Neden Herkes Casper Kötülüyor

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
Benim 2-3 ay önce aldığım casper nirvana x400 modeli bir laptop aldım ve gayet memnunum ama herkes casper kötülüyor tüm forumlarda %90 casper kötü başka marka alın diyor çoğuda asus lenovo öneriyor casperda iyi bence
Fikirleriniz nelerdir

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
Not:açtığım 2. konu 1. kapatılmış yanlış katagori şeçmişim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not:açtığım 2. konu 1. kapatılmış yanlış katagori şeçmişim

lenono her türlü casper den daha iyi ama kötü diyenide ne biliyim
evet lenovoda iyi marka ama her yerde casper kötü diyorlar

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Casper eskiden çok kötüydü. Menteşeler kırılır, aşırı ısınırdı. Şimdi eski Casper laptopum için driver bile bulamıyorum. Arşiv bile tutmuyorlar. (Tutuyorlarsa bile benim cihazımı bulmadı) Şimdi nedir ne yapar bilmiyorum ancak eskiden çok büyük başarısızlıklarla kendi adını lekeledi. ¯\_(ツ)_/¯

Edit: Yüksek bütçede Lenovo Monster'dan da iyi. Yerli markalar düşük bütçelerde iyi. Yüksek bütçelerde pek önermem.

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
Casper eskiden çok kötüydü. Menteşeler kırılır, aşırı ısınırdı. Şimdi eski Casper laptopum için driver bile bulamıyorum. Arşiv bile tutmuyorlar. (Tutuyorlarsa bile benim cihazımı bulmadı) Şimdi nedir ne yapar bilmiyorum ancak eskiden çok büyük başarısızlıklarla kendi adını lekeledi. ¯\_(ツ)_/¯
ama teknoloji gelişti artık driver sorunu kalmadı

Edit: Yüksek bütçede Lenovo Monster'dan da iyi. Yerli markalar düşük bütçelerde iyi. Yüksek bütçelerde pek önermem.
mesela 10.000 lira ya monster mı lenovomu casper mıalınır (mesela para yok :D)

Umut EY

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Abi adamlar dışarıdan parça alıyor. Kendileri yapmıyor.

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
Dediğim gibi kendi adlarını karaladılar. Kimse de almak istemiyor. Kimse almayınca da kendilerini nasıl geliştirdikleri bilinmiyor.
evet karaladıkları için insanlar güven sarsıyor

Reaksiyon puanı
6,396

Menteşe kırılma sorunu. ?‍♂️

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Benim 2-3 ay önce aldığım casper nirvana x400 modeli bir laptop aldım ve gayet memnunum ama herkes casper kötülüyor tüm forumlarda %90 casper kötü başka marka alın diyor çoğuda asus lenovo öneriyor casperda iyi bence
Fikirleriniz nelerdir

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
iyi rehberlik ama ne alcaz aklımdaki markalar hepsi alınmaz demişsiniz

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
3 yıllık casper kullanıyorum. 1 Defa benim suçumdan işlemcisi yandı tablet bilgisayarın. Sonra garantiye gönderdik düzettiler. Onun dışında bir sorun yaşamadım casper'da. Fakat rakiplerinin gerisinde kalıyor çoğu şeyde.

enginar gaming

Öğrenci
Reaksiyon puanı
149
Satış yaparken kandırıyorlar, 2 gb ekran kartı diye sattı 10 yaşında ben ne bilsin 940MX olduğunu.
Sonra 8 GB ram diyor, 2133 MHz, i5 işlemci diyor ama 7200U demiyor.