K
Kayıtsız Üye
SDN Okuru
Gündeme gelmek için söylenen sözler bunlar... 
bence namaz kilan da pek yok yoksa fabrikalar %50 verimsiz olur yada gece calistirir. ben turkiyede namazi kilmaya gercek anlamda izin veren sirket de goremiyorum cok agir giden bir is degilse. gunde 5 defa yarim saat mola vermez hicbisirket![]()
ki bu onlarda bisekilde inanmiyolar demek asinda . zira madem okadar namaza inanan insan var niye fabrikalarda gunde 5 defa 30ar dakika mola yapan yok ?
cunku para onemli diyo sirket sahipleri inaniyosan git issiz yap tanrina tapinma isini diyolar basitceaci ama gercek acikca ortada
![]()
jet imammi kardesim herkes. abdesti alsan zaten sunun islanma hizi yetismezbirincisi o şirketlerde saat başı 10 dk sigara molası verilirken neden namaz molası verilmesin?
ikincisi bir gündeki namazların toplamı 1 saat tutar zaten , sen namaz başı yarım saatten bahsetmişşin.
üçüncüsü,eğer bi vakit namaz yarım saat olsa bile günde 5 mola yapmaz asla, sabah 8 akşam 6 çalışan bi insan için 2 mola yeter, senin hesabınla yarımşardan 1 saat, benim hesabımla 15'erden yarım saat en fazla?
bu olayların tek büyütüldüğü ülke türkiye sanırım, gazatede okumuştum Fransa'da bir fabrika sahibi müslüman çalışanlarına ramazanda izin vermiş, bazı cephelerden itirazlar üzerine de fabrika sahibi açıklama yapmış, bunda büyütecek bir şey yok , hristiyanlara da cadılar bayramıydı , noel tatiliydi 1 ay , belki daha fazla tatil veriyoruz zaten diye. olay basit aslında.
jet imammi kardesim herkes. abdesti alsan zaten sunun islanma hizi yetismezsadece o 5-10 dk alir
![]()
sonra namaz nerden baksan 10-15 dk ki namaz kilincak yere ulasmak da 1-2 dk surse namaz basi yarum saat olmasa bile 20 dk alti hayatta kilinmaz![]()
Değerli arkadaşım vakit veya zaman yokluğundan namaz kılınamaması şeytanın vesveselerindendir.Eğer niyetin varsa abdestini önceden alırsın yine niyetin varsa aracın deve hükmündedir ve yönü kıbledir yine kılarsın Ameller ni,yetlere göredir sen yeterki niyet etjet imammi kardesim herkes. abdesti alsan zaten sunun islanma hizi yetismezsadece o 5-10 dk alir
![]()
sonra namaz nerden baksan 10-15 dk ki namaz kilincak yere ulasmak da 1-2 dk surse namaz basi yarum saat olmasa bile 20 dk alti hayatta kilinmaz![]()
Böyle Adamlara en güzel cevabı Cübbeli Ahmet Hoca veriyor.
Cenab-ı Allah Cümle Müslümanları bu tür Fitne ve Fesatçılardan muhafaza eylesin
kadın ticareti yaparak mı.
değerli kardeşim uğraşınız hiç hoş değil.Velevki bu ticareti ev geçiminiz için yapmanız.eğer gerçekten bu işi yapıyorsanız kazancınız haramdır ve o parayı ailenizin geçimine harcamayınız.Birde gülen smile eklemişsiniz yaptığınız işten memnuniyetinizimi belli ediyorkadın ticareti yaparak mı.
Allahtan kork!
iftira etmek dünyanın en büyük zulmüdür.
ha, mahkeme öyle iddia etmiş...
ama iddia etmiş sadece.
siz böyle bişey olabileceğine sahiden kalben, vicdanen inanıyor musunuz?
ben bu cübbeli hocayı bu sitede ve birçok yerde en çok eleştirenlerin başında geliyorum.
yani hayranlarından, fanboylarından falan filan asla değilim.
fakat, bir insan düşmanın bile olsa hakkında doğru olanı söylemek lazım.
mertlik budur!
yahu sahiden şu tevafuka bakar mısınız... ki, aziz yıldırımı anasından doğduğuna pişman edenlerle, cübbeli hocaya bu çirkin iftirayı sallayan mahkeme aynı mahkemeydi...
bugün tamamen iptal edilmiş, kaldırılmış olan bu mahkeme üyeleri umarım bir gün Allah Tealaya nasıl hesap vereceklerini de biliyorlardır!
Adamı tanımıyorum fakat İran için çalışsaydı emin ol böyle diyemezdi bende Caferi yim (Şia) Bizde Camilerde namaz kılarız hatta İmam Ali nin bi sözü var namaz dininizin direğidir onu asla terk etmeyin diye Sünni lerle aramızda bi fark yok bizim 12 İmam velayeti konusu hariç İran a yakınız Müşteyitlerimiz mollalarımız ı ordan taklit ederiz fakat Herhangi bi Şia dan Camilerle ilgi böyle sözler duyamazsın dediğin gibi adam satılmışsa bilemem...