Neden hâla TTnet ?

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nereye baksam ttnet ile ilgili bir çok şikayet görüyorum, aslında şikayetler burdan yapılmaz ama neyse. Hizmetten menmun kalan kimse yok herhalde. Buna bende dahil tabi, aylık 65 lira ödeyip eziyet çekenlerdenim, internetin tam bi keyfini alamadım desem dogru olur. Hız olmayınca olmuyor bende bilirim 1000 mbps kullanmayı ama işte, onada derman yetmez :D ttnet 8mbps ama hattım zaten 4 mbps kadar destekliyor. Velasıl ttnetten bu kadar şikayet varken neden hâla ttnet kullanıyoruz. ? Bizi baglayan taahütnamemi :D

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
TTNet'i neden hep kötülerler,evet hatası veya hataları olabilir,ama emin olun şuan en iyi internet servis sağlayıcısı bile önceden 0 sorun ile buralara gelmedi;

Sabır.Ne kadar katlanılır bilmiyorum ama cennete bile götüren sabır'ın sonu mutluluk olacağına eminim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
kötünün iyisi TTNet malesef :(

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bulunundugum bölgede ttneten baska internet saglayacısı yok :D işte bu yüzden ttnet ! :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
1 yıllık sözleşmemiz kaldı! bu yüzden ttnet

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Daha ucuz daha kaliteli daha iyi hizmet anlayışına sahip kısacası daha iyisi varsa söyleyin geçelim hemen...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ağrı doğubayazıtta da mecburiyatten tt net,zehir zakkum olsun,memleketi yemişler,tt net hız testi sayfasını bile açmıyor,allah belanızı versin,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başka bir internet sağlayıcısı varsa hemen geçelim hepsinin alt yapısı ttnet, türk telekoma bağlı