretenler çoğunluk taraf.Galiba yeni sürüm geliyor: Microsoft looks ready to launch Windows 11
11 gelirse sen 10'a geçmeyecek misin?Forum ikiye ayrılmış durumda. 10 üzeri gelmeyecek diye diretenler çoğunluk taraf.
Ha gelirse napacaklar? tabi 11 üzeri gelmiycek dicekler ama ister gelsin ister gelmesin bana ne zararı nede yararı yok![]()
Dur hele dur. ? Bakalım 11 nedir nasıldır11 gelirse sen 10'a geçmeyecek misin?
Abime KDE üzerinden Windows 11 yapıp geliyorum ?.Dur hele dur. ? Bakalım 11 nedir nasıldır
Başlat tuşunda acıbiber logosu olsun. Yönetim çubuğunu Crax çubuğu yap baharatlısındanAbime KDE üzerinden Windows 11 yapıp geliyorum ?.
Ben key buldum 8.1 için 6 ay geçerli oldu şansımaMillet Windows 10 keyi alacak parayı bulmuş konuşuyor biz konuşamıyoruz
24 Haziran'a kadar yolu var.Bu konu fazla uzamadı mı yaw @_Zaur_
YaniBu konu fazla uzamadı mı yaw @_Zaur_
Windows 10 ne kadar güncellenirse bu konuda güncellenecektir efenimBu konu fazla uzamadı mı yaw @_Zaur_
yani bi 564812198416516841 yılı daha var konununWindows 10 ne kadar güncellenirse bu konuda güncellenecektir efenim![]()
Yaşayıp görcez. Bence çok kesin konuşmayani bi 564812198416516841 yılı daha var konunun
Windows 13 gelir benceYaşayıp görcez. Bence çok kesin konuşma![]()
tek rakamlar çok gelmiyor bence 14 gelirWindows 13 gelir bence
Hayır hissediyorum ALLAHİN izniyle 13 olacaktek rakamlar çok gelmiyor bence 14 gelir![]()
Ben yeni bir sürüm gelmeyecek diye biliyorum. Yeni bir güncelleme geleceğini hatırlıyorum. Onun dışında zaten böyle bir durum olursa mantıken Windows 10'dan yeni sürüme ürün anahtarınızı da geçirebilirsiniz.Tanıtısın bakalım ben yine windows 10da duracam çünkü key var zuahhaha.
Evet benimde sürücüler desteklemiyor maalesef olsa bende kesinlikle 8.1 kullanırım8.1 çünkü en stabil ve hafif işletim sistemi. İşlemci desteğim olsa anında döneceğim ama maalesef Win10 destekliyor sadece.
sistemin ne ki? Ben ddr2 pentumlu sistemde onboard vardı onla kullanıyordum 8.1Evet benimde sürücüler desteklemiyor maalesef olsa bende kesinlikle 8.1 kullanırım
ben sistemimi bilmiyorum destekliyo mu onu da bilmiyorum ama kuruluyosa sıkıntı yok heralde (şuan 8.1 kurulu)sistemin ne ki? Ben ddr2 pentumlu sistemde onboard vardı onla kullanıyordum 8.1
7 ye uyumlu onboard driveri 8.1 e yazmıştım akıyordu alemlere![]()
Hakkatten sistemin bileşenleri ne diye bilmiyon mu?ben sistemimi bilmiyorum destekliyo mu onu da bilmiyorum ama kuruluyosa sıkıntı yok heralde (şuan 8.1 kurulu)
dxdiag yazıp bakılmıyor mu onaHakkatten sistemin bileşenleri ne diye bilmiyon mu?
Speccy Piriform programını yükle bak sisteme hele