Ne tavsiye edersiniz?

wasvis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almayı planlıyorum. Telefonda oyun oynayan biri değilim. Müzikte fazla dinlemem. Günlük kullanım için alacağım. Ekran boyutu 5.5 inç altı düşünüyorum. Telefonun tipi, kamerası ve bataryası benim için ön planda. En az 2 sene kullanmayı düşünüyorum. Bakındığım telefonlar Htc M8-M9 veya Samsung S6. Diğer markalara bakmayı pek düşünmedim. Bunlar dışında tavsiyeniz olursa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hocam size m9'un iyi yönlerini yazayım. Ses kalitesi piyasadaki en iyi modellerden biridir. Tasarımı çok şık elinize aldığınızda premium hissi veriyor. Sense arayüzü sizi en az 2 sene ilk günkü performansında götürür. Bizzat kullanıcısı olarak iyi bulduğum yönleri bunlar.
Kötü yönlerine gelirsek s810 işlemcisi aşırı ısındığı için hızını düşürdüler ancak ısınması eskisi kadar olmasada devam ediyor. Kamerası ile kaliteli fotoğraf çekmek için gün ışığı şart. Bunun dışında evde ışıklı ortamda çekilen resimler bile başarısız. Batarya performansı vasatın biraz üstünde. Yoğun kullanımda yarım günde bitebilir. O nedenle m9 modelini tasarımı nedeniyle çok beğenmiyorsanız hiç düşünmeyin derim. M8 htc'nin en başarılı telefonu ancak bu zamanda alınır mı size kalmış. S6 bu modeller arasında açık ara önde.

Mamburo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Samsung'a hiç bulaşma derim. SDN de izlediğime görede M9 kötü diyorlar. Ya M8 al veya Z5C. Kamera efsane , şarj süper.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Samsung'a hiç bulaşma diyenleri ciddiye alma dicem ayıp olacak. Tamam kısmen haklısınız note 4 ve s6 öncesi modeller kesinlikle bulaşılmaması gereken modeller ancak sonrasında çıkan modellerdeki arayüz en az ios kadar stabil durumda. Note 5 marshmallow yüklü videoları izlemenizi tavsiye ederim.

Sylnty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
M9 bayağı başarısız diye duymuştum. Samsung ise kasma sorunları ile delirtebilir. M8 hakkında pek bilgim yok. M9 ile aşağı yukarı aynı diye biliyorum. Eğer bütçe yetiyorsa iPhone 6 alınabilir yada yakın bir tarihde 5se tanıtılacak. Onu bekleyin derim.

wasvis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 özellikleri açısından çok güzel ama bataryadan birçok kişi memnun değilmiş. Yani 1 günü zor kurtaracağından bahsediliyor.Yeni modellerin birçoğu öyle gerçi. UKT videolarında ve diğer baktığım videolarda da aynı sorundan bahsediliyor. Htc M8 benimde aklımda olan ama çıkalı bayağı oldu dediniz gibi.

Sony özellik açısından güzel ama şekli çok sıradan geliyor bana. Iphone 6nın tipi çok güzel(ince, kibar) ama fiyat yüksek.

Sylnty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
S6 özellikleri açısından çok güzel ama bataryadan birçok kişi memnun değilmiş. Yani 1 günü zor kurtaracağından bahsediliyor.Yeni modellerin birçoğu öyle gerçi. UKT videolarında ve diğer baktığım videolarda da aynı sorundan bahsediliyor. Htc M8 benimde aklımda olan ama çıkalı bayağı oldu dediniz gibi.

Sony özellik açısından güzel ama şekli çok sıradan geliyor bana. Iphone 6nın tipi çok güzel(ince, kibar) ama fiyat yüksek.
Peki ya Lg g4 ?

wasvis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg 4de hakkında pek fikrim yok. Dün biraz ukt ve diğer videolarına baktım. Ekran boyutu 5.5 değilde 5 olsa benim için güzel olurdu. Artık Htc m8,s6,lg4 ve bir önceki arkadaşın yazdığı Sony'i de biraz daha araştırdıktan sonra bir seçim yapmayı düşünüyorum.