Trrrek Çillo karabasan
Profesör
DDR4 amd radeon işlemci var ve sadece windows 10 destekliyorsistemin ne ki? Ben ddr2 pentumlu sistemde onboard vardı onla kullanıyordum 8.1
7 ye uyumlu onboard driveri 8.1 e yazmıştım akıyordu alemlere![]()
DDR4 amd radeon işlemci var ve sadece windows 10 destekliyorsistemin ne ki? Ben ddr2 pentumlu sistemde onboard vardı onla kullanıyordum 8.1
7 ye uyumlu onboard driveri 8.1 e yazmıştım akıyordu alemlere![]()
He anladım Ryzen işlemciyse doğru diyonDDR4 amd radeon işlemci var ve sadece windows 10 destkeliyor
En kötü olan şeyde 8.1 e geçmek 4 5 saat sürdü sonra sürücüler olmadığını öğrenince geri windows 10 a geçtim 8 saat sürdü (atmıyorum) İSO dosyaları bozuk çıkınca yeniden onarım yapıp yeniden windows 10 kurdum 2 günüm bir windows kurmakla geçtiHe anladım Ryzen işlemciyse doğru diyon![]()
1000 Tl nası verdin? Kutulu mu aldın nedir?Ben olsam yeni windows çıkınca asla bilgisayarı yükseltmezdim hem lisansım var ben o lisansa bin tl verdim boşu boşuna vermedim o parayı kesinlikle windows 10’da kalacağım. Hemde yepyeni bir işletim sistemi hatalarla dolu olacaktır en azından 1,5 yılda iyice yerleşene kadar
Microsoft Storedan pro lisansı yada home lisansı almış çoğunluk.1000 Tl nası verdin? Kutulu mu aldın nedir?
Hayırlı olsun daha ne diyim![]()
Sonra diyosunuz ekonomi kötüMicrosoft Storedan pro lisansı yada home lisansı almış çoğunluk.
Gözardı listem doluyore.
Belirli hizmetleri kapatınca; SYSMAIN, Search gibi, HDD kullanımı azalıyor bayağı.Windowsa geri dönelim ya. Zaten yönetim görürse boşuna ceza puanı yazcak.
HDD 100% kullanım canavarı olmazda eğer ben kullanırım yeni sistemi sizi bilemem![]()