Neden iPhone?

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben daha iphone alıp da "pişman oldum keşke android bir telefon alsaydım" diyen görmedim. ama androidden ağzı yanıp iphone alan çok adam gördüm.

Ilk dediginizi Ben az once maxicep forumda gordum ama adam ip3ten galaxy s e kacmis:D

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@sdelta Geçmş olsun :) @pilger Bence ben telefonu aldığımda sana sorayım :D Birde hafıza kartı kullanılmıyomuş yazıda öyle yazıyodu. Problem oluyor mu yetmeme gibi :D
Alırsan 32 gb al ben 32 gb aldım suan 170 uygulama 100 müzik 40 resim var ve 8 gb bos Neden iphone sorusuna gelirsekde iphone sürekli telefon cıkarmıyo diğer firmalar gibi htc hemen sonra butteryfly s cıktı iphone u diğer telefonlara göre daha yüksek fiyattan satabilirsin ve her uygulama oyun vs ilk iphone a cıkar ve sorunsuz çalışır mesela iphone 3gs 4 yıllık telefon hala asphalt 7 modern combat 3 shadowgun gibi oyunlar oynanabiliyo ve iphone da aksesuar sıkıntısı cekmezsin vs vs

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=349549]ouzdoan68[/MENTION] Şarjlı kılıf mı :D O ne ya :D Bilmiyordum bak bunu :D Merak ettim :D windows8 Maşallah sende de bayağı bir şey yüklüymüş :D Ben 64 düşünmüştüm yetmezse diye ama 32 alıncada yeticek gibi duruyo ve bu kadar uygulama müzik resim vb. şeylerle kasmıyo hala değil mi :D

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben daha iphone alıp da "pişman oldum keşke android bir telefon alsaydım" diyen görmedim. ama androidden ağzı yanıp iphone alan çok adam gördüm.
MEsela ben :) Android telefonuma launcherler temalar widgetler bi dolu romlar yükledim vs. Gel gör ki iphone 5 e geçince, benim de zamanında çok dillendirdiğim özgürlük konusunu ne kadar abarttığımı anladım. İphone 5 imle gerekten mutluyum. Evet ekranı daha geniş olmasını çok isterdim ama insan kullanınca farkı anlıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone kısıtlı diyosunuzda , kilit ekranına widget eklicende ne olacak. biz s3 te ekliyoruzda ne oluyo? telefonun kasmasından başka birşeye yaramıyo. şimdi sizin düşünceniz şu , androidde widget ekranları var herşey ekleyebiliyos kısayoldan ulaşabiliyoz oohhh miss. tamam arkadaşım iphone da zaten direkt widget ekranıyla başlıyon herşeyin orada hem stabil hem kolay. diyoki biz androidde tema değiştiriyoruz , ikonları istediğimiz gibi düzenleyebiliyoruz. ee ekledinde ne oldu? telefonun kasmadından başka hiçbir işe yaramadı. ayrıca google play store da nedense iphone launcher dolu. iphone un öyle bir arayüzü varki hiç sıkılmıyorsun , androiddeki gibi deil. valla bende galaxy s3 var keşke almasaydım diyorum şuan telefonda şuanki güncel oyunların hiçbirini kasmadan oynayamıyorum illada kasacak. senin telefonun bozuk demeyin , 2-3 telefonda daaha denedim hepsi aynı. ayrıca iphone lara virüs gimiyor. benim s3 de şuan youtubede gezerken kendi kendine müzik çalar açılıyor al sana virüs adamı deli eder. google play storeda indirdiğin uygulamalar virüslü çıkıyor daha ne ?? ayrıca iphone un hızlı olmasının sebebi , iphone androiddeki gibi uygulamaları indirip kurmuyor. direk indirdiği şeyi açıyor. onda kurma , dosya diye bişey yok. hiçbirşey kulmuyor , mesela şöyle söyliyeyim. şimdi bilgisayarda biz bişey indirip setubunu kuruyoruz dimi C ' ye. iphone da direk o setuptan açıyor kurulum yok. ondanda telefonda yer kaplamıyor şakır şakır direk açıyor. androidde , oyunu açarken oyunun kurulu olduğu dosyadan ilk önce oyunun bilgilerini alıyor ondan sonra açıyor ve oyunu oynarkende , oyunun kurulu olduğu dosya ile sürekli iletişimde. örneğin sen arabayla gidiyosun önüne kutu çıktı , dosyadan otomatik olarak o kutuyu alıp oyuna koyuyor öyle oluyor. iphone da direk oynuyon setup felan yok

