"Müzik" bölümü hakkında.

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Müzik bölümünde açlıan konularda cevap yazılmayan yüzlerce konu var ve ard arda açılan konular bunlar. örneğin ankaralı namığın bi şarkısı, görüntülenme sayısı 324 msj sayısı 0, diğer konu ankaralı namığın öteki şarkısı ve msj sayısı yine 0. yani belli ki pek ilgi uyandırmıyor, yazarlar da ona göre ya bu benzer konuları ya birleştirse ya da adminler bu başıboşluğa bi el atsa diyorum. bence hiç fena olmaz.

saygılarımla:clover:

Kürşad 56

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Müzik bölümünde açlıan konularda cevap yazılmayan yüzlerce konu var ve ard arda açılan konular bunlar. örneğin ankaralı namığın bi şarkısı, görüntülenme sayısı 324 msj sayısı 0, diğer konu ankaralı namığın öteki şarkısı ve msj sayısı yine 0. yani belli ki pek ilgi uyandırmıyor, yazarlar da ona göre ya bu benzer konuları ya birleştirse ya da adminler bu başıboşluğa bi el atsa diyorum. bence hiç fena olmaz.

saygılarımla:clover:
ÇOK MANTIKLI AMA
denenmiş olmamış niye
gerisi ö.m.ile

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bence böyle bişeye gerek yok arkadaş ..:)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Arkadaş sana mesaj olsun taşdan olsun ne de olsa.

Felagun arkadaşımıza katılıyorum. Sabit konular açıldı ama yine tek tek konular açılıyor. Risale adlı banlanan üyenin diğer üyelikleriyle beraber 100lerce konusu var. Gerçekten çok kötü..

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
niye gerek yok bir açıklarmısın sayın spybot arkadaş. senin de bildiğin üzere ve gerek duyulduğundan müzik bölümüne pop muzik, rap müzik rock müzik vs gibi sabit konular açıldı ama sonuç fiyasko oldu nasıl bir "gerek yok" anlamadım. ayrıca kürşad arkadaş ö.m ile bir sürü komik şeyler anlatmış baya güldüm eyvallah. ban yersin falan demiş kuşlar muşlar baya eğlenceliydi.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
niye gerek yok bir açıklarmısın sayın spybot arkadaş. senin de bildiğin üzere ve gerek duyulduğundan müzik bölümüne pop muzik, rap müzik rock müzik vs gibi sabit konular açıldı ama sonuç fiyasko oldu nasıl bir "gerek yok" anlamadım. ayrıca kürşad arkadaş ö.m ile bir sürü komik şeyler anlatmış baya güldüm eyvallah. ban yersin falan demiş kuşlar muşlar baya eğlenceliydi.

O kadar çok konu varki hangi birini birleştirecez...!

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Burada da spybot haklı. Burada da benim fikrim haklı: Nuke them all

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Doğru diyosun Jea ama bir kaç rockçı buluştuk anlaştık bu sayede. Diğer türlere konu açmak yasak olsun sadece metal ve rock :D

tekno-bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

konu hakkında kesin birşey diyemeyeceğm ancak şu kadrını söylim

bazı üyeler o blümün canına okmuş adamlar ne konu açmış beee mesela birisi tek başına yüze yakın konu açmış

bence bölümün kirlenmesine yol açan üyelerin açtığı konular bi silinsin ortalık temizlenir bu sayfada bazı arkadaşlar risalenin adlı ban. üyenin önceki nickleri varmış diyorlar valla önceki nickleri hangisise onları tespit edip müzik bölümündeki konularını kaldırtmak lazım resmen bölüm çöpe dönüşmüş

kaliteli içerik öldürülmüş ve istenen içeriğe ulaşamyı baya geciktiriyor bence çözüm bu

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
konu hakkında kesin birşey diyemeyeceğm ancak şu kadrını söylim

bazı üyeler o blümün canına okmuş adamlar ne konu açmış beee mesela birisi tek başına yüze yakın konu açmış

bence bölümün kirlenmesine yol açan üyelerin açtığı konular bi silinsin ortalık temizlenir bu sayfada bazı arkadaşlar risalenin adlı ban. üyenin önceki nickleri varmış diyorlar valla önceki nickleri hangisise onları tespit edip müzik bölümündeki konularını kaldırtmak lazım resmen bölüm çöpe dönüşmüş

kaliteli içerik öldürülmüş ve istenen içeriğe ulaşamyı baya geciktiriyor bence çözüm bu

benim de söylemek istediklerim bu şekilde bölüm çöpe dönüşmüş durumda.

O kadar çok konu varki hangi birini birleştirecez...!
haa öyle dersen anlarım tabi. gerek yok deyince biraz şaşırdım. ama "kim uğraşacak" veya "biz de bilemedik nasıl olcak" dersen tabi eyvallah yapcak bişey yok.

tekno-bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de söylemek istediklerim bu şekilde bölüm çöpe dönüşmüş durumda.

evet konu birleştirmektense bu çözüm denenebilir ban.mış bazı üyelerin gereksiz konuları tamamen silinirse iyi olur karışıklık giderimiş olur diye

düşünüyorum

inş. yönet. çare bulr

Kürşad 56

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tabi hepsi silinsede sadece trance ve klasik kalsa güzel olur.
Bu arada aramızda bazı cevherler varmış ortaya çıktı.Kurmayı tasarladığımız siteye müzik eleştirmenleri arıyorduk ama dinleyici değil usta müzik bilgisi dört dörtlük beste yapabilecek kapasitede
Çalışmalarımız tamamlandığında sizlerden değerli katkılarınızı isteyeceğiz.Ama düşündüğümüz müzik eserlerini bir kurulda incelettirip sonra yayınlamak.Kurul elemanlarınıda bulduk.

Glaxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tabi hepsi silinsede sadece trance ve klasik kalsa güzel olur.
Bu arada aramızda bazı cevherler varmış ortaya çıktı.Kurmayı tasarladığımız siteye müzik eleştirmenleri arıyorduk ama dinleyici değil usta müzik bilgisi dört dörtlük beste yapabilecek kapasitede
Çalışmalarımız tamamlandığında sizlerden değerli katkılarınızı isteyeceğiz.Ama düşündüğümüz müzik eserlerini bir kurulda incelettirip sonra yayınlamak.Kurul elemanlarınıda bulduk.

diğer yorumunuz

açtığın dini knulrından fydalanyoruz allah razı olsun

ancak rica ediyorum forumda tartışma çıkaracak konuları tekrar açma çünkü bunu defalarca denedin ama sanırım sonuç alamadığını kavramış olman lazım

kimden mi bahsediyorum çok iyi bilirsin çünkü o sensin yine öneri altında kamufle olan tartışma konularını şahsım adına görmek istemiyorum

sanırım önceki banlanan nickleriniz şunlardı değil mi

quasimodo - nakşi87 - risale

ashabulyemin - habibineccar - yemliha - dergah yolu

not: ( amacım sizi kötülemek küçük düşürmek değildir zaten açtığınız konular kritik yapılırsa üslubunun ve amacının aynı olduğu görülür benim tek amacım var o da; gereksiz konular açıp tartışma çıkarılmasının hoş olmadığını düşünüyorum bilginize