ben daha iphone alıp da "pişman oldum keşke android bir telefon alsaydım" diyen görmedim. ama androidden ağzı yanıp iphone alan çok adam gördüm.
Ilk dediginizi Ben az once maxicep forumda gordum ama adam ip3ten galaxy s e kacmis

ben daha iphone alıp da "pişman oldum keşke android bir telefon alsaydım" diyen görmedim. ama androidden ağzı yanıp iphone alan çok adam gördüm.
@ouzdoan68 Şarj problemi olmasa şatış rekorları kırar heralde ama iPhone 5 alcam galiba![]()
Alırsan 32 gb al ben 32 gb aldım suan 170 uygulama 100 müzik 40 resim var ve 8 gb bos Neden iphone sorusuna gelirsekde iphone sürekli telefon cıkarmıyo diğer firmalar gibi htc hemen sonra butteryfly s cıktı iphone u diğer telefonlara göre daha yüksek fiyattan satabilirsin ve her uygulama oyun vs ilk iphone a cıkar ve sorunsuz çalışır mesela iphone 3gs 4 yıllık telefon hala asphalt 7 modern combat 3 shadowgun gibi oyunlar oynanabiliyo ve iphone da aksesuar sıkıntısı cekmezsin vs vs
MEsela benben daha iphone alıp da "pişman oldum keşke android bir telefon alsaydım" diyen görmedim. ama androidden ağzı yanıp iphone alan çok adam gördüm.
5cyi salla bence oyuncaktan farkı yok alacaksan temiz ikinci el 5s al derim.iphone 5c ler ucuzlar mı beyler sizce?
fiyatlar düşünce bir iphone atağı yapabilirim.5cyi salla bence oyuncaktan farkı yok alacaksan temiz ikinci el 5s al derim.
1-2 ay içerisinde iphone 5ve 5c 900-950 liraya bulman rahatlaşacak, sık sık cihaz değiştiren biriyim %80 ihtimal ile böyle olacak.iphone 5c ler ucuzlar mı beyler sizce?
1-2 ay içerisinde iphone 5ve 5c 900-950 liraya bulman rahatlaşacak, sık sık cihaz değiştiren biriyim %80 ihtimal ile böyle olacak.
4s lerde düşer 4s ten iphone 6 ya geçmek isteyen daha çok insan vardır.iPhone 4 fiyatları oralarda(4S değil)... Hayal kurmayalım.. Kayıtsız, garantisiz telefonları kastediyorsanız onların fiyatlarını bilmiyorum. Ama bildiğim birşey var, alınmaz..
Siz piyasayı bilmeden yorum yapmayın lütfen şuan iphone 4 ler 450 tl ye tertemiz bulmak mümkün 4s ise 700 liraya tertemiz bulmak mümkün, şuan itibari ile temiz iphone5 vs 5c ler 1000 liraya rahatça alınabılıyor. Siz hangi kaynağa dayanarak hayal diyorsun ? Neredeyse her ay galaxy s1 den beri telefon değiştiren bir insanım piaysadaki tüm telefonları alıp kullanıp zarar etmeden değiştirdim, piyasa da 1-2 ay sonra 900-950 ye iphone 5 ve ya 5c alacaksan temiz bulamazsan bana yaz ben sana bulayım isteyen herkese bulurum.iPhone 4 fiyatları oralarda(4S değil)... Hayal kurmayalım.. Kayıtsız, garantisiz telefonları kastediyorsanız onların fiyatlarını bilmiyorum. Ama bildiğim birşey var, alınmaz..