Türkan Saylana borcumuz

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu kadına bedduadan başka bir borcumuz olamaz. yazıyı okumaya bile gerek duymuyorum..

leadermor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkan saylan hayatı boyunca baş ötrüsüne karşı çıkmış birisidir ama ne varki o karşı çıktığı bez parcasıyla ALLAH onu ölesiye ye kadar başından çıkarmadan yaşatmıştır. Ama yinede en iyisini ALLad (cc) bilir..

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
olsa olsa burs borcu olur :D başka ne olabilir ki ? cüzzam ile mücadelesi taktir edilir bişey ama 3 yanlış bir doğruyu götürüyor bu hayatta

Hsayathiya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mekanı cennet olsun.
Allah'ın bir kulu'dur kendisi.
İnsanlığa hizmet etmiştir. Kusurlarıda vardır elbet, Şanı yüce Allah'ın Ulu peygamber'inin dahi kusuru olmuştur. Hatasız kul olmaz.
Lâkin bunlara rağmen, Kusur herzaman görenin'dir.
Yorumların hepsini okudum, hâla bir kusurunu görmedim. Lâkin İnsanlığa, topluma ettiği hizmetleri biliyorum.
Kendini Yüce Allah'ın Kullarına adamış bir insan.

MERAK ETMEYİN !

merak etmeyin sesiniz ona gitmez. Yüce Allah böyle bir hizmetkârını boş lakırdılarla rahatsız ettirmez.

Siz insanları yargılamadan, arkalarından beddua etmeden önce. kendiniz insanlığa ışık tutun.

Lafa gelince hepiniz müslümansınız. Lafa gelince Hepiniz Yüce Peygamberimiz Hareti Muhammed (S.A.V)'ın Yüce ismini ağzınızla söylersiniz.

İşler Dönüp dolaşıp, Hakk kuluna hizmete, İnsanlığa hizmete gelince, ağzınız laf yapmayı keserde oturursunuz. herşey lafta kalır.

Öyle müslamanlarsınız ki, Hâla Yüce yaratıcısına kavuşan bir insana. Bu cihandan ayrılan bir insanın arkasından konuşabiliyor, ve Gönüllerinizle kin kusa biliyorsunuz.

Madem öyle Bari o Yüce Peygamber Hazreti Muhammed (S.A.V)'IN Yüce ismini, Allah'ın Yüce yolu İslamın İsmini Ağzınıza almayın.

Şüphesiz ki, Hazreti Muhammed bir kez dahi beddua etmemiştir.
Şüphesiz ki İslam İnsanlığa hizmeti buyurmuştur.
Şüphesiz ki gönüllerimizi arındırmamızı buyurmuştur.

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Allah'ın sopası yokki işte. Başını kapatanlara ŞİDDETLE!!! (gerektiğinde üniversiteye bile aldırmayan) karşı birisine Allah öyle bir tokat attı ki!!! Zorla o başını kapatmak zorunda şuan!!!

Neyse zaten bugün sinrliydim bu kadının isminide duyunca daha çok sinirlendim.Ağzımdan küfür çıkmadan herkese iyi geceler.

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Türkan saylan'ın hacca gittiğini biliyormusunuz ki misyoner diye konuşuyonuz...muhalif yorum yapatlarında zaten birçoğu fethullah ve cemaatine sempati duyar

Vay arkadaş ya adamdaki özelliğe bak kimin ne olduğunu görmeden soyleyebiliyor.Şu özelliği soylede bizde edinelim!!!

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bu kadını ilk zamanlar severdim ama daha sonraları mitt kaynaklı haberleri gördükten sonra nefret eder oldum.

zannımca bu kadına borcu olanlar sadece onun gibi düşünenlerdir, zira bizim ondan alacağımız var

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Ben bir şey demeyeceğim...

Milli İstihbarat Teşkilatımız ve Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın istihbarat raporları konuşsun...

Biz de devletimizin bu kurumlarının verdikleri raporlar sonucunda bu Kadının ne kadar Sevgi dolu ne kadar şefkatli ne kadar iyi niyetli ne kadar dürüst ne kadar ülkesini milletini seven biri olduğunu konuşalım!!!

MİT İstihbarat Başkanı Cemal Uzgören imzalı 24 Nisan 2001 tarihinde hazırlanan ve dört yıl önce basına sızan rapora göre, ÇYDD ve ÇEV vakıfları misyonerlik faaliyetlerinin Türkiye ayağını oluşturuyor. Bu iki vakıf misyonerlik faaliyetlerini organize eden Dünya Kiliseler Birliği'nin ülkemizdeki temsilcisi durumundaki Amerikan Board şirketi tarafından destekleniyor ve finanse ediliyor.

ÇEV ve ÇYDD'nin faaliyetleri ile ilgili MİT raporu ilk olarak 2005 yılında 'misyonerlik' haberi yapan Üsküdar Gazetesi'nin sahibi Adnan Odabaş'ın davalık olmasıyla gündeme gelmişti. Türkiye'de Protestan Misyonerliği yapan ve Türkan Saylan'la işbirliği yaptığı ileri sürülen Sağlık Eğitim Vakfı (SEV), haberle ilgili Üsküdar Adliyesi'ne tazminat davası açtı. Dava sürerken Odabaş, SEV'in Dünya Kiliseler Birliği'ne bağlı Amerikan Board ile ilişkili olduğunu ve Türkiye'de faaliyet gösterdiğini savundu. Bu iddialar üzerine Üsküdar 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, MİT'ten bilgi istedi.

2 Mayıs 2005 tarihinde mahkemeye cevap gönderen MİT, Odabaş'ın iddialarını doğruladı. MİT'in verdiği bilgileri değerlendiren mahkeme, SEV'in tazminat talebini reddetti.

Genelkurmay'a bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın hazırladığı raporda da ÇYDD ve ÇEV'in Dünya Kiliseler Birliği'nden yüklü miktarda para yardımı aldıkları belirtildi. Raporda, vakıfların üst düzey yöneticilerinin vakfa yapılan yardımları burs adı altında kendi yakınlarına havale ettikleri, yurtdışında faaliyet gösteren yasadışı örgütlerden bağış adı altında para aldıkları şeklinde iddialar yer alıyor. Özellikle Amerikan Protestan mezhebini yaygınlaştırmaya çalışan yabancı kuruluşlar ile aralarındaki para akışının miktarları tarihleriyle birlikte veriliyor.

MİT: Atatürk'ü kalkan olarak kullanıyorlar

MİT'in değerlendirmelerinde ÇYDD'nin, Atatürk ilke ve inkılaplarını kalkan olarak kullanıp birçok kişi ve kuruluştan yardım adı altında para topladığı, ilgili bakanlıklardan izin almaksızın yurtdışından yardım aldığı, hiçbir yasal dayanağı olmadan kamuoyuna kendisini Sivil Toplum Kuruluşları Birliği olarak tanıtan çeşitli dernek ve vakıflarla işbirliği içerisinde oldukları yönünde yapılan ihbarlar sonucu denetime tabi tutuldukları açıklanıyor. Örgütlenmenin depremzedelerin zor durumlarını suistimal ederek misyonerlik faaliyetlerinde bulunduklarına da dikkat çekiliyor.

wipex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim anamın baş örtüsüne çaput diyen bir kadına hiçbir borcum yoktur. Bugün burda olsa yüzüne tükürürüm (Allahım sen ne büyüksün ki bu misyonorede istemeye istemeye de olsa başını örttürdün :D)

Helal Olsun. Katılıyorum Sözlerine...

saolbakalım

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Mekanı cennet olsun.
Allah'ın bir kulu'dur kendisi.
İnsanlığa hizmet etmiştir. Kusurlarıda vardır elbet, Şanı yüce Allah'ın Ulu peygamber'inin dahi kusuru olmuştur. Hatasız kul olmaz.
Lâkin bunlara rağmen, Kusur herzaman görenin'dir.
Yorumların hepsini okudum, hâla bir kusurunu görmedim. Lâkin İnsanlığa, topluma ettiği hizmetleri biliyorum.
Kendini Yüce Allah'ın Kullarına adamış bir insan.

MERAK ETMEYİN !

merak etmeyin sesiniz ona gitmez. Yüce Allah böyle bir hizmetkârını boş lakırdılarla rahatsız ettirmez.

Siz insanları yargılamadan, arkalarından beddua etmeden önce. kendiniz insanlığa ışık tutun.

Lafa gelince hepiniz müslümansınız. Lafa gelince Hepiniz Yüce Peygamberimiz Hareti Muhammed (S.A.V)'ın Yüce ismini ağzınızla söylersiniz.

İşler Dönüp dolaşıp, Hakk kuluna hizmete, İnsanlığa hizmete gelince, ağzınız laf yapmayı keserde oturursunuz. herşey lafta kalır.

Öyle müslamanlarsınız ki, Hâla Yüce yaratıcısına kavuşan bir insana. Bu cihandan ayrılan bir insanın arkasından konuşabiliyor, ve Gönüllerinizle kin kusa biliyorsunuz.

Madem öyle Bari o Yüce Peygamber Hazreti Muhammed (S.A.V)'IN Yüce ismini, Allah'ın Yüce yolu İslamın İsmini Ağzınıza almayın.

Şüphesiz ki, Hazreti Muhammed bir kez dahi beddua etmemiştir.
Şüphesiz ki İslam İnsanlığa hizmeti buyurmuştur.
Şüphesiz ki gönüllerimizi arındırmamızı buyurmuştur.

Nasa uzayda bir şey tespit etmis sanırım onunla bi alakanız varmı ?

Yav neler yazmış gelde gülme yok kendini nelere adamışnış. Sen kimi kimle kıyasladığının farkındamısın? (aslında daha farklı konuşurdumda)

Kadın resmen din düşmanı bunu işine gelmeyenlerde dahil tüm türkiye biliyor sen kalkmış bu insanı dinle bağdaştırmaya çalışıyorsun. Ayrıca neymiş ölen kişinin arkasından konuşmak vs. bunlar hep işine gelmediğinde söyleniyor. Ona bakarsan Allah (c.c) firavunun cesedini ibret olsun diye çürütmedi. İyiler iyilikleri ile anılır kötülerde pislikleri ile.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Eminim öbür taraftada bale yapıyodur....