Haber Nerede Bizim Win 10'Cular? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Hocam neden vistayı tercih ederdiniz?
zırt pırt güncelleme almadığı için.

Cinnet geçirtiyor adama. Bir iki defa yaşadım deneme amaçlı güncelleme açık bıraktığımda.
Pc yi kapatıyom bekle sistem hazırlanıyor felan yeniden açılıyor ayarlıyoruz felan yarım saat bir saate kendine zor geliyor pc

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Eski bilgisayarımda Windows 10 dan memnun değildim fakat yeni bilgisayarımdaki Windows 10 dan memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zırt pırt güncelleme almadığı için.

Cinnet geçirtiyor adama. Bir iki defa yaşadım deneme amaçlı güncelleme açık bıraktığımda.
Pc yi kapatıyom bekle sistem hazırlanıyor felan yeniden açılıyor ayarlıyoruz felan yarım saat bir saate kendine zor geliyor pc
Güncelleme çok geliyor evet ama benim pc de 3-5dk sürüyor.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
bence windows daha iyi, linux ta yok şu komutu yazayım yok wine kur uğraş da uğraş falan yoruyo insanı..
Sen de Wine kurma kanki.
Anahtarı ekleyip, install WineHQ demek bu kadar zorsa :D...

Markette var. Buna bile gerek yok.
Aslında LoL dışında, Wine'a bile gerek yok.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Sen de Wine kurma kanki.
Anahtarı ekleyip, install WineHQ demek bu kadar zorsa :D...

Aslında markette var. Buna bile gerek yok.
wineyi Mintte kurdum ben. Rehber vardı ordakileri aynıyla uyguladım. Hatta oyun bile açıp oynadım :) stabil çalışıyordu oyun

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
wineyi Mintte kurdum ben. Rehber vardı ordakileri aynıyla uyguladım. Hatta oyun bile açıp oynadım :) stabil çalışıyordu oyun
Ben de LoL için kullanıyorum. Onu da Lutris hallediyor zaten. Tek tek uğraşmıyorum.
Markette var veya "install Lutris" yazıyorum. Kuruluyor.
Gerisi yok denecek kadar kolay.

İleri, ileri demiyoruz :D.

Steam Proton ile bir çok oyunu Native yakın çalıştırmayı başarıyor zaten. Wine'a ihtiyaç olmuyor bile.
Bak bunların hepsini oynuyorum/oynuyordum;
2021-06-03 14-55-15 ekran görüntüsü-1280x720.png

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,477
Sadece windows değil neden çoğu marka 9 sayısını atlıyor anlamadım :D
Bunu milaattan önceden beri gelen bir şey. Bir marka 9 sayısı yerine başka bir ad vermiş , o gün bugündür markalar 9 sayısını atlar...
Tamamen kurgudur, yazan: @BatuhanDN
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 yıl sonra windows 10 desteği kaldırıldı.
Windows 98 98 sene sonra kaldırıldı...

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Çok fazla beklentiye girmeyin yeni sistemin W10X olarak tanıtılıp katlanabilir cihazları hedef alma ihtimali var. En azından Microsoft'un ilk amacı böyleydi sonra bu sistemi masaüstüne adapte edip yeni bir sürüm olarak çıkarmak istediyseler bilemem.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Bende de ama güncelleme yaptıktan sonra tost makinesi kullanıyormuşum gibi hissediyorum...
Bilgisayarınız/Laptopunuzun donanımı iyi mi? Ona göre değişiklik gösteriyor. Ben her güncellediğimde sanki laptop daha da iyileşiyormuş gibi geliyor. En son ki güncellemede görev çubuğuna hava durumu gelmiş. Bence güzel duruyor.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Microsoft'a göre cevap kesin bir "hayır". Şirket, Windows 10'un Windows'un son sürümü olduğunu ve bir hizmet olarak sürekli güncelleneceğini belirtiyor. Şahsi düşüncem: Windows 8.1'e olan genişletilmiş destek sona ermeden Windows 10 dışında yeni bir sürümün piyasaya sürüleceğine pek ihtimal vermiyorum. Olursa da "bir hizmet olarak Windows" sloganının altını dolduran bir Windows sürümü olur ve muhtemelen 10 da dahil önceki tüm Windows sürümleri tarih olur.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Microsoft'a göre cevap kesin bir "hayır". Şirket, Windows 10'un Windows'un son sürümü olduğunu ve bir hizmet olarak sürekli güncelleneceğini belirtiyor. Şahsi düşüncem: Windows 8.1'e olan genişletilmiş destek sona ermeden Windows 10 dışında yeni bir sürümün piyasaya sürüleceğine pek ihtimal vermiyorum. Olursa da "bir hizmet olarak Windows" sloganının altını dolduran bir Windows sürümü olur ve muhtemelen 10 da dahil önceki tüm Windows sürümleri tarih olur.
Tam benim düşündüğümü yazmışsınız. Elinize sağlık hocam.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Hele bir Aero desteği gelmesin ben o zaman sorarım onlara. Bu arada tanıtım saatinin 11 olması da tesadüf çıkmaz ise şaşırmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...