Neden galaxy s8 değil ?

seymnalper123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Abiler babamda 2012 de çıkan iphone 5 var ve şuan hala en üst sürümü kullanıyo ama donmuyo bi galaxy s8 alsak 2 yıl sonra güncelleme vermiyolar sırf bu yüzden android istemiyorum.Bunun sebebini açıklar mısınız ?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Abiler babamda 2012 de çıkan iphone 5 var ve şuan hala en üst sürümü kullanıyo ama donmuyo bi galaxy s8 alsak 2 yıl sonra güncelleme vermiyolar sırf bu yüzden android istemiyorum.Bunun sebebini açıklar mısınız ?
İphone 5'in donmaması biraz ilginç. Çevremde 2 tane iphone 5 var ikiside perişan. Güncelleme güncelleme diyorsunda hiç içeriğine baktınmı gelen güncellemenin ? Ben iPad minime 1gb güncelleme geldiğinden ne gelmiş diye baktım. "iPhone 7 için iyileştirmeler" yazıyordu. E bunun ne işi var ipad minide ? Samsung ayda yılda bir güncelleme verir ama keşke güncellemeseydim dedirtmez.

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Pahalı olması haricinde bir dez avantajı yok. Ama S7 Edge fiyatları düşerse alınabilir.

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Eski telefonum iPhone 5'i anneme vermistim en son surum yuklu cihazda cok fazla uygulama felan yuklu degil elime aldigim zaman uygulamalarin 2-3 sn yavas acilmasi haricinde bende oyle donma kasma felan goremedim cihazda..S8 arka kapak tasarimi ve androidin gerek uygulama gerek stock uygulamalardaki tasarimi benim hic hosuma gitmiyor zevk meseli tabi ancak romlarla felan 3 yil bilemedin 4 yil goturucek bir cihaz s8..Android istiyorsan Pixel modeline bi goz gezdirmelisin iOS istiyorsan butcene gore en son cikan telefonu almalisin ancak durum yine sana hangisinin hitap ettigine donuyor.

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Benim de sorunum android ile. Hem karışık geliyor hem de güncellemeyi en fazla 2 yıl vermesi ve ne zaman verecek diye beklemek canımı sıkıyor. İos da bu sorunlara yer yok.