bence windows daha iyi, linux ta yok şu komutu yazayım yok wine kur uğraş da uğraş falan yoruyo insanı..windows çöp olduğu gibi yalancı bir kurucuya sahip.
en iyisi gnu/linux
bence windows daha iyi, linux ta yok şu komutu yazayım yok wine kur uğraş da uğraş falan yoruyo insanı..windows çöp olduğu gibi yalancı bir kurucuya sahip.
en iyisi gnu/linux
Vista ile 10 arasında kalırsam Vista seçerim şahsenWindows 10 için, Windows Vista'nın yamalanmış hali diyorlar.
Hocam neden vistayı tercih ederdiniz?Vista ile 10 arasında kalırsam Vista seçerim şahsen![]()
Win 10 o kadar kötü değil yaw.?Vista ile 10 arasında kalırsam Vista seçerim şahsen![]()
Adam işi biliyor. Windows 10 ölü yatırım.Hocam neden vistayı tercih ederdiniz?
zırt pırt güncelleme almadığı için.Hocam neden vistayı tercih ederdiniz?
Güncelleme çok geliyor evet ama benim pc de 3-5dk sürüyor.zırt pırt güncelleme almadığı için.
Cinnet geçirtiyor adama. Bir iki defa yaşadım deneme amaçlı güncelleme açık bıraktığımda.
Pc yi kapatıyom bekle sistem hazırlanıyor felan yeniden açılıyor ayarlıyoruz felan yarım saat bir saate kendine zor geliyor pc
Sen de Wine kurma kanki.bence windows daha iyi, linux ta yok şu komutu yazayım yok wine kur uğraş da uğraş falan yoruyo insanı..
wineyi Mintte kurdum ben. Rehber vardı ordakileri aynıyla uyguladım. Hatta oyun bile açıp oynadımSen de Wine kurma kanki.
Anahtarı ekleyip, install WineHQ demek bu kadar zorsa...
Aslında markette var. Buna bile gerek yok.
Ben de LoL için kullanıyorum. Onu da Lutris hallediyor zaten. Tek tek uğraşmıyorum.wineyi Mintte kurdum ben. Rehber vardı ordakileri aynıyla uyguladım. Hatta oyun bile açıp oynadımstabil çalışıyordu oyun
niyeWİndows 10 Son olmalıydı, adı üstünde Window-sOn
Benim ki 3 saat te kendine geldiyarım saat bir saate kendine zor geliyor pc
niye böyle dedim diye sorarsanız , başlangıçta ki tüm* uygulamalar neredeyse tam ekran ve mobili andırıyor.
Vista ReMake 2021 Edition ver3 Service Pack 1.Windows 7 Remastered
Bunu milaattan önceden beri gelen bir şey. Bir marka 9 sayısı yerine başka bir ad vermiş , o gün bugündür markalar 9 sayısını atlar...Sadece windows değil neden çoğu marka 9 sayısını atlıyor anlamadım![]()
Windows 98 98 sene sonra kaldırıldı...10 yıl sonra windows 10 desteği kaldırıldı.
Bende de ama güncelleme yaptıktan sonra tost makinesi kullanıyormuşum gibi hissediyorum...3-5dk sürüyor.
Beklentiye girmiyoruz bence. Bir çoğumuz bu işin dalgasındayız: D.Çok fazla beklentiye girmeyin.
En son bıraktığımda güncelleme yapmıyordu. Sizin ki yine yapıyorBende de ama güncelleme yaptıktan sonra tost makinesi kullanıyormuşum gibi hissediyorum...
Bilgisayarınız/Laptopunuzun donanımı iyi mi? Ona göre değişiklik gösteriyor. Ben her güncellediğimde sanki laptop daha da iyileşiyormuş gibi geliyor. En son ki güncellemede görev çubuğuna hava durumu gelmiş. Bence güzel duruyor.Bende de ama güncelleme yaptıktan sonra tost makinesi kullanıyormuşum gibi hissediyorum...
bence windows daha iyi, linux ta yok şu komutu yazayım yok wine kur uğraş da uğraş falan yoruyo insanı..
İleri ileri demiyoruz o yeter.isteyene çok kolay. hatta elin alışınca severek yazıyosun o komutları.
Tam benim düşündüğümü yazmışsınız. Elinize sağlık hocam.Microsoft'a göre cevap kesin bir "hayır". Şirket, Windows 10'un Windows'un son sürümü olduğunu ve bir hizmet olarak sürekli güncelleneceğini belirtiyor. Şahsi düşüncem: Windows 8.1'e olan genişletilmiş destek sona ermeden Windows 10 dışında yeni bir sürümün piyasaya sürüleceğine pek ihtimal vermiyorum. Olursa da "bir hizmet olarak Windows" sloganının altını dolduran bir Windows sürümü olur ve muhtemelen 10 da dahil önceki tüm Windows sürümleri tarih olur.
üreticiler artık o kadar aptal değilçıktığı gibi cracklenir
Aero temasını geri getirseler keşke..Hele bir Aero desteği gelmesin ben o zaman sorarım onlara. Bu arada tanıtım saatinin 11 olması da tesadüf çıkmaz ise şaşırmayın.