Mumlarda Ağlarmış

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12

Ağlamak… Kimileri için kendini boşlukta kaybetmek, kimileri için eziklik belki. Kimileri için derdine ortak olan küçük su birikintileri, kimileri için yalnızlık, umutsuzluk, kendilerine acı verenlere karşı güvensizlik… Peki ya mumlar için ne? Onlar ağlarken, göz yaşları gözlerinin dibine birikip dökülmeyi isterken, onlar ne hissediyor dersiniz? “Hisseder mi hadi canım, hem mum ağlar mı, uçma” derken sesinizi duyar gibiyim; ama benim mumlarım hem ağlıyor, hem de haykırıyor isteksizce akan göz yaşlarını…

Dikkatle izledim şamdanın üzerine serilmiş mumlarımı… Onlara yanarken baktım, aslında ağlarken, acılarını açığa vururken izledim. Sonra uzun yanışın ardından pat pat damlayan göz yaşlarını gördüm. Damlaya damlaya değişen biçimsiz yüzünü gördüm en sonra. Yaşlanıyordu… Yok olmaya yüz tutmuştu mumlarım. Şekilsiz yüzüyle bana bakıyor, bir şeyler anlatmaya çalışıyordu belki de… Sonrasında aniden beliren o haykırışı, bağırışı, hızla sinirle etrafa bakışı ve daha çok ağlaması… Ağlamaktan gücü kalmayan mumum yok olmuştu, eriyip, bitip tükenmişti… Ve sönmeden önce son kez bana bir şey hatırlattı “Mumlar da ağlarmış!”

(alıntı)

Peki ağlamak sizin için neyi ifade ediyor

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
lise 1 de çok değerli birisi için ağlamıştım, bileklerini kesip intihar etmişti. fazla kan kaybından dolayı kalp damarlarında çatlama mı ne olmuştu. oturup bütün gece ağlayarak iyi olması için Allah a yalvarmıştım.. (iyi de oldu çok şükür:))

sonradan bu yıl sağolsun bir daha ağlattı beni. terk edip gittiğinde eşyalarını toplarken mektupları kaldırırken bir daha ağlamıştım. bilgisayardaki resimlerini telefon görüşmelerimizi cd ye yazdırırken filan.. halen duruyrlar bir köşede. bir daha aldanmamak için. ama cesaretim yok hiçbirini açmaya..

daha önceden ağladığımı hatırlamıyorum belki küçükken.. ağlamak sanırım sevgiyi ifade ediyor. :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Çok duygusalım hemen ağlayabilirim ...

Ama en son HAkan'ım Adana dan gittiğinde saatlerce ağlayıp Allah'a yalvarmıştım.

Allah'ıma çok şükür ki 2 hafta sonra temelli yanıma geldi .....

Ama ben ağlayarak rahatlıyorum .. İçimde tutamam yani ..

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
yazının ilk kısmını okuyunca bi garip oldum.sebebi ne olursa olsun intihar edecek kadr düşmemeli insan.

ahh lise aşkıı hem ağlatır hem aldatırr :)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yazının ilk kısmını okuyunca bi garip oldum.sebebi ne olursa olsun intihar edecek kadr düşmemeli insan.

ahh lise aşkıı hem ağlatır hem aldatırr :)

lise değil sadece hem çocukluk hem ortaokul hem lise :) sebep ben değildim başka birşeydi. öncesi ve sonrası fotolarını koysam şok olursun zaten.. :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
isterizz isterizz fotolarıı isterizz :) hani fotoları koyup şoke etsen hiç de fena olmazz

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sonarsının fotoğrafı hafızamda var sadece. saçları boyatmış filan.. :S ama öncesinin fotosu nette var okullarının sitesinde dur link atayım pm e hatrın için görecem o- neyse..

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
saol kardeşimm gördümm

KÜLTEGİN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağlamam için çok fazla nedene gerek yok.
Hemen ağlayabilirim...

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ben geçen sene haziran ayında ağlamıştım en son. çok çirkin bir suratım varmış ağlarken. öyle söyleyeyim dedim :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
ne güsel yaa bi ben sulugözüm galiba :)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yapı meselesi diyelim dark abla :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben herşeye ağlarım
sinirlenirim ağlarım
üzülürüm ağlarım
acırım ağlarım
hastalanırım ağlarım
bi yerim acır ağlarım
ağlayan birine bakarım ağlarım
dizilere filmlere ağlarım
abartırım reklam ve kliplere de ağlarım

turabkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben aglarsam.güçlü oldugum için aglarim.çünki bir erkeğin aglaması için güç gerek

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
ağlamak dayanma gücümün tükendiği noktadır. çok kolay ağlayamam. yaşamımdaki birçok şey gibi, gözyaşlarımıda içime atarım. bir gün gelir hazmedecek halim kalmaz gün boyu ağlarım o zaman.