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadas bayagi dolmus keske almasaydin s3 ü kullanamadiktan sonra kasiyomus ya:D

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Harbiden bayağı dolmuş :D Bende karar verdim iPhone 5 almaya :D 5S ne zaman çıkacak bilmiyorum ama yakın zamandaysa bekleyebilirim :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İOS ve telefonun güçlü yapısı. Artık safir ekrana sahip olacak bu onu gerçekten bir AMİRAL GEMİ yapacak.

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
3. Seneme girdiğim iPhone4s kullanıyorum. Sana sunu sormak istiyorum 3 sene önceki telefonların hangileri suan piyasada var? Yani hangileri şimdiki telefonlarla kıyaslanıyor? Hangi foruma baksan ip4s mı galaxy bilmem kaç mı? İp4s mı Nokia bilmem kaç mı? Diye sorular görürsün. Isin gercegi uzun sure kullanmak istersen iPhone al kimseyi de dinleme. Yok soyleymis yok boyleymis diyen çok olur. En iyisi kullan farkını kendin gor. Bir de özgürlükten dem vuran arkadaslarıma sormak istiyorum jbsiz ip4s ile neyi isteyip de yapamadınız ???

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1GB RAM ile o hıp hızlı telefon çalışıyor. Android bir telefon asla dayanmaz. Ama tercih meselesi her zaman ön planda.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
iphone 5c ler ucuzlar mı beyler sizce?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Nisan mayıs gibi 5s düşünüyorum bende :P

broodofqueen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sebeplerini sıralıyorum, herhangi bir önem derecesi olmaksızın aklıma gelen sırayla;

iOS
iCloud
AirPlay
Yazılım Desteği süresi(iPhone 4S iOS8 güncellemesi alacak)
Kaliteli malzeme ve işçilik
Dizayn(basit ve güzel)
AppStore
Ekosistem(iOS ve Mac OS entegrasyonu, sıfır ayar ile bağlantı)
ve alışkanlık...

İlk versiyondan beri iPhone kullanıyorum. 2 yılda bir değiştiririm telefonumu, ara nesillerle işim olmaz. iPhone, 3G, 4 ve 5 kullandım.. Lakin bu sene değiştirmeyeceğim. Eşime bir android telefon alıp deneyimledikten sonra kararımı vereceğim. Çünkü akıllı telefon almak artık önemli bir karar, 2400 TL'den bahsediyoruz.

broodofqueen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-2 ay içerisinde iphone 5ve 5c 900-950 liraya bulman rahatlaşacak, sık sık cihaz değiştiren biriyim %80 ihtimal ile böyle olacak.

iPhone 4 fiyatları oralarda(4S değil)... Hayal kurmayalım.. Kayıtsız, garantisiz telefonları kastediyorsanız onların fiyatlarını bilmiyorum. Ama bildiğim birşey var, alınmaz..

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
iPhone 4 fiyatları oralarda(4S değil)... Hayal kurmayalım.. Kayıtsız, garantisiz telefonları kastediyorsanız onların fiyatlarını bilmiyorum. Ama bildiğim birşey var, alınmaz..
4s lerde düşer 4s ten iphone 6 ya geçmek isteyen daha çok insan vardır.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Siz piyasayı bilmeden yorum yapmayın lütfen şuan iphone 4 ler 450 tl ye tertemiz bulmak mümkün 4s ise 700 liraya tertemiz bulmak mümkün, şuan itibari ile temiz iphone5 vs 5c ler 1000 liraya rahatça alınabılıyor. Siz hangi kaynağa dayanarak hayal diyorsun ? Neredeyse her ay galaxy s1 den beri telefon değiştiren bir insanım piaysadaki tüm telefonları alıp kullanıp zarar etmeden değiştirdim, piyasa da 1-2 ay sonra 900-950 ye iphone 5 ve ya 5c alacaksan temiz bulamazsan bana yaz ben sana bulayım isteyen herkese bulurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı zamanda diğer birçok telefonun aksine tek elle kullanılabiliyor